Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج کاظمی نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مراکز رشد و نوآوری با پذیرش کسب و کارهای ‌نوپا، و حمایت از آنها زمینه را برای ورودشان به صنعت و تجارت آماده می‌کنند.

وی افزود: بسترسازی برای پیاده‌سازی و تجاری‌کردن ایده­‌های نو مبتنی بر دانش توسط صاحبان ایده و ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان از جمله برخی از اهدافی است که مراکز رشد و نوآوری برای تحقق آنها تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: در دنیای امروز، بیشتر کشورهای جهان با تکیه بر نوآوری در پی افزایش بهره وری و بهبود وضعیت اقتصادی خود هستند و یکی از مراکز مهم جهت انجام فعالیت های نوآورانه، شرکت های مستقر در مراکز رشد وابسته به پارک های علم و فناوری هستند. 

وی افزود: مرکز شد واحدهای فناور خوارزمی، مرکز رشد واحدهای فناور خاتم ،مرکز رشد واحدهای فناوری مرکز تحقیقات کشاورزی اهواز ، مرکز رشد واحدهای فناوری نفت ، مرکز رشد فناوری جامع ، مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول و مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مراکز رشد ایجاد شده در استان هستند.

کاظمی نژاد ادامه داد: همچنین مرکز نوآوری شهرستان مسجدسلیمان ،مرکز نوآوری  دانشگاه کشاورزی خوزستان، مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور اهواز، مرکز نوآوری تولید محتوای سروین، مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور رامهرمز ، مرکز نوآوری بانوان، مرکز نوآوری بازی های رایانه ای، مرکز نوآوری شهرستان اندیمشک، مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور سوسنگرد، مرکز نوآوری اینترنت اشیا، مرکز نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای ،مرکز نوآوری شرکت گاز ،مرکز نوآوری بیوتکنولوژی و مرکز نوآوری صنایع خلاق مراکز نوآوری ایجاد شده در خوزستان می باشند.

وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی خوزستان در مهرماه امسال با سرمایه ثبتی ۳۰ میلیارد ریال تاسیس شد که ۴۹ درصد سهام این صندوق را بخش دولتی و ۵۱ درصد مابقی را بخش خصوصی تشکیل می‌دهد. بخش دولتی شامل پارک علم و فناوری خوزستان، دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و بخش خصوصی شامل شرکت فناور اندیشه گستر کامیار، مؤسسه آموزش عالی غیردولتی کارون و شرکت نوآوران زیست بنیان آویسا است.

رییس پارک علم و فناوری خوزستان جایگاه شرکت‌های پارک علم و فناوری خوزستان در کشور در حوزه  فناوری‌های مقابله با ویروس کرونا را خوب ارزیابی کرد و گفت: در کشور بیش از ۴۰۰ شرکت در حوزه کرونا فعالیت می کنند همچنین بیش از یکصد شرکت دانش بنیان در حوزه تجهیزات فعال هستند.

برچسب‌ها خوزستان اهواز پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان اهواز پارک علم و فناوری خوزستان اهواز پارک علم و فناوری اخبار کنکور پارک علم و فناوری خوزستان مرکز رشد واحدهای فناوری مرکز نوآوری مرکز رشد مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت