Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکصدمین سال تاسیس آموزش و پرورش گرگان ظهر امروز با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و جمعی از روسای آموزش و پرورش استان بعد از انقلاب در دبیرستان تاریخی ایرانشهر برگزارشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ یکصدمین سال تاسیس آموزش و پرورش گرگان ظهر امروز با حضور قاسم احمدی لاشکی معاون وزیر آموزش و پرورش  و جمعی از مسئولان و روسای آموزش و پرورش استان در بعد از انقلاب در دبیرستان  تاریخی ایرانشهر برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان گوهری راد در این مراسم اظهار کرد: از سال 1320 که دارالفنون به همت امیرکبیر ساخته و آموزش و پرورش نوین در ایران پایه گذاری شد، استر آباد جز اولین نقاط کشور بود که به تبعیت از آن مدارسی را تاسیس کرد.

وی افزود: در استرآباد که آن زمان به دارالمومنین شهره بود کار بزرگی صورت گرفت آنهم اینکه اکثر مدارس براساس وقف آموزشی اداره شد و امیدواریم شاهد تکرار آن باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه گرگان از کمبود سرانه آموزشی رنج می برد، تصریح کرد: در این سال‌ها با کمک «کمیلی» پدر مدرسه سازی استان فعالیت های خوبی انجام شده است اما با زهم با کمبود مواجه بوده و نیازمند کمک خیریان هستیم.

بهجت تربتی نژاد در ادامه از راه اندازی موزه آموزش و پرورش گرگان  خبرداد و گفت: با ارسال فراخوان در بین مردم اقدام به جمع آوری از مستندا تاریخی در حوزه آموزش و پرورش مرکز استان کرده ایم و به زودی به انتخاب مکانی مناسب  این موزه آغاز به کار خواهد کرد.

در ادامه ابراهیم صالحی اولین مدیر آموزش و پرورش  گرگان(مازندران وقت) فت:  یک قرن از آغاز رسمی تعلیم و تربیت در گرگان می گذرد  و طی این سالها نخبگان زیادی از این طریق  برای استان و کشور تربیت شدند.

وی افزود: باید از آنها که سالها در اعتلای فرهنگی آموزش استان خدمت کردند قدرانی شود وبرگزاری این مراسمان بسیار ارزشمند است.

صالحی ادامه داد: معلم بودن را اگر به زبان امروز تاویل کنیم، «مدیریت » خوانده می شود که همان خدمت به مردم است.

غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اهمیت جایگاه آموزش و پرورش و همچنین مقام والای معلمی از تلاشگران این عرصه تقدیر کرد.

در ادامه محمد عباسی وزیر اسبق وزاتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان و مدیر اسبق آموزش و پرورش گرگان، سید علی ادیانی یکی از روسای اسبق آموزش و پرورش گرگان به بیان سخنانی در رابطه با صد سالگی آموزش و پرورش گرگان پرداختند.

در این مراسم از تمبر یاد بود یکصدمین سال تاسیس آموزش و پرورش گرگان، سردیس «شهید رجایی» و «غلام حسین شکوهی» (پدر آموزش و پرورش و نوین) رونمایی شد و ساختمان آموزش و پرورش گرگان نیز به نام شهید «مرتضی مطهری» نام گذاری شد.

برگزاری نمایشگاه عکس های یادگاری، مسابقه فرهنگی و هنری از دیگر برنامه ای این همایش بود.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • رقابت ۱۱ هزار گلستانی / امروز در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد