Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان البرز از برگزاری تمام جلسات دادرسی زندانیان استان البرز به صورت الکترونیک خبر داد. خبرگزاری میزان – مهدی شمسی، معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان البرز از برگزاری تمام جلسات دادرسی زندانیان استان البرز به صورت الکترونیک خبر داد و گفت: به منظور تسریع در امور رسیدگی به پرونده‌های قضایی و حذف مخاطرات اعزام زندانیان و کاهش هزینه ها، راه‌اندازی پروژه دادرسی الکترونیک در استان البرز به عنوان اولین استان البرز در سطح کشور از سال ۹۸ کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان البرز افزود: در راستای تحقق عدالت الکترونیک و با توجه به تاکیدات ویژه رئیس قوه قضاییه، استفاده از فناوری‌های نوین در راستای تسهیل و تسریع امور قضایی از اولویت‌های معاونت آمار و فناوری اطلاعات دادگستری البرز بوده است.

وی متذکر شد: در این بین، دادرسی الکترونیک زندانیان از مهم‌ترین و پردستاوردترین اقدامات در حوزه بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین فناوری اطلاعات در دادگستری این استان است.

شمسی با بیان اینکه یکی از دلایل اطاله دادرسی و تجدید اوقات رسیدگی در پرونده‌های قضایی عدم اعزام به موقع زندانیان بدلیل مشکلات مربوط به کمبود مامور اعزام و بدرقه و سرباز وظیفه است، تصریح کرد: همچنین هزینه‌ها و مخاطرات اعزام متهم از زندان به دادگستری از بزرگ‌ترین دغدغه‌های دادگستری هاست که دادگستری کل استان البرز در آذرماه سال ۱۳۹۸ جهت رفع این معضلات، اقدام به پیاده‌سازی دادرسی الکترونیکی بر اساس ظرفیت‌های قانونی موجود کرد که به دلیل شیوع بیماری کرونا با استقبال قضات شعب روبرو شد.   بیشتر بخوانید: قضات جوان باید به سیستم‌های دادرسی الکترونیکی و کار با رایانه مسلط شوند وی با تشریح دستاورد‌های اجرای این طرح گفت: اجرایی شدن این طرح منجر به صرفه جویی در هزینه‌های اقتصادی اعزام، مراقبت، تامین امنیت زندانیان، حذف مخاطرات اعزام زندانیان، کاهش تردد‌های غیرضروری و حفظ سلامت کارکنان سازمان و زندانیان می‌شود.

شمسی با بیان اینکه البرز همچنان در زمینه دادرسی الکترونیکی زندانیان، استان البرز پیشتاز در کشور است، افزود: در استان البرز تاکنون چهار هزار و ۶۱۲ مورد از جلسات شعب با زندانیان به صورت الکترونیکی برگزار شده است و مگر در موارد استثناء که به تشخیص قاضی شعبه و در رسیدگی به عناوین خاص اتهامی مطرح است تقریبا تمامی بدرقه‌های زندانیان به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین موانع توسعه این طرح، کمبود تجهیزات بود، عنوان کرد: با همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، رئیس کل دادگستری و مسئولان قضایی استان البرز، هر دو زندان استان البرز یعنی کرج و فردیس و سایت‌های دادگستری‌ها و شعب تجهیز شد که امید است با استفاده بهینه از این امکانات شاهد کاهش هزینه‌ها، مخاطرات و سهولت و تسریع در امور قضایی باشیم.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادرسی الکترونیک دادگستری البرز اعزام زندانیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادرسی الکترونیک دادگستری البرز اعزام زندانیان آمار و فناوری اطلاعات دادگستری دادرسی الکترونیکی صورت الکترونیک دادرسی الکترونیک استان البرز هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • رئیس کل دادگستری استان یزد منصوب شد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات