Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-19@08:57:14 GMT

صدور مجوز برای خروج از تهران فعلا لغو شد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۷۹۴۷

ساعت24- قربانی گفت: دیگر نیاز نیست افرادی که متقاضی سفر از تهران به شهرهای دیگر با خودرو شخصی هستند به سامانه صدور مجوز خروج از تهران مراجعه کنند.

ایمان قربانی مدیر روابط عمومی فرمانداری تهران، اظهارکرد: با توجه به اینکه وضعیت اغلب شهرهای کشور به زرد تغییر کرده دیگر نیاز نیست افرادی که متقاضی سفر از تهران به شهرهای دیگر با خودرو شخصی هستند به سامانه صدور مجوز خروج از تهران مراجعه کنند و این سامانه به دلیل تغییر وضعیت فعلا فعال نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها استان مازندران در وضعیت نارنجی قرار دارد و بنا به تصمیمی که از سوی استاندار و مسئولان استان مازندران گرفته شده، ورود به این استان ممنوع است و افراد برای سفر به این شهر می‌توانند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

قربانی بیان کرد: تا زمانی که شرایط به همین شکل باشد سایت صدور مجوز از دسترس خارج است و در صورت بازگشت وضعیت به قبل و با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مردم دوباره برای خروج از تهران باید در این سامانه ثبت نام کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: خروج از تهران صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تسهیل مجوز شرکت‌ های حمل و نقل کالا؛ ضرورتی برای مقابله با انحصار

تین نیوز

پس از کش و قوس های فراوان در مورد تسهیل مجوز شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا، سرانجام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ضوابط تاسیس و بهره برداری این شرکت ها را با توجه به مصوبه هیئت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.

به گزارش تین نیوز، یکی از کارشناسان در این مورد توضیح داد: تا پیش از این، مقررات سختگیرانه ای برای اخذ مجوز شرکت های حمل و نقلی وضع شده بود که ورود سایرین به این بازار را با مشکل مواجه می کرد.

وی افزود: هر چند در این مورد عنوان می شد که حضور 4500 شرکت در این صنعت نشان از انحصاری نبودن آن دارد اما بررسی روند دریافت مجوز این شرکت ها در طول زمان، حاکی از مسئله دیگری است.

او عنوان کرد: در سالیان گذشته و پیش از ایجاد بازارگاه ها، مجوزهای سازمان به سه دسته شهرستانی، استانی و سراسری تقسیم می شد که مبنای عمل این شرکت ها نوع دسترسی آنها برای صدور بارنامه بود.

این کارشناس خاطرنشان کرد: بدین صورت که شرکت شهرستانی در صورت ارسال بار به شهرستان دیگر، برای بازگشت همان کامیون به شهرستان مبدا نمی توانست بارنامه صادر کند.

وی گفت: در مورد سایر موارد نیز قوانین دست و پاگیر اعمال می شد که باز هم سایرین توانایی ورود به این بازار را نداشتند که از جمله آن می توان به تعداد کامیون ملکی، پارکینگ، دفتر و سایر امکانات، اشاره نمود.

او افزود: پس از پیدایش پلتفرمها که منجر به بهره وری بالاتر صنعت، کاهش مصرف سوخت و استهلاک کمتر ناوگان و صرفه جویی در زمان راننده می شوند، باز هم بنا بود با اقدامات سخت گیرانه برای شرکت های سنتی، عرصه برای ورود این پلتفرمها به بازار حمل و نقل کشور محدود شود که البته به دلیل مقاومت ایشان و نیز حمایت های دولتی و سازمان های متولی از جمله معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و هیئت مقررات زدایی وزارت اقتصاد، سرانجام مجوز شرکت های بزرگ مقیاس هوشمند به عنوان شرکت های حمل و نقلی که اجازه صدور بارنامه دارند، صادر شد.

این کارشناس ادامه داد: البته پیش از این مجوز بازارگاه های الکترونیکی که به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی در شورای اقتصاد دولت تصویب شد، با مخالفت روبرو شده بود.

به گفته وی، در حال حاضر، پس از رفت و برگشت های فراوان، مجوز تاسیس و بهره برداری این شرکت ها که بتوانند بدون محدودیت ناوگان ملکی، پارکینگ و سایر امکانات به صدور بارنامه بپردازند، توسط رئیس سازمان راهداری ابلاغ شده است.

وی عنوان کرد: شرکت های حمل و نقل سنتی از مخالفان جدی صدور این ابلاغیه اند. کسانی که در سنوات گذشته، توانسته اند با خرید تعدادی کشنده، مجوز شرکت حمل و نقلی دریافت کنند و بعضا پس از اخذ مجوز آنها را به صورت اجاره به شرط تملیک به دیگران بفروشند و از مجوز شرکت برای صدور بارنامه استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته به نظر می رسد فارغ از تمام بهانه هایی که این شرکت ها برای سختگیری در دریافت مجوز مطرح می کنند، مسئله اصلی بهای مجوز این شرکت ها است که به دلیل انحصار در بازار تا حدود 15 میلیارد تومان قیمت می خورد و این مبلغ نه به جهت دارایی های شرکت بلکه صرفا برای مجوزی است که به صورت انحصاری به آن شرکت اعطا شده است.

او ادامه داد: حال شاید بتوان فهمید که دلیل تاکید این شرکت ها برای سختگیری ورود سایر رقبا و حفظ انحصار ایشان، در قیمت های نجومی مجوزهایشان خلاصه می شود نه به دلیل نگرانی برای مسئولیت کالا، راننده و یا صاحب بار.

به گفته وی، لازم به ذکر است که طبق ضوابط جدید، هر راننده می تواند برای خودش بارنامه صادر کند و همچنین پلتفرمها قادر به صدور بارنامه بدون نیاز به شرکت های سنتی و بزرگ مقیاس هوشمند می باشند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صدور مجوز جذب ۱۲۶ نجات‌گر برای استان مرکزی
  • صدور بیش از ده هزار مجوز بهداشتی حمل در گناباد
  • صدور مجوز حضور عبدالله ویسی روی نیمکت فولاد خوزستان
  • صدور مجوز حضور ویسی روی نیمکت فولاد خوزستان
  • صدور مجوز ویسی برای نشست روی نیمکت فولاد
  • ◄ تسهیل مجوز شرکت‌ های حمل و نقل کالا؛ ضرورتی برای مقابله با انحصار
  • مراکز خدمات رسان در طرح عیدانه ارزیابی می‌شود
  • حذف داريوش مصطفوي از كميته صدور مجوز حرفه‌اي
  • صدور اولین مجوز فروشگاه صنایع‌دستی برای هتل در استان سمنان
  • صدور بیش از ۴ هزار مجوز پرواز خارجی در ایام نوروز