Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@23:53:28 GMT

۱۲۲ میلیون تن، حجم وزنی کالای وارداتی و صادراتی

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۱۷۹۰

‍‍‍‍‍‍

۱۲۲ میلیون تن، حجم وزنی کالای وارده و صادره است که در این میان سهم صادرات ۹۴ میلیون تن و سهم واردات ۲۸ میلیون تن است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

مهدی میر اشرفی رئیس کل گمرک ایران در گفتگو با برنامه ۱۸:۳۰ گفت:با وجود تحریم ها، ۱۲۲ میلیون تن حجم وزنی کالای وارده و صادره به ارزش ۵۸ میلیارد دلار در ۱۰ ماهه اول سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در این میان سهم صادرات ۹۴ میلیون تن و سهم واردات ۲۸ میلیون تن است.

میر اشرفی با اشاره به اینکه از لحاظ وزن، میزان صادرات سه برابر واردات است، تصریح کرد: البته هم در واردات و هم در صادرات کاهش داشتیم به این صورت که صادرات ۱۷ درصد در وزن و ۲۰ درصد ارزش کاهش و واردات ۲ درصد در وزن و ۲۰ درصد در ارزش کاهش داشته است.

رئیس کل گمرک ایران یادآور شد: کشور‌های چین، امارات، ترکیه و افغانستان شرکای اصلی ما در صادرات و چین، امارات، ترکیه، هند و آلمان شرکای اصلی در بحث واردات کالا بودند.

میر اشرفی تاکید کرد: از ۲۸ میلیون تن کالای وارداتی، ۱۶ و نیم میلیون تن کالای اساسی است و مابقی، مواد اولیه، ماشین آلات و کالا‌های واسط تولید هستند.

وی در خصوص باقی ماندن ۴ میلیون تن کالای اساسی در گمرک گفت: سال گذشته ۹۵ هزار تن کالا میانگین کالای وارداتی ترخیص شده از گمرک بود که این میزان در بازه زمانی امسال ۱۰۱ هزار تن شده و این نشان از افزایش ۶ هزار تنی نسبت به مدت مشابه پارسال است، با این وجود زمان توقف و ماندگاری از زمان تخلیه تا اظهار زمان غیرقابل قبولی است.

رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه بیشترین تاثیر را بر روی سیستم بانکی دارد، گفت: زمانی که سیستم بانکی ال سی و سوییفت باشد، پول خیلی راحت منتقل می شود، ولی در حال حاضر، عمده این انتقالات از طریق صرافی است که هم زمان بر است و از طرفی تا پول و ارز انتقال پیدا نکند، اسناد مالکیت تکمیل نمی‌شود.

وی ادامه داد: از طرف دیگر، وارد‌کنندگان کالا‌های اساسی تا زمانی که برایشان ارز ترجیحی تخصیص و تامین نشود، مایل به خارج کردن کالای خود نیستد.

میر اشرفی خاطرنشان کرد: واردات در مقابل صادرات فقط به ۱۰۰ هزار قلم کالای خاص تعلق می‌گیرد، اما وارد کنندگان متقاضی هستند که این بازه به ۵ هزار قلمی که می توانند وارد کنند، تعلق گیرد و اگر این اتفاق بیفتد، هم تعهد ارزی سریعتر با واردات کالا‌های مشخص و معینی که ثبت سفارش شده، ایفا می‌شود و هم کالا سریعتر ترخیص می‌شود.

وی با اشاره به ترخیص درصدی گفت: در این نوع ترخیص، تخصیص ارز به صاحبان کالا انجام شده بود و در صف تامین بودند تا اطمینان پیدا کنند، چون اگر کالا از گمرک خارج می‌شد، ممکن بود تامین ارز اتفاق نیفتد، از این رو با ترخیص درصدی، واردکنندگان میتوانستند تا ۹۰ درصد کالا‌ها را ترخیص کنند.

رئیس کل گمرک ایران ادامه داد: از این رودر بازه زمانی ۱۱/۸ تا امروز گاهی تا ۳۸۰ هزار تن کالا در یک روز ترخیص شد که بخشی از این رسوب کالا را به شدت جبران کرد، اما باید تصمیم‌های جدیدی در دولت گرفته شود که رافع مابقی این حرکت شود تا شاهد ماندگاری کمتری شویم.

میر اشرفی موازی کاری سامانه گرک با انبار‌های وزارت سمت بیان داشت:تکالیفی در بحث لینک سامانه‌ها ابلاغ شد که گمرک بالاترین همکاری را در این خصوص داشت.

وی با اشاره به یکی از نتایج این تکالیف گفت:از۹۸/۱۲/۲۰ هیچ کالایی از گمرک خارج نمی‌شد مگر اینکه به انبار رجیستر شده که در سامانه جامع انبار‌ها ثبت شده باشد، بارگیری شود.

رئیس کل گمرک ایران تاکید کرد: البته تکالیف دیگری از جمله شناسه کالا، مجوز، انبار‌ها و ثبت وجود دارد که باید با وزارت صمت انجام دهیم. تکالیفی که انجام شده، اما ایراداتی دارد.

میر اشرفی در خصوص شناسه کالا گفت: کالا‌هایی مثل موبایل که هدف قاچاق هستند، شناسه‌ای خواهند داشت. کلیات این طرح در حال انجام است و جزئیاتش قدم به قدم پیش می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: گمرک ، رسوب کالا ، واردات ، صادرات ، ترخیص

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: گمرک رسوب کالا واردات صادرات ترخیص رئیس کل گمرک ایران میر اشرفی میلیون تن تن کالا کالا ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، شفیعی با اشاره به برنامه ریزی برای تامین گوشت در استان یزد، گفت: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزبع شده است و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.
وی ادامه داد: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است. 
شفیعی گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه اندازی واحد‌های راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است. 
وی ادامه داد:قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰ هزار تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، ادامه داد:با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حوکمتی ارجاع داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی