Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مهمترین کارکرد‌های مجلس دانش آموزی کارکرد تربیتی آن است گفت: مجلس دانش آموزی مسیری برای تربیت مدیران آینده ساز و پیشرانان تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی در افتتاحیه دهمین دوره مجلس دانش آموزی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد با بیان اینکه خوشحالم در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد میدان داری و حضور جوانان در قالب مجلس دانش آموزی در عرصه تعلیم و تربیت کشور هستیم گفت: امروز جلوه‌های نابی از همبستگی، انسجام، هویت، غرور ملی و حضور جوانان در عرصه‌های تصمیم سازی در فضای تعلیم و تربیت را شاهدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی نمایندگانی از اقصی نقاط کشور در کنار اقلیت‌های دینی و دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه به نمایندگی از ۱۵ میلیون دانش‌آموز گردهم آمده‌اند تا از دغدغه‌های تعلیم و تربیت سخن بگویند و با هم اندیشی و خردجمعی به ارتقای نظام تعلیم و تربیت کمک کنند و خود نیز تمرین تعامل، گفتگو، مشارکت، دوستی، صلح، پرسشگری، نقدپذیری، تحمل و مدارا و مسئولیت‌پذیری کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آشنایی دانش‌آموزان با اسناد بالادستی و سیاست‌های مهم نظام تعلیم و تربیت، افزایش بصیرت و آگاهی از حوزه‌های مختلف تعلیم و تربیت، تجربه‌گردانی و کسب فیض از محضر اساتید و معلمان برجسته بخشی از این تمرین تربیتی است اظهار کرد: شنیدن صدای دانش‌آموزان و نیاز دانش‌آموزان از زبان خود آن‌ها و تفکر، تامل، ارائه راه حل و پیشنهاد توسط خودشان مانند تهیه اسناد ۱۲ گانه سازمان دانش‌آموزی می‌تواند فرایند تصمیم‌سازی و مشارکت دانش آموزان را در سیاست‌گذاری‌ها و اجرا تسهیل و میسر کند.

کاظمی ادامه داد: امروز مجلس دانش‌آموزی می‌تواند در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مصداق بارزی از توجه مسئولان به جوانان و اعتماد به جوانان در جای جای کشور ایران باشد. اکنون لازم می‌دانم دو نکته را تاکید کنم: نکته اول خطاب به دانش‌آموزان و نمایندگان مجلس دهم است که با توجه به اینکه مجلس یک نهاد صنفی و مشورتی است، حضور فعال در عرصه‌های مختلف تعلیم و تربیت به ویژه فعالیت‌های آموزشی، پرورشی و اجتماعی در چارچوب ضوابط مجلس و استفاده از خردجمعی برای ارائه پیشنهادات سازنده لازم است.

وی تاکید کرد: هچنین باید توجه کنید که یکی از مهمترین کارکرد‌های مجلس کارکرد تربیتی آن است و یقینا مهمترین برون‌دادش این است که انسان‌های شایسته و برخوردار از صلاحیت‌ها و توانمندی‌ها و مطالبه‌گر تحویل جامعه بدهد. مجلس دانش آموزی مسیری برای تربیت مدیران آینده‌ساز و پیشرانان تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است.

به گزارش ایسنا، پناهی روا، رئیس دبیرخانه مجلس دانش آموزی نیز با بیان اینکه مجلس دانش‌آموزی بعد از گذشت ۲۰ سال یکی از کم نظیرترین مجالس دانش‌آموزی دنیاست گفت: در مجموع ۲۸ هزار و ۲۹۴ نفر نماینده مجلس دانش آموزی قریب به ۱۵ میلیون دانش آموز را هدایت می‌کنند و به صورت نیمه‌حضوری یا مجازی در بستر شبکه شاد در مسیر تربیت سیاسی اجتماعی و مدیریت آینده کشور متناسب با سند تحول به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: نقد و بررسی کتب درسی، ارائه پیشنهادات و نظر نمایندگان مجلس دانش‌آموزی درباره کتب درسی و تعامل آن‌ها با مولفان کتب درسی منجر به اصلاح برخی کتب درسی در سال‌های ۹۸ و ۹۹ و مابقی در سال ۱۴۰۰ شده است.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: تدوین اسناد مجلس دانش‌آموزی به علاوه ارائه راهبرد‌ها از دیگر فعالیت‌های مجلس دانش‌آموزی است. همچنین سند نهمین دوره مجلس به عنوان مدرسه و سلامت روان دانش‌آموز جهت رسیدگی به دبیرخانه ابلاغ شده و یکی از دستاورد‌های دیگر این مجلس است.

پناهی‌روا با بیان اینکه توسعه تعاملات و روابط برون سازمانی در مجلسی دانش آموزی از طریق همکاری مشترک با دفتر توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری به منظور حمایت از دانش آموزان مناطق کمتر توسعه یافته صورت گرفته است گفت: همکاری با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور ترویج گفت‌وگوی بین نسلی از دیگر فعالیت‌های مجلس دانش‌آموزی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس دانش آموزی دانش آموز تعلیم و تربیت مجلس بیانیه گام دوم انقلاب مجلس دانش آموزی تعلیم و تربیت دانش آموزان کتب درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان در این مراسم گفت : برنامه‌های هفته سلامت صرفا حول مسائل پزشکی نیست بلکه در ابعاد وسیع‌تری مثل موضوعات آموزشی، آگاه سازی کودکان و دانش آموزان از خودمراقبتی در حوزه‌های جسمی، حرکتی، سبک زندگی، مهارت‌های زندگی و حیطه‌های روانی و عاطفی است.

اسدی افزود:سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک سند بالادستی نقشه راه و سیر حرکت تحولی در مدارس یکی از ساحت‌های شش گانه تربیتی را ساحت زیستی و بدنی تعریف کرده، برای داشتن ایران قوی و مدرسه قوی مورد نظر دولت سیزدهم، تقویت ارزش‌های دینی، هویت ملی و اعتقادی و همچنین زیستی و بدنی دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد.

وی خطاب به دانش اموزان گفت:هیچکس مسئول شادی، موفقیت و سلامتی شما نیست جز خودتان، پس مسئولیت پذیر باشید، ورزش و پیاده روی را جزو برنامه‌های روزانه خود قرا دهید، ترکیب سلامت و ورزش یک ترکیب برنده و پایه گذار فرهنگی است، هرگز زندگی خودتان را با دیگران مقایسه نکرده و لبخند را از خودتان دریغ نکنید.

معاون بهداشتى دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درمانى  آذربايجان غربي گفت: غربالگرى سلامت روان،دهان و دندان و بيمارى هاى مرتبط با چاقى را در بين دانش آموزان انجام مى دهيم

 معاون بهداشتى دانشگاه علوم پزشكى و خدمات بهداشتى و درمانى استان آذربايجان غربى غربالگرى دانش آموزان در بخش هاى دهان و دندان،سلامت روان و بيماري هاى چاقى را از اولويت هاى مهم اين دانشگاه و مجموعه آموزش و پرورش استان خواند.

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان هم در این مراسم گفت: غربالگرى سلامت روان، سلامت دهان و دندان، بيماري هاى ناشي از چاقى و همچنين بيمارى هاى مرتبط با قلب و عروق در طي سال تحصيلى به صورت مداوم براى دانش آموزان در حال انجام است.

ريخته گر افزود: برنامه هاى ورزشى و زنگ هاى ورزش در سطح مدارس بايد به صورت جدي مورد مطالبه باشد، حدود ٢٤ درصد دانش آموزان در معرض چاقى و بيمارى هاي ناشي از آن هستند كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

همچنبن در حاشیه ی این مراسم از راه اندازی طرح باشگاه خبرنگاران سفيران سلامت دانش آموزى براى اولين بار سطح كشور در استان آذربايجان غربى راه اندازي شد.

باشگاه خبرنگاران دانش آموزى سفيران سلامت با هدف توجه بيشتر به موضوع سلامت جسمى و روانى دانش آموزى در مدارس و براى اولين بار ايجاد شده است.

موضوع سلامت دانش آموزان و پيگيرى موضوعات مرتبط با اين حوزه توسط خود دانش آموزان مى تواند گام بزرگى در ارتقاى سطح سلامت در بطن مدرسه و جامعه باشد كه باشگاه خبرنگاران دانش آموزى سفيران سلامت مي تواتد در تحقق اين مهم نقش مهمى را ايفا كند.

دیگر خبرها

  • تیم والیبال دانش آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر جهان راه یافت
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هلند هم حریف دانش‌آموزان والیبالیست ایران نشد
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است