Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌یلدا بشک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در تبریز اظهار داشت: 25 سال است که در رشته تکواندو فعالیت می‌کنم و از سال ۸۶ رسما وارد جرگه داوران شده و اولین قضاوتم در لیگ کشور و مسابقات قهرمانی کشور بود که با درجه دو داوری کیوروگی کار خود را آغاز کردم.

‌ افزود: ورودم به داوری با حمایت استاد پوراصل بوده و به نوعی مدیون محبت و حمایت ایشان هستم که من را به کمیته داوران استان معرفی کرد و اولین قضاوت خوبم در مسابقات موجب شد در مسابقات بعدی هم برای داوری دعوت شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌بهترین داور مسابقات پومسه داوران اظهار داشت: سال گذشته برای قضاوت در مسابقات هامبورگ دعوت شده بودم که به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو گردید و امیدوارم در آینده بتوانم با قضاوت در مسابقات داخلی و بین‌المللی درخشان ظاهر شده و  برای کشور و استانم افتخار‌آفرینی نمایم.

‌بشک در مورد مسابقات اخیری پومسه بانوان گفت: مسابقاتی که داور نمونه شدم، مسابقات قهرمان کشوری پومسه بود و البته من مسابقات پومسه ابداعی و استاندارد رو قضاوت کردم.

وی روند تکواندو آذربایجان‌شرقی را رو به رشد دانسته و ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد موفقیت‌های روزافزون تکواندو استان در تمام زمینه‌های باشیم.

‌بشک در خاتمه گفت: تمام خاطرات خوب و تلخش در تکواندو برایش شیرین است و با موفقیت‌هایش انگیزه بیشتر برای ادامه کار پیدا کرده است.

انتهای پیام/60017

منبع: فارس

کلیدواژه: تکواندو داور داوری تبریز فارس تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد اغواکننده به شمسایی برای تبلیغ برنج!
  • باخت برایم بی‌معنا است/هندبال گیتی‌پسند در آسیا حرف خواهد زد
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • انتقاد تند ابطحی از مهدی نصیری: بد پوست خربزه ای زیر پایت انداخته‌اند تا تمامت کنند /نه شاهزاده می‌تواند به تاجزاده نزدیک شود، نه تاجزاده علاقمند است
  • قضاوت قربانی در مسابقات جام ملت های زیر ۱۷ سال دختران
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!