Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار حسنی مقدم امروز دوشنبه در جلسه با فرماندار، نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی و برخی مدیران استانی در منطقه «زیودار» اظهار داشت: باغات انجیر استان حدود هزار و ۶۰۰ هکتار است که هزار و ۴۰۰ هکتار از این مقدار وارد فاز باردهی شده است.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۲۸ هزار تن انجیر از باغات برداشت می‌شود، عنوان کرد: عملکرد باغات انجیر در هر هکتار ۲۰ تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به سیستم آبیاری باغات منطقه «زیودار» اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سیستم آبیاری در این منطقه به صورت غرق آبی و سنتی است، از باغداران تقاضا کرده‌ایم طرح‌های تجمیعی خود را در مساحت‌های ۴۰ و ۵۰ هکتاری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر برای تبدیل سیستم آبیاری سنتی به آبیاری قطره‌ای ارائه کنند.

حسنی مقدم، افزود: با توجه به اینکه به ازای هر هکتار ٢٣ میلیون تومان کمک بلاعوض به باغداران پرداخت می‌شود، باغداران از این فرصت جهت توسعه باغات در این منطقه استفاده کنند.

وی در خصوص ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در منطقه، عنوان کرد: ما بارها اعلام کرده‌ایم که هر باغدار و سرمایه‌گذاری که تمایل داشته باشد در حوزه فرآوری، بسته‌بندی و صادرات محصولات به بازار مصرف مشارکت کند، سازمان جهاد کشاورزی همکاری لازم را برای صدور مجوز و پرداخت تسهیلات خواهد داشت.

کد خبر 5130398

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان آبیاری نوین ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز دهه فجر گرگان بوشهر کرمانشاه شیوع کرونا قوه قضاییه شهرستان کرج شهرکرد عکس استانها سیستم آبیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی شهرستان ساری گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به برخی اراضی، با حضور مسوولین ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و آبخیزداری و اعضای کارگروه تاکنون ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان رفع تداخلات شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری به رفع تداخلات ۱۰۳ هزارمتر مربع اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پرونده‌های مورد پیگیری سال گذشته برای ۷۲ روستای این شهرستان است.

علوی با بیان اینکه این کارگروه برای رفع همپوشانی قوانین و مقررات موازی و اصلاح سوابق، نقشه ها، تمامی دفاتر و اسناد از جمله اسناد مالکیت در عرصه‌های مورد تداخل برگزار می‌شود، افزود: این جلسه برای رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی جدید جهت پلاک‌های ثبتی ۶ پلاک در یک بلوک برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: تعیین حقوق متقابل دولت و مردم، تثبیت مالکیت اشخاص بر مستثنیات، تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، کاهش پرونده‌های قضایی حوزه زمین، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و کاهش دغدغه کشاورزان و بهبود تولید کشاورزی از جمله دستاورد‌های مورد انتظار برای نظام رفع تداخلات اراضی است.

علوی افزود: با ابلاغ شیوه نامه اجرای آیین نامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور برای رفع موانع تولید و اجرای سیاست‌های جهاد کشاورزی، رفع تداخلات ارضی اجرا میشود.

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد