Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حسین جوکار، افزود: افزود: به استناد نتایج به‌دست‌آمده از تست‌های دوره‌ای، این قطعلات کیفیتی مطلوب و در سطح نمونه‌های خارجی دارند.

وی، در ادامه به موضوع ساخت شیر برق اشاره کرد و بیان داتش: با توجه به نیاز ابرپالایشگاه ستاره خلیج‌فارس به این نوع شیربرقی پرمصرف به‌ویژه در شرایط تحریم، تیم تخصصی کارگاه الکترونیک واحد ابزار دقیق در راستای بومی‌سازی این محصول استراتژیک، اقدامات تخصصی و پژوهشی لازم را برای ساخت و بومی‌سازی این محصول آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برق، ابزار دقیق، سیستم کنترل و فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، میزان کار صورت گرفته در این طرح را ۵۰۰ نفر ساعت عنوان کرد و افزود: انجام محاسبات، طراحی بدنه و طراحی بوبین دستگاه با دقت تمام انجام شد و پس از اتمام تمامی مراحل ساخت، نمونه ساخته شده این محصول برای آزمایش‌های دوره‌ای و تست‌های میدانی در اختیار گروه تعمیرات ابزار دقیق قرار گرفت.

جوکار، نتایج به‌دست‌آمده از تست‌های دوره‌ای این محصول را مطلوب و در سطح نمونه‌های خارجی ارزیابی کرد و ابراز امیدواری با همت جوانان این پالایشگاه و حمایت تیم مدیریتی بتوان در آینده نیز محصولات موردنیاز شرکت را بومی‌سازی کرد تا از هدر رفت منابع مالی و همچنین وابستگی به محصولات خارجی جلوگیری شود.

 وی همچنین به طراحی و ساخت ۱۲۰ دستگاه تابلوی توزیع برق در راستای کاهش زمان و هزینه‌های جاری اشاره و ابرازداشت: طراحی، تکمیل و انجام تست‌های عملکردی لاجیک واحدهای ۰۹ و ۵۹، طراحی و برنامه‌نویسی ربات طراح خودکار مدارک ابزار دقیق و طراحی و برنامه‌نویسی سیستم کنترل و مانیتورینگ ایستگاه گاز شمالی و از دیگر اقدامات مهم فصل پاییز این مدیریت بوده است.

مدیر برق، ابزار دقیق، سیستم کنترل و فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در پایان یکی دیگر از اقدامات واحد برق و ابزار دقیق را طراحی و برنامه‌نویسی سیستم کنترل هوشمند و مانیتورینگ ذکر کرد که به‌منظور افزایش کارایی و سرعت عمل در عملیات بارگیری در بازوهای بارگیری LPG طراحی شده است.

برچسب‌ها صنعت قطعه سازی پالایشگاه نفت هرمزگان نفت بندرعباس خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت قطعه سازی پالایشگاه نفت هرمزگان صنعت قطعه سازی پالایشگاه نفت هرمزگان نفت بندرعباس خلیج فارس اخبار کنکور ستاره خلیج فارس سیستم کنترل ابزار دقیق بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تأمین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، دو هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولید کننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (راندمان بالا) در کشور، کاملاً در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال بالغ بر ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تأمین کنند.

کد خبر 6094481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • تاکید بر ساخت پارکینگ‌های حاشیه در منطقه ۱۶ تهران