Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی سلیمانی عنوان کرد: در چهارسال و نیم گذشته روزهای سخت و خوب را در کنار هم تجربه کردیم.از ابتدای سال 97 با فیفا و کنفدراسیون برای دریافت منابع مان به مشکل خوردیم و اینکه به یکباره به دلیل وجود تحریم های ظالمانه این منابع قطع شد مشکلاتی را همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:مدیریت در فوتبال وقتی منابع دچار نقصان شود با مشکل روبرو خواهد شد.به همت عزیزانی که دل شان به حال فوتبال می تپد تا امروز این مسیر طی شده است.فعالیت18 تیم ملی در رده های مختلف و روند آماده سازی آنها بسیار اهمیت دارد. فراموش نکنیم سه سال بودجه داخلی فدراسیون افزایش پیدا نکرد اما هزینه ها بالای 400 درصد اضافه شده بود. در بحث اعزام تیم های ملی واقعا افزایش ارز مشکلات زیادی را به وجود آورده ولی روند اعزام ها متوقف نشده است. امیدوارم با حضور و همراهی حامیان بیشتر مالی به فوتبال ملی شاهد کمک هرچه بیشتر به تیم های ملی باشیم.

خزانه دار فدراسیون فوتبال تصریح کرد: شیرین ترین لحظات فعالیت من در این چهارسال و نیم حضور تیم ملی در جام جهانی بود.تیم ملی اوقات شیرینی را برای مردم در جام جهانی خلق کرد و امیدوارم بتوانیم شاهد تکرار آن روزهای زیبا باشیم.ما در آستانه صعود به مرحله حذفی هم بودیم و می توانستیم به این هدف بزرگ تحقق بخشیم.تیم ملی در روسیه یک کاروان بزرگ بود و انجام امور مربوطه کار بزرگی بود.

سلیمانی خاطرنشان کرد:ما امسال علی رغم شرایط سخت شیوع ویروس کرونا و تحریم های ظالمانه،از نظر مازاد درآمد ناخالص به جز هزینه های عمومی توانستیم 74 میلیارد تومان کمک و منابع داشته باشیم که بیش از دو میلیارد مازاد بر هزینه ها بود که کار قشنگی بود.هر چند هزینه های سربار باعث شد نتوانستیم مثبت باشیم اما در فعالیت های عملیاتی کماکان مثبت بودیم که به همت مدیران فدراسیون انجام شد.البته باید بهتر از این هم باشیم و بتوانیم درآمدهای بیشتری کسب کنیم. بدیهی است در صورت اخذ مطالبات فدراسیون از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا کلیه پروژه های عمرانی و ردیف های جاری فدراسیون نیز مطابق تقویم و برنامه های توسعه ای فدراسیون به نحو مطلوب انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خزانه دار فدراسیون فوتبال هزینه های فدراسیون فوتبال جام جهانی 2 میلیارد ریال مطالبات فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان