Web Analytics Made Easy - Statcounter

جو بایدن در مسیر جلو زدن از دونالد ترامپ در زمینه تعداد دستورات اجرایی صادر شده در هفته‌های اول ریاست‌جمهوری قرار داشته و در عرض سه روز، ۳۰ دستور و اقدام اجرایی را امضا کرده که تنها سه مورد کمتر از تعدادی است که ترامپ در عرض ۱۰۰ روز امضا کرد. انتظار می‌رود این رئیس‌جمهور آمریکا در دومین هفته ریاست جمهوری خود موج امضای دستورات اجرایی را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در هفته پیش رو یک مجموعه کامل از دستورات اجرایی جدید را مد نظر داشته و یک یادداشت که به دست پایگاه هیل رسیده در خصوص این تصمیمات که رئیس جمهور ۷۸ ساله آمریکا را تمام هفته به خود مشغول خواهند ساخت، با دسته بندی موضوعی توضیح داده است.

دوشنبه

براساس گزارش این رسانه امروز (دوشنبه) بایدن به امضای یک دستور اجرایی با هدف تشدید الزام به خریداری کالاها و خدمات بیشتر اصناف آمریکایی از سوی آژانسهای دولتی می پردازد و انتظار می‌رود این اقدام در راستای کمک به عملی شدن وعده انتخاباتی "آمریکایی بخرید" از سوی این دموکرات باشد .

سه‌شنبه

همچنین بایدن روز سه شنبه احتمالا دستورات اجرایی در ارتباط با مهاجرت، رفع ممنوعیت مربوط به حضور افراد تراجنسیتی در ارتش، دستوری به جهت رد تبعیض و آزار علیه اعضای جوامع آسیایی-آمریکایی و جزایر حوزه اقیانوس آرام، دستور ابلاغ "تقویت تعامل" با قبایل بومی آمریکایی به آژانسهای فدرال، دستوراتی به وزارت دادگستری به جهت اتخاذ گامهایی برای از بین بردن استفاده از زندانهای خصوصی و تشکیل یک کمیسیون پلیسی را امضا کند.

چهارشنبه

روز چهارشنبه مصادف با یک هفته‌ای شدن ریاست جمهوری بایدن انتظار می رود که او رسما به اعلام یک اجلاس آب و هوایی با میزبانی آمریکایی در روز زمین (۲۲ آوریل) به منظور افزایش قوانین مربوط به آلودگی و دسته بندی کردن تغییرات آب و هوایی به عنوان "یک اولویت امنیت ملی" بپردازد. انتظار می رود این دستور چندگانه به رفع میراث رئیس جمهور قبلی که قوانین را لغو کرده و آمریکا را از توافق آب و هوایی پاریس خارج ساخت ادامه دهد. بایدن در اولین روز ریاست جمهوری اش مجددا به این توافق پیوست.

پنجشنبه

انتظار میرود موضوع اقدامات اجرایی بایدن برای روز پنجشنبه بهداشت و درمان باشد. بر اساس این یادداشت، دستور کار بایدن شامل امضای یک دستور به جهت لغو سیاست ممنوعیت استفاده از پولهای کمکی آمریکا برای تامین ملی سقط جنین در خارج باشد. این قانون که همچنین به "سیاست مکزیکو سیتی" شناخته شده، از سوی روسای جمهور آمریکا مثل توپ فوتبال به این طرف و آن طرف انداخته شده و معمولا دموکراتها آن را لغو کرده و جمهوریخواهان مکررا آن را بازیابی کرده‌اند.

همچنین انتظار می رود که بایدن در روز پنجشنبه به امضای یک دستور با هدف تقویت برنامه حمایتی درمانی مدیکید ( Medicaid ) و شروع یک دوره جدید ثبت نام برای قانون موسوم به قانون مراقبت مقرون به صرفه (یک قانون مربوط به دوره باراک اوباما با هدف بهبود دسترسی آمریکایی های فقیر به مراقبتهای سلامت با تسهیل دسترسی به بیمه) بپردازد. ترامپ در سال ۲۰۱۶ تهدید به "لغو و جایگزینی" این قانون کرده و بخش زیادی از زمان ریاست جمهوری خود را صرف تلاش برای تضعیف آن کرد. تلاشهای جمهوریخواهان برای لغو این قانون بعد از رای منفی چند سناتور جمهوریخواه به لغو این قانون در سال ۲۰۱۷ شکست خورد.

جمعه

نهایتا روز جمعه انتظار می رود یک سری دستورات اجرایی صرف مساله مهاجرت شده و بر اساس گزارشها شامل برنامه‌هایی برای لغو سیاستهای دوران ترامپ در زمینه پناهندگی و راه انداختن توفان فکری در زمینه چگونگی متوقف کردن مهاجرت غیرقانونی از سمت آمریکای مرکزی است. علاوه بر آن انتظار می رود بایدن یک نیروی ضربت برای متحد ساختن هزاران خانواده مهاجر جدا شده در زمان ریاست جمهوری رئیس جمهور قبلی تشکیل دهد. مشخص نیست آیا این سیاست بر خانواده‌های جدا شده در زمان رئیس قبلی بایدن نیز تاثیر خواهد گذاشت یا خیر. دو دستور دیگر مرتبط با بررسی فرآیند اعطای شهروندی خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن آمریکا دستورات اجرایی انتظار می رود ریاست جمهوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ

به گزارش خبرآنلاین اظهارات عصر شنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا علیه جو بایدن در حالی مطرح شد که او داشت در مورد دردسرهای حقوقی خودش صحبت می‌کرد و به دادستان‌های این پرونده‌ها می‌تاخت و همچنین در مورد کیفرخواست‌های جدیدی که علیه چندین تن از دستیاران ارشد سابقش در آریزونا مطرح شده، اعتراض می‌کرد.

به نقل از ایسنا براساس فایل صوتی از ضیافتی که به دست ان‌بی‌سی نیوز رسیده، ترامپ گفت: «این افراد یک دولت گشتاپو را اداره می‌کنند. و این تنها چیزی است که آنها دارند. و این تنها راهی است که آنها از نظر خود پیروز می‌شوند.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا افزود: «بایدن بدترین رئیس جمهور تاریخ کشور ماست. او به شدت بی‌کفایت و ناتوان است. او مثل چی حقه‌باز است! او کاندیدای تحت نفوذ و کنترل نیروهای خارجی است... او مقادیر زیادی پول از چین، روسیه، اوکراین و بسیاری از کشورهای دیگر می‌پذیرد. او حقه‌باز است.»

به گزارش خبرگزاری رویترز، «ایمی اسپیتالنیک» مدیر اجرایی شورای روابط عمومی یهودی یکشنبه در بیانیه‌ای گفت: «انجام چنین مقایسه‌هایی همیشه اشتباه، توهین‌آمیز و نفرت‌انگیز است؛ خصوصا زمانی که آن را در کنار سابقه طولانی این رئیس‌جمهور سابق در عادی‌سازی یهودستیزی در نظر گرفت. به خصوص استفاده از مقایسه‌هایی با نازی‌ها در خدمت یک برنامه متعصبانه و اقتدارگرا، شنیع است.»

کاخ سفید در بیانیه‌ای تند به اظهارات ترامپ پاسخ داد و به رفتار و لفاظی‌های گذشته این نامزد احتمالی جمهوری‌خواه، اشاره داشت، از جمله اظهارات مکرر او مبنی بر اینکه مهاجران غیرقانونی «خون کشور ما را مسموم می‌کنند»؛ زبانی که لفاظی‌های آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی و دیگر برترپنداران سفیدپوست را بازتاب می‌دهد.

اندرو بیتز، سخنگوی کاخ سفید گفت: «رئیس‌جمهور بایدن به جای تکرار لفاظی‌های وحشتناک فاشیست‌ها، صرف ناهار با نئونازی‌ها، و دامن زدن به تئوری‌های توطئه‌ای که به قیمت جان یک افسر پلیس شجاع تمام شده است، مردم آمریکا را حول ارزش‌های دموکراتیک مشترک و حاکمیت قانون گرد هم می‌آورد؛ رویکردی که باعث شده بزرگ‌ترین کاهش جرایم خشونت‌آمیز در ۵۰ سال گذشته رخ دهد.»

از سوی دیگر حامیان ترامپ تلاش‌ کردند تا صحبت‌های او را لاپوشانی کنند.

داگ بورگم، فرماندار داکوتای شمالی که جزو چندین گزینه محتمل برای معاونت ترامپ است و در همان مهمانی جنجالی در عمارت مارالاگو شرکت داشت، یکشنبه درباره عبارت «گشتاپو» که ترامپ استفاده کرده بود، به‌ شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: «این صحبت در کانون سخنان او نبود. اکثریت آمریکایی‌ها احساس می‌کنند محاکمه‌ای که او در حال حاضر در آن حضور دارد، انگیزه‌های سیاسی دارد.»

هنوز نمایندگان ترامپ به سخنان او واکنشی نشان نداده‌اند. اظهارات ترامپ بعدازظهر شنبه در باشگاه مارآلاگو در فلوریدا در جمع صدها عضو کمیته ملی جمهوری‌خواه بیان شد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903339

دیگر خبرها

  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت