Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بعد از گذشت یک سال از شیوع کرونا هنوز دارویی برای درمان این بیماری ساخته نشده و چشم امید همه مردم به واکسیناسیون همگانی برای پایان دادن به این پاندمی مرگبار است. با این وجود جهش‌هایی در ویروس کرونا که این روزها از گوشه و کنار جهان به گوش می‌رسد نگرانی هایی را در خصوص کارایی واکسن ایجاد کرده است و علاوه بر آن، سویه‌های جهش یافته با قدرت بالاتر در سرایت، هر روز افراد بیشتری را در جهان مبتلا کرده و به کام مرگ می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه توصیه‌های زیر را تا زمان واکسیناسیون سراسری برای جلوگیری از ابتلا به انواع جدید ویروس کرونا جدی بگیرید.

دو ماسک روی هم بزنید
برای جلوگیری از ابتلا به کرونای جدید در بیرون از خانه، استفاده از دو ماسک موثرتر است. به گفته متخصصان استفاده از لایه‌های متعدد ماسک شما را در برابر ابتلا به کرونا ایمن تر نگه می‌دارد.

حتی اگر ماسک دارید، فاصله را رعایت کنید
اگرچه استفاده از ماسک برای مقابله با ابتلا در همه جای دنیا ضروری است اما این بدان معنا نیست که با ماسک زدن شما ایمن هستید. مطالعات انجام شده، نشان داده است که افرادی که ماسک می‌زدند ولی فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کردند، در مقایسه با افرادی که ماسک نمی زدند اما ارتباط اجتماعی کمتری داشتند بیشتر مبتلا به کوید۱۹ شدند.

در ماشین پنجره‌هارا پایین بکشید
اگر با شخصی خارج از خانه خود سوار ماشین هستید باید برای تقویت جریان هوا همه پنجره ها را پایین بکشید. ممکن است با توجه به سرمای هوا این توصیه برای بسیاری از افراد چندان خوشایند نباشد اما در چنین موقعیتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، ضروری است.

مرتب دست‌های خود را بشویید

ممکن است تصور کنید این حرف در این یک سال به اندازه کافی تکرار شده است و مردم حتما این مورد را رعایت می‌کنند اما باید گفت که تحقیقات نشان داده است که ۲۹.۴ درصد مردم فراموش می‌کنند که قبل از غذا خوردن در رستوران دست های خود را بشویند. ۸/۲۸ درصد آنها را بعد از سرفه، عطسه و ۲۵.۶ درصد آنها را قبل از غذا خوردن در خانه دست‌های خود را نمی‌شویند که نقش مهمی را در انتقال و ابتلا به کوید۱۹ ایفا می‌کند.

منبع: BESTLIFE

۴۷۲۳۲

کد خبر 1480279

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پیام آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان درباره «طرح نور» | سست نشوید و...
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان: درمورد «طرح نور» سست نشوید و محکم ادامه دهید
  • آیت الله مکارم خطاب به سردار رادان : درمورد « طرح نور » سست نشوید و محکم ادامه دهید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید