Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از راه‌اندازی طرح پایلوت قرارگاه پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی در برخی از مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیررسمی با همکاری سپاه در سال آینده خبر داد.

ولی‌الله نصراصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اینکه در دوره جدید مدیریت بهزیستی استان اصفهان اقدامات مختلفی و کارآمدی انجام شده است، اظهار کرد: بحث سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌های شهر اصفهان که یک معضل اجتماعی و حائز اهمیت است، یکی از مسائلی که در ۳ ماه گذشته به آن توجه شده تا به رفع آن کمک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعددی با شورای شهر، شهرداری‌ها و معاونت سیاسی، امنیتی اجتماعی استانداری در زمینه سکونتگاه‌های غیررسمی و رفع معضلات موجود در این مناطق، ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند تا بتوان برای سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه شهر اصفهان اقدام مؤثری انجام داد.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بهزیستی را تنها ارگانی دانست که در بحث سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه نشینی شهرها فعالیت‌های مؤثر انجام می‌دهد و گفت: طرح "یک میز خدمت در هر ماه" در یک محله این طرح نیز آغاز شده به طور مستمر ادامه می‌یابد و در این طرح برای اولین بار بازدیدهای میدانی از سکونتگاه‌های غیررسمی و محله‌های معتادان متجاهر انجام و راهکارهای مفیدی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی قرارگاه اجتماعی به صورت پایلوت در برخی از مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیررسمی اصفهان مطرح شده و مقدمات آن در حال فراهم شدن است و همکاری خوبی نیز از طرف نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و خیران در این زمینه وجود دارد، پس از رفع نقاط ضعف، این طرح به صورت کلی در سایر مناطق حاشیه‌ای استان اجرا خواهد شد.

بیش از ۱۰ دستگاه مسئول ساماندهی معتادان و کودکان کار

نصراصفهانی با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه اجتماعی برای ساماندهی حاشیه شهر اصفهان، افزود: در بخش جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان، کارتن خواب‌ها، معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابانی بیش از ۱۰ ارگان مسئول است، اما همیشه نام بهزیستی و چند ارگان خاص دیده شده است و راه‌اندازی یک قرارگاه اجتماعی می‌تواند در این بخش مؤثر باشد.

وی با توضیح اینکه افراد در مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیررسمی اصفهان از بیش از ۵ کشور اتباع خارجی حضور دارند، تصریح کرد: مشخص نیست که چه کسی باید به این افراد خدمات ارائه دهد و این موضوع تنها یکی از معضلات در مناطق حاشیه شهر است.

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان در خصوص راه‌اندازی پایلوت قرارگاه اجتماعی در برخی مناطق حاشیه شهر، گفت: کودکان بازمانده از تحصیل، کودکان بدون شناسنامه، معتادان متجاهر، متکدیان، کودکان کار و خیابانی از جمله معضلاتی است که در حوزه آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای شناسایی شده و باید برای رفع آن‌ها راهکارهای اساسی در نظر گرفته شود، اجرای طرح قرارگاه اجتماعی در برخی از مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیررسمی اصفهان به صورت پایلوت می‌تواند اقدامی مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه اساس این قرارگاه استفاده از ظرفیت و پتانسیل اجتماعی غیر دولتی و مردمی است، ادامه داد: در این قرارگاه دستگاه‌هایی از جمله سپاه، کمیته امداد، شهرداری‌ها، شورای شهر، استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان فنی حرفه‌ای، اداره کل امور اتباع و سازمان‌های بیمه‌ای حضور دارند و محوریت این قرارگاه با سپاه اصفهان خواهد بود و سردار مجتبی فدا به عنوان رئیس این قرارگاه فعالیت خواهد کرد، احتمالاً سال آینده این طرح اجرایی خواهد شد.

نگهداری ۳۰ کودک در خانه نونهالان نرجس

نصراصفهانی در خصوص فرزندخواندگی در استان اصفهان، تصریح کرد: ۳۰ نفر از نوزادان و کودکان در خانه نونهالان و کودکان نرجس نگهداری می‌شوند که از این ۳۰ نفر نزدیک به ۱۶ نفر دچار معلولیت و بیماری‌های خاص هستند که قابلیت واگذاری ندارند، ۵۰۰ کودک نیز در قالب ۴۰ خانه کودک و نوجوان توسط مؤسسات خیریه نگهداری می‌شود و نزدیک به ۶۰۰ نفر از فرزندان هم به خانواده‌های درجه یک که می‌توانند نگهداری از آن کودک را داشته باشند سپرده شده است و امداد ماهیانه به آن‌ها پرداخت می‌شود که بتوانند با کمک هزینه‌ای که از سوی بهزیستی پرداخت می‌شود از آن کودک نگهداری کنند، مبلغ این ماهیانه ۶۵۰ هزار تومان است که به هر کودک پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه قانون جامع حمایت از حقوق معلولان در سال ۸۳ تصویب و ابلاغ شده است، اما در اجرای این قانون کوتاهی شده است، گفت: اکثر دستگاه‌ها به واسطه کمبود اعتبار از اجرای وظایف خود سر باز زده‌اند و هنوز قانون ۳ درصد اشتغال معلولان را به طور کامل اجرایی نشده، هرچند اجرای آن در ۳ سال گذشته در نهادهای دولتی قابل قبول بوده، اما مناسب‌سازی اماکن و مبلمان شهری بر اساس قانون جامع انجام نشده است.

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان افزود: جلسات متعددی را با شوراهای شهر و شهرداری‌ها داشته‌ایم تا روند مناسب‌سازی را تسهیل کنیم و بتوانیم حمل و نقل را رایگان برای افراد دارای معلولیت تعریف کنیم که این موارد اجرا نمی‌شود.

نصراصفهانی گفت: استاندار اصفهان نیز توجه ویژه‌ای به بحث مناسب سازی دارد و جلسات متعددی را در این بخش برگزاری و پیشنهاد شهر دوستدار سالمند از طرف بهزیستی مطرح شده است و اقدامات مناسبی انجام شده تا شهر دوستدار سالمند را به عنوان یک نمونه در کشور معرفی کنیم، همچنین ۴ نفر از معلولان به عنوان مشاوران مدیر کل منصوب شدند و در جلسات مربوط به مناسب‌سازی حضور دارند.

وی با اشاره به اقدامات بهزیستی استان در ایام کرونا، خاطرنشان کرد: ۸ مورد فوتی در مراکز توانبخشی استان گزارش شده اما با همکاری که با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، کرونا در مراکز تحت نظارت سازمان به خوبی کنترل شد.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در خصوص راه‌اندازی باشگاه خبری معلولان، افزود: در این بخش افراد دارای معلولیت‌های مختلف حضور دارند و در حوزه‌های مختلف فعالیت خبری انجام می‌دهند، تبلت برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و احداث مسکن برای خانواده‌های دارای چند معلول از جمله کمک‌های بنیاد مستضعفان به بهزیستی است.

کد خبر 470755

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهزیستی اصفهان حاشيه نشينان مناطق حاشیه ای معضلات اجتماعی فرمانده سپاه پاسداران سردار فدا شهرداری اصفهان شورای شهر اصفهان پروژه های محله محور آسيب اجتماعي کرونا ویروس مددجویان بهزیستی آمار فوتي مناسب سازی برای معلولان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مناطق حاشیه ای و سکونتگاه های غیررسمی کل بهزیستی استان اصفهان سکونتگاه های غیررسمی قرارگاه اجتماعی مناسب سازی حضور دارند راه اندازی حاشیه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند