Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرحناز قائدامینی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از هوشمندسازی ۴۰۰ مدرسه در استان تا پایان امسال خبر داد و اظهار داشت: ۹۷ میلیارد تومان برای تکمیل مدارس نیمه تمام در استان اختصاص یافته و همچنین مجوز کلنگ‌زنی احداث چند فضای آموزشی دولتی در استان گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص کمبود فضا‌های آموزشی در برخی مناطق و وجود برخی فضا‌های آموزشی مازاد در مناطق دیگر چهارمحال و بختیاری افزود: عمدتا فضا‌های آموزشی مازاد، در مناطق روستایی قرار دارند، در گذشته فضا‌های آموزشی در این روستا‌ها احداث شد، اما به دلایلی همچون مهاجرت روستاییان به شهرها، اکنون این فضا‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید

دایر شدن کلاس درس مدارس زیر ۵۰ نفر در مناطق آبی چهارمحال و بختیاری

قائدامینی اضافه کرد: معمولا فضا‌های آموزشی احداث شده در مناطق روستایی به صورت خیری است و خیرین اصرار دارند این فضا‌ها را در منطقه خاص احداث کنند، در صورتی که در بسیاری از این مناطق کمبود فضای آموزشی وجود ندارد.

او در خصوص احداث فضای آموزشی در مناطق صعب‌العبور و کم برخودار ادامه داد: در برخی مناطق محروم نیاز به احداث مدارس وجود دارد، اما به دلیل نبود جاده دسترسی مناسب برای انتقال مصالح ساختمانی، احداث فضایی آموزشی در این مناطق سه برابر فضا‌های آموزشی در مناطق شهری هزینه در پی دارد و پیمانکاران عمدتا برای ساخت فضا در این مناطق را تقبل نمی‌کنند.

قائدامینی گفت: از این پس درصدد هستیم با بررسی و آینده نگری در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری اقدام به احداث فضا‌های آموزشی کنیم تا مدارس بر اساس نیاز هر منطقه احداث شود.

او افزود: کادر آموزشی در مناطق محروم فراتر از مسئولیت واگذار شده کار می‌کنند، برخی از معلمان این مناطق ایثارگرانه و در شرایط سخت به امر آموزش می‌پردازند، گاهی برخی موضوعات مانند احداث جاده، فراهم کردن زیرساخت‌های ارتباطی و ... در حیطه وظایف آموزش و پرورش نیست و سایر ارگان‌ها باید در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند.

قائدامینی اضافه کرد: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی مدارس چهارمحال و بختیاری، یکی از مشکلات عمده بود که یکی از خیران برای بازسازی و احداث سرویس بهداشتی استان اعلام آمادگی کرده و این موضوع در حال پیگیری است.

او در خصوص گزینش معلمان و نظارت بر عملکرد این قشر گفت: معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان، ماده ۲۸ و آزمون استخدامی جذب مجموعه آموزش و پروش می‌شوند، این قشر قبل از ورود به مجموعه آموزشی، توسط اداره‌کل ارزیابی و عملکرد و حراست مورد گزینش قرار می‌گیرند.

قائدامینی اضافه کرد: چناچه تخلفی از کادر آموزشی مدارس مشاهده شود، تیم ارزیابی و عملکرد مستقیما وارد عمل می‌شود و پس از بررسی، هیات رسیدگی به تخلفات از توبیخ بدون درج در پرونده تا اخراج با افراد خاطی برخود می‌کند، معلمان یکی از پاکترین اقشار هستند، اما کوچکترین تخلف در این قشر بزرگ به‌نظر می‌رسد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس نیمه تمام کمبود فضا های آموزشی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری فضا های آموزشی فضا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری دوره آموزشی طرح معراج در فرخ شهر