Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ورزش و جوانان گفت: باید برنامه کامل و جامعی برای بهره‌برداری از اماکن ورزشی سراسر کشور با فرمول و رویکرد مشخص تدوین و به مرحله اجرا برسد.

خبرگزاری میزان - بر اساس اعلام وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر در چهارمین جلسه شورای ورزش همگانی کشور در سال جاری، مجموعه برنامه‌ها و اقدامات فدراسیون‌های مختلف، حوزه ورزش دانش آموزی و دانشجویی و برنامه‌های شهرداری تهران را مورد توجه قرار داد و گفت که این همکاری‌ها کمک می‌کند که جامعه‌ای سالم و رو به رشد و توسعه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: انسان سالم، آگاه، بادانش و انسانی که دارای سلامت روحی و روانی است، انسان توسعه یافته محسوب می‌شود که می‌تواند باعث توسعه یک جامعه شود.

سلطانی‌فر در ادامه توضیح داد: در مباحث مربوط به توسعه کشور هرقدر در محور‌های اقتصادی و سیاسی تلاش کنیم و سخت افزار و امکانات ایجاد کنیم و فرودگاه و راه و بندر و واحد‌های صنعتی بسازیم، ولی در مباحث توسعه فرهنگی و انسانی نتوانیم رشد کنیم، جامعه توسعه یافته نخواهد شد و کشور‌هایی هم که در دهه‌های اخیر توسعه پیدا کردند روی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و توسعه فرهنگی متمرکز شدند و دزر منابع انسانی که رشد کردند به خودی خودزمینه رشد و توسعه در بخش‌های دیگر هم بوجود آمد.

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: انسان بادانش، با اندیشه و با هدف می‌تواند موتور توسعه یک جامعه و کشور باشد که این مهم با برنامه ریزی همه جانبه در آموزش و پرورش تحقق پیدا خواهد کرد و با توجه به گزارشی که در خصوص وضعیت بدنی و جسمی از سوی معاون وزیر آموزش و پرورش در جلسه هم مطرح شد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت ورزش و جوانان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف شدند که با کمک همه دستگاه‌های ذیربط تلاش کنند تا شاخص ها‌ی سلامتی دانش آموزان را به سمت مطلوب ارتقاء دهند.

وی افزود: باور جدی همه صاحبنظران این است: کشور‌هایی که در ورزش قهرمانی به موفقیت‌های قابل توجهی در عرصه جهانی، قاره‌ای و المپیکی دست یافتند پیش از آن در ورزش همگانی برنامه گسترده‌ای داشتند بطوریکه از دامن ورزش همگانی، استعداد‌ها و خلاقیت‌های ورزشی شناسایی و شکوفا شدند.

ورزش و جوانان گفت: باور جدی دارم که در اکثر نقاط کشورمان خصوصا در شهر‌ها با توجه به کإرهابی که در ٤٢ سال گذشته صورت گرفتن، با کمبود اماکن ورزشی مواجه نیستیم، هر چند که در برخی نقاط مرزی، روستایی ممکن است کمبود‌هایی باشداما در اکثریت نقاط شهری کشور و حتی در روستا‌ها امکانات ورزشی خوبی وجود دارد، ولی چیزی که از آن رِنج می‌بریم فقدان یک برنامه ریزی استراتژیک و کلی برای تحقق همگرایی دستگاه‌های مختلف در بهره‌برداری از اماکن ورزشی است.

سلطانی فر ادامه داد: نمایندگان دستگاه‌های مختلف دوست دارند و آماده کمک هستند و در عمل هم این مهم را نشان دادند بطور مثال اماکن وزارت ورزش و جوانان در ساعت‌های صبح در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته شده است، بنابراین ما باید این مهم را در دستور کار قرار دهیم که برنامه کامل و جامعی برای بهره برداری از اماکن ورزشی با فرمول و رویکرد مشخص تدوین و به مرحله اجرا برسد.

سلطانی فر در پایان از اهتمام و رویکردی که برای توسعه ورزش همگانی در بین دستگاه‌های مختلف وجود دارد، به نیکی نام برد و ابراز امیدواری کرد که با تدوین برنامه جامع بهره برداری از اماکن ورزشی کل کشور، ضریب بهره وری استفاده از این اماکن بالاتر رفته و سطح سلامت جامعه در یک برنامه ریزی چند ساله ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: سلطانی‌فر: تلاش می‌کنیم پرسپولیس و استقلال تا قبل از پایان سال وارد بازار سرمایه شوند

انتهای پیام/

برچسب ها: مسعود سلطانی‌فر مسعود سلطانی‌ فر وزارت ورزش و جوانان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان مسعود سلطانی فر مسعود سلطانی فر وزارت ورزش و جوانان بهره برداری از اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان آموزش و پرورش ورزش همگانی سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نام‌گذاری یکی از اماکن ورزشی به نام «مسعود اسکویی»

اولین مدیر رادیو ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی دو پیشنهاد داشت؛ یکی ساخت یک مستند تا چهلم این گوینده فقید و دوم نامگذاری یکی از اماکن ورزشی به نام این پیشکسوت که حق زیادی به گردن ورزش ایران دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده و گزارشگر پیشکسوت رادیو با حضور جمعی از پیشکسوت‌های ورزشی و هنرمندان و رئیس سازمان صداوسیما برگزار شد. 

علی بخشی‌زاده معاون صدا به راز محبوبیت اسکویی اشاره کرد و گفت:  ما یکی از بهترین معلمان خود را در رسانه از دست دادیم. چه رازی است که یک نفر این‌گونه محبوب می شود؛ همه شما را به این آیه سوره مریم ارجاع می‌دهم که «به درستی کسانی که پاک عمل کردند و  پاک نیت بودند خداوند آنها را محبوب قلب‌ها می‌کند» و استاد مصداق این آیه کریمه بود. او در این شرایط سنی بسیار پرکار بود که حتی گاهی از او می خواستیم بیشتر به آموزش بپردازد و استراحت کند اما اهل استراحت نبود و عاشق این کار بود.

معاون توسعه ورزش قهرمانی پیام تسلیت وزیر بهداشت را ابلاغ کرد و پس از آن بخش‌هایی از صحبت‌های مسعود اسکویی در گزارش‌ها و مصاحبه‌ها و خاطراتش همراه با جملاتی کوتاه از چهره‌های رادیویی همچون اکبر ارمنده، بهروز رضوی و... پخش شد. 

محمدرضا منصوریان مجری کارشناس پیشکسوت به وطن‌پرستی اسکویی اشاره کرد و افزود: من و مسعود اسکویی از نادر کسانی بودیم که از تلویزیون به رادیو آمدیم. او در نظم و وطن‌پرستی بی نظیر و همیشه الگو بود. مثلاً اگر برنامه قرار بود ساعت 8 شروع شود او ساعت 7:30 در استودیو بود. در اوج اقتدار و عظمت اسکویی، خیلی‌ها به دنبالش آمدند تا او را به جاهایی ببرند اما او یک بار جواب نداد و می‌گفت من در این آب و خاک متولد شدم و در این آب و خاک هم باید دفن شوم.

یادی از اسکوییِ فقید؛ صدای ماندگار ورزش

محمدرضا داورزنی رئیس سابق فدراسیون فوتبال هم خودش را به آیین وداع با پیکر مسعود اسکویی رسانده بود و به نگاه حرفه‌ای این گوینده فقید در گزارشگری ورزش اشاره کرد. اما محمد جهانی اولین مدیر رادیو ورزش در این جمع دو پیشنهاد یکی به صداوسیمایی‌ها و دیگری به مدیران ورزشی بسنده کرد. او گفت: به تیم جوان رادیو ورزش توصیه می‌کنم رفتار حرفه ای اسکویی را تکرار کنند. پیشنهاد می‌کنم در 40 روز باقی مانده تا چهلم اسکویی یک مستند بسازند تا در آرشیو رادیو باقی بماند. به مدیران ورزشی هم پیشنهاد می‌کنم یکی از اماکن ورزشی را به نام او نامگذاری کنند که حق زیادی به گردن ورزش دارد.

همسر مسعود اسکویی به علاقه زیاد این گوینده فقید به رادیو اشاره کرد که با کمترین توان پشت میکروفن حاضر شد و آغاز سال 1403 را اعلام کرد. در ادامه برنامه پیمان جبلی رئیس صداوسیما پشت تریبون حاضر شد و گفت: استاد اسکویی همان‌طور که از صدای جوانش برمی‌آمد مصداق نشاط و سرزندگی بود. از آنجا که آنچه که باقی می‌ماند صداست صدای او همیشه جاودان خواهد بود. اسکویی در 85 سالگی برنامه سال تحویل زنده رادیو ورزش را ‌اجرا کرد و حتی وقتی روی تخت بیمارستان بود باز هم امیدوار بود و به ما امید داد و می‌گفت من ورزشکارم نگران نباشید. نماز اولش هیچ گاه ترک نشد و در کنار همکاران جوان علی رغم پیشکسوتی با تواضع کار می‌کرد.

در پایان این مراسم پیکر زنده یاد اسکویی به سمت قطعه نام‌آوران بهشت زهرا (س) تشییع شد.

مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش روز چهارشنبه 12 اردیبهشت درگذشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • درخواست نام‌گذاری یکی از اماکن ورزشی به نام «مسعود اسکویی»
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز