Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان محمدی صبح سه شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی صومعه سرا با اشاره به ظرفیت این شهرستان به دلیل واقع شدن در جنوب تالاب انزلی، اظهار کرد: در صومعه سرا روستاهای زیادی در اطراف تالاب وجود دارد که هرکدام از آنها می‌تواند یک پایگاه برای جذب گردشگر باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان افزود: با توجه به بکر بودن منطقه اگر یک برنامه ریزی خوب در این زمینه داشته باشیم، می‌توانیم شاهد شکوفایی اقتصادی خوبی در این منطقه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی اضافه کرد: از محل اعتبارات ملی، شش میلیارد تومان برای احیای تالاب انزلی و ۱۲ میلیارد تومان برای مبارزه با سنبل آبی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه صومعه سرا در طول چهار دهه گذشته معمولاً نمایندگان بسیار خوبی داشته است، افزود: کسانی که صومعه سرای پیش از انقلاب را به یاد دارند می‌دانند به رغم همه مسائل، مصائب و مشکلاتی که در کشور بوده، این شهرستان پس از انقلاب اسلامی، سرعت توسعه بیشتری نسبت به سایر شهرستان‌ها داشته که بخشی از آن مرهون زحمات نمایندگان و مدیران اجرایی این شهرستان است.

محمدی با بیان اینکه شرایطی که کشور ما در آن قرار گرفته است، در دو قرن اخیر بی سابقه بوده است، گفت: هرگز ایران به این شکل مورد تخاصم و تهاجم دشمنان نبوده است.

وی با اشاره به اینکه کشورهای خارجی با ادعای حقوق بشری اجازه نمی‌دهند ایران به راحتی واکسن و یا دارو تهیه کند، ادامه داد: می‌گویند دارو تحریم نیست اما سیستم‌های بانکی را قفل می‌کنند تا عملاً، کشور قادر به تهیه دارو برای بیماران نباشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه مدیران در شرایط سخت باید توانایی خود را برای مدیریت نشان دهند، افزود: باید صادقانه برای حل مشکلات مردم قدم برداریم و درب اتاق‌هایمان برای شنیدن مشکلات و دغدغه‌های مردم باز باشد.

محمدی با تاکید بر لزوم ارائه برنامه‌های پیشنهادی شهرستان برای سال ۱۴۰۰، گفت: برنامه‌های پیش نهادی باید ادامه برنامه‌ها و طرح‌های گذشته بوده و منقطع نباشد.

کد خبر 5131302

منبع: مهر

کلیدواژه: کیوان محمدی تالاب انزلی سنبل آبی صومعه سرا ویروس کرونا دهه فجر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان بوشهر بارش برف کرمانشاه شیراز شهرکرد شیوع کرونا شهرستان کرج آلودگی هوا عکس استانها برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۴۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا