Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@23:37:29 GMT

حمله هکرها و ضعف امنیت سایبری آمریکا

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۸۳۶۸

برخی مقامات آمریکایی و کارشناسان امنیت سایبری، سال هاست که در مورد مشکلات امنیت سایبری در این کشور هشدار می‌دهند.

خبرگزاری میزان - هکر‌هایی که اخیرا به سیستم‌های رایانه‌ای آژانس‌های فدرال آمریکا دسترسی پیدا کردند، تلاش نکردند تا به صورت مجزا به شبکه‌های هر بخش نفوذ کنند.

به گزارش «ایندیپندنت»، در عوض، آنها با استفاده از کد مخرب وارد یک به روزرسانی نرم افزاری شدند که به هزاران آژانس دولتی و شرکت‌های خصوصی دسترسی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعجب آور نبود که هکر‌ها قادر به استفاده از نقاط ضعف موجود در زنجیره تامین برای راه اندازی یک حمله سایبری گسترده در رمینه جمع آوری اطلاعات بودند.

مقامات آمریکایی و کارشناسان امنیت سایبری سال هاست که در مورد مشکلی که باعث خرابی شده است، از جمله میلیارد‌ها دلار خسارت مالی هشدار می‌دهند، اما راه حل‌های آسان نادیده گرفته شده است.

ویلیام اوانینا، که هفته گذشته به عنوان مقام ارشد ضد جاسوسی دولت آمریکا استعفا داد، در مصاحبه‌ای گفت «ما باید تلاش کنیم و راه حلی در این زمینه پیدا کنیم؛ این کار نه تنها برای ما در آمریکا، بلکه برای کره زمین لازم است؛ ما باید راهی پیدا کنیم تا مطمئن شویم که در آینده می‌توانیم وضعیتی با خطر صفر داشته باشیم و به خدمات دهندگان خود اعتماد کنیم.»

بیشتر بخوانید: حملات سایبری و تبعات آن برای زیرساخت‌های امنیتی آمریکا حمله سایبری و شکستی بزرگ برای نهاد‌های امنیتی آمریکا

تعداد بسیار زیاد مراحل در این فرآیند، از طراحی تا ساخت تا توزیع، و نهاد‌های مختلفی که در آن شرکت دارند، به یک هکر که قصد نفوذ در مشاغل، آژانس‌ها و زیرساخت‌ها را دارد اجازه می‌دهد که از نقاط ورودی بسیاری برای این اقدام استفاده کند.

این می‌تواند بدان معنا باشد که هیچ شرکت یا مجری واحدی مسئولیت محافظت از کل زنجیره تامین را بر عهده ندارد.

حتی اگر اکثر تامین کنندگان این زنجیره از امنیت برخوردار باشند، یک نقطه آسیب پذیر می‌تواند تمام موارد مورد نیاز هکر‌ها را تامین کند.

آخرین موردی که آژانس‌های فدرال آمریکا را هدف قرار داده است، هکر‌هایی هستند که آمریکا ادعا می‌کند از طرف دولت روسیه هستند و گمان می‌رود این هکر‌ها کد‌های مخربی را به نرم افزار‌های معروف وارد کرده اند که شبکه‌های رایانه‌ای مشاغل و آژانس‌های دولتی و فدرال را رصد می‌کند.

این نرم افزار توسط یک شرکت مستقر در تگزاس به نام «سولار ویندز» ساخته شده است که هزاران مشتری در دولت فدرال و بخش خصوصی آمریکا دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمله سایبری آمریکا جو بایدن امنیت سایبری آژانس ها هکر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، در واکنش به وتوی آمریکا علیه پذیرش فلسطین در این سازمان بین‌المللی گفت: شورای امنیت سازمان ملل به گروگان سیاست واشنگتن در خاورمیانه تبدیل شده است.

براساس گزارش آر تی، نبنزیا در نشست مجمع عمومی که به بحث درباره وتوی آمریکا علیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص پذیرش فلسطین به‌عنوان عضو کامل در سازمان ملل اختصاص داشت، افزود: ما عمیقاً از چنین اقداماتی که طرف آمریکایی انجام داده است متاسفیم. همه اقدامات آمریکا منعکس کننده این است که نیرو‌های امنیتی بین المللی در واقع طی این ۶ ماه به گروگان سیاست آمریکا در خاورمیانه تبدیل شده است.

در پایان آوریل گذشته، آمریکا از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده کرد و در نتیجه مانع پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در مورد پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل شد.

شایان ذکر است که در سپتامبر سال ۲۰۱۱، فلسطین درخواستی برای پیوستن به این سازمان به عنوان عضو کامل ارائه کرد. اما در آن زمان نتوانست حمایت شورای امنیت سازمان ملل را جلب کند.

در آن زمان نیز آمریکا اعلام کرد که قصد دارد قطعنامه را در صورت تایید سایر اعضای دائمی وتو کند. سپس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت این موضوع را برای مدتی متوقف کند و به عنوان ناظر دائمی در سازمان بین المللی باقی بماند.

فرآیند پذیرش یک کشور برای عضویت در سازمان ملل متحد با تصمیم مجمع عمومی به توصیه شورای امنیت سازمان ملل متحد انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم