Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه ساخت خانه‌های کم‌انرژی با حضور مجری ملی پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست بازدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی وطنی مجری پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در بازدید از پروژه ساخت خانه‌های دارای رده انرژی EC+ در شهر جدید اندیشه استان تهران، با بیان این‌که در این پروژه ۱۷۵ خانه کم انرژی ساخته می‌شود، عنوان کرد: پس از امضای تفاهم‌نامه میان پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در ساختمان (EEEB) و شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، خوشبختانه این پروژه با جدیت پیگیری شده و به عنوان الگویی برای دیگر پروژه‌های حوزه ساختمان به مرحله اجرا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری‌ها و نوآوری‌هایی که همراه و یاری‌گر محیط‌زیست هستند، ادامه داد: برای برخورداری از توسعه پایدار و پیشرفت، تجهیزات و صنایع بزرگ به تنهایی پاسخ‌گو نیست و باید فناوری‌های بهینه و سازگار با محیط زیست و اقلیم هر منطقه، در توسعه مورد استفاده قرار بگیرند. بحران آب یکی از بحران‌های جدی است و اصفهان، مثالی از توسعه صنعتی است که به دلیل عدم رعایت الزامات زیست‌بومی و محیط زیستی، امروزه با چالش‌های جدی به ویژه در حوزه منابع آبی دست و پنجه نرم می‌کند؛ بنابراین باید از فناوری‌های نو و سازگار با محیط زیست در توسعه صنایع و زیرساخت‌ها بهره گرفته شود.

* مجالی برای ورود نوآوری دانش‌بنیان‌ها به صنعت ساختمان

مجری ملی پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست با اشاره به استفاده از انرژی‌های نو و زیست‌سازگار در ساختمان‌ها گفت: دانش‌آموختگان و متخصصانی که الان در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعالیت می‌کنند در صورتی که به بازار بزرگ صنعت ساختمان راه پیدا کنند، ضمن ارزش‌آوری و اشتغال درخور توجه، می‌توانند محیط‌زیست سالم و ماندگاری منابع ارزشمندی هم‌چون آب و انرژی را به ارمغان بیاورند.

وطنی، با اشاره به آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای کمک به ایجاد پلی میان صنعت ساختمان و فناوری‌های نو در حوزه انرژی و محیط زیست، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها مملو از ظرفیت‌های نهفته در فناوری‌ها و نوآوری‌هایی هستند که می‌تواند صنعت ساختمان کشورمان را هم‌گام با استاندارد‌های روز زیست‌محیطی به پیش ببرد. لازم است ارتباطی میان این فناوری‌ها به عنوان طرف عرضه از یک سو و حوزه ساختمان، راه و شهرسازی به مثابه طرف متقاضی ایجاد شود. به‌ویژه در حوزه انرژی‌ها ستاد توسعه فناوری‌های آب و انرژی و نیز دیگر ستاد‌های توسعه فناوری، کاملاً آماده هستند تا شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه را حمایت و زیرساخت‌های لازم برای ایجاد این ارتباط را فراهم کنند.

رعایت مقررات ملی ساختمان با ورود فناوری‌های نو به ساختمان هاهمچنین روزبه ظهیری‌هاشمی مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن نیز در جریان این بازدید با بیان این‌که پروژه ساخت خانه‌های کم‌انرژی در راستای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان اجرایی شده است، ادامه داد: این پروژه فناورانه با احداث واحد‌های مسکونی در مجتمع بنفشه ۲ واقع در شهر جدید اندیشه استان تهران در ۱۷۵ واحد مسکونی پیاده‌سازی می‌شود.

وی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای این فناوری‌ها در ساختمان‌های گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: مهم‌ترین ویژگی برجسته این پروژه، رعایت استاندارد‌های بهینه مصرف انرژی در ساختمان و رعایت مقررات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان است که امکان حفظ سرمایه‌های زیست‌محیطی و زندگی آسوده‌تری را برای جامعه فراهم می‌آورد.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مسکن در ادامه، نکات و ضرورت‌های تحقق استاندارد‌ها و الزام‌های ساخت ساختمان‌های بهینه را بررسی و پیگیری کرد. همچنین در این بازدید، سوله موجود در مجتمع بنفشه ۲ که به‌منظور احداث مرکز نوآوری و فناوری‌های حوزه ساختمان در نظر گرفته شده است مورد بازدید قرار گرفت تا زمینه استقرار هسته‌های فناور و خلاق فعال در حوزه بهینه‌سازی انرژی، ساختمان و دیگر فناوری‌های مرتبط این حوزه فراهم شود و مورد حمایت قرار گیرند.

روزبه ظهیری‌هاشمی همچنین به پروژه ۱۲۰۰ واحدی مرکز شهر اندیشه اشاره کرد و گفت: این پروژه، بزرگ‌ترین پروژه طرح اقدام ملی مسکن در کشور است و با بازدید امروز، زمینه برای استقرار فناوری‌ها و نوآوری‌ها در ساخت خانه‌ها فراهم شد تا در آینده نزدیک یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های ساختمان با رعایت الزام‌های زیست‌محیطی و بهینه‌سازی مصرف انرژی به کمک شرکت‌های فناور و نوآور محقق شود.

* آغاز راه ساختمان‌های پایدار برای آینده پایدار

در مراسم امروز، پیشرفت عملیات احداث ۱۷۵ واحد ساختمانی مطابق با آخرین ویرایش مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان مورد بازدید قرار گرفت و پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست (EEEB) ناظر پایش انرژی این مجموعه خواهد بود. این ساختمان‌ها به سامانه ملی پایش انرژی متصل خواهند شد و مصرف انرژی در آنان پایش می‌شود.

تفاهم‌نامه میان پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در ساختمان و شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن با هدف طراحی و ساخت خانه‌های کم انرژی (EC+) مطابق با آخرین ویرایش مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در سطح استان تهران منعقد شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری به‌منظور بسترسازی لازم برای اتصال به سامانه پایش اطلاعات انرژی، مشارکت در تامین منابع مالی بخشی از هزینه مضاعف ساخت خانه کم انرژی مطابق با مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و همکاری فنی و مشاوره اجرایی از سوی کارشناسان ملی و بین‌المللی در راستای اجرای فنی و اصولی ساخت خانه‌های کم انرژی و همکاری در راستای تهیه محتوا و اشتراک‌گذاری تجارب حاصل از اجرای این پروژه برای سایر پروژه‌ها و سازندگان در دستور کار دو طرف قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکتهای دانش بنیان محیط زیست علی وطنی مصرف انرژی صنعت ساختمان پروژه بهینه سازی انرژی و محیط زیست بهینه سازی انرژی و محیط زیست مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان گروه سرمایه گذاری مسکن صنعت ساختمان ساخت خانه ها تفاهم نامه دانش بنیان ساختمان ها فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، در حکم انتصاب وزیر علوم خطاب به دکتر علی اسماعیلی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌ شوید.

  محمدعلی زلفی‌ گل در این حکم افزوده است: امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.   در این حکم با اشاره به ماموریت رییس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تعامل و تکامل هم‌ افزا با استانداری، دانشگاه‌ ها و سایر دستگاه‌ های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی، ایجاد زیرساخت‌ های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت ها و واحدهای فناور، بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری، مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه، طراحی ساز و کار لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری تاکید شده است.   همچنین در این حکم توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌ های اشتغال زایی دانش بنیان و تغییر فرصت کار جویی به کارآفرینی، تدوین ساز و کار علمیاتی برای تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور، بهره‌ گیری از ظرفیت‌ های بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، تلاش در جهت ایجاد قطب‌ های فناوری، سیاستگزاری، برنامه ریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکترای فناوری، مهندسی طرح های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژه‌ ها و واگذاری آنها به شرکت‌ های دانش‌ بنیان برای اجرا مورد اشاره قرار گرفته است.   پیش از این دکتر مسعود میرزایی شهرابی این سمت را بر عهده داشت که در آذرماه سال گذشته به ریاست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.   علی اسماعیلی متولد سال ۱۳۶۳ شهر آمل و دانش‌ آموخته رشته مهندسی هوا فضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود.   وی همچنین حدود ۱۰ سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و دارای بیش از ۹۰ مقاله علمی - پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی است.   از افتخارات کسب شده اسماعیلی می‌ توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌ آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان و جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌ های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.  

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی