Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با اشاره به موافقت هیئت دولت با لایحه "اصلاح و الحاق موادی به ماده واحده قانون تأسیس دهیاری خودکفا در روستا‌های کشور"، تصریح کرد: تصویب این لایحه توسط نمایندگان محترم مجلس و ابلاغ آن در قالب قانون ضمن تقویت جایگاه مدیریتی دهیاری‌ها زمینه ارتقای خدمت رسانی مؤثر و کارآمد دهیاری‌ها را فراهم می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان -طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌فضلی ضمن اعلام خرسندی از عنایت دولت یازدهم و دوازدهم به اعتلای توسعه روستایی در کشور بویژه تصویب "لایحه اصلاح و الحاق موادی به ماده واحده قانون تأسیس دهیاری خودکفا در روستا‌های کشور" در جلسه اخیر هیئت دولت، گفت: این لایحه، به‌منظور تقویت نهاد دهیاری، توسط وزارت کشور تهیه و پس از طرح در کارگروه‌های تخصصی و اخذ نظرات کارشناسی از صاحب‌نظران و متخصصین امر، از سوی وزارت کشور تقدیم هیئت محترم وزیران شده‌است.

وی ادامه داد: این لایحه در ۲۵ جلسه کارشناسی در کمیسیون‌های تخصصی مربوطه مورد بررسی قرار گرفت و پس از طرح در جلسه هشتم بهمن ماه هیئت دولت، تصویب و برای طی مراحل تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

رحمانی فضلی افزود: نمایندگان محترم مجلس به این مهم اشراف دارند که دهیاری‌ها به عنوان نهاد‌های عمومی غیردولتی، متولی امور روستا‌ها و دارای ساختار حقوقی نوپا می‌باشند که قوام و ایفای نقش موثرشان در عرصه توسعه روستایی مستلزم پشتوانه‌های قانونی است.

وزیر کشور با بیان اینکه نظام حقوقی فعلی حاکم بر دهیاری‌ها در برخی موارد فاقد ضمانت اجرا می‌باشد، تصریح کرد: تصویب این لایحه توسط نمایندگان محترم مجلس می‌تواند ضمن تقویت جایگاه مدیریتی دهیاری‌ها، موجب رفع تعارضات قانونی، ترویج قانون‌گرایی، انتظام‌بخشی به نظام فضایی، بسترسازی برای تحقق مدیریت یکپارچه روستایی و در نهایت انجام بهتر امور در راستای خدمات رسانی به مردم و روستاییان عزیز شود.

رحمانی فضلی مواردی همچون پیش‌بینی نحوه تعیین وضعیت املاک واقع در طرح هادی روستایی، انتظام‌بخشی به نظام ساخت و ساز و رسیدگی به تخلفات ساختمانی در محدوده روستا، الزام تعامل دستگاه‌های اجرایی با دهیاری‌ها و ... را از جمله موارد قابل توجه در این لایحه برشمرد.

وی ضمن تأکید بر ضرورت توسعه پایدار روستایی و لزوم تعامل متولیان آن، توجه به افزایش اختیارات دهیاران را از دیگر موارد حائز اهمیت در این لایحه دانست.

وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد که با تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحول در مدیریت روستایی و افزایش تعامل و هم‌افزایی در عرصه خدمت‌رسانی به جامعه روستایی کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: رحمانی فضلی: در انتخابات پیش رو می توانیم از انتخابات کاملا الکترونیکی استفاده کنیم

انتهای پیام.

برچسب ها: وزارت کشور رحمانی فضلی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت کشور رحمانی فضلی رحمانی فضلی وزارت کشور دهیاری ها وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • سردار علی فضلی از مناطق راهیان نور بازدید کرد