Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل در جریان بازدید از پروژه راه آهن اردبیل گفت: این پروژه از بزرگترین پروژه های راه آهن در کشور بوده و در طول ۱۷۵ کیلومتری این پروژه ۳۵ کیلومتر تونل، پل های عظیم و چندین گالری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: عملیات روسازی این پروژه نیز در  در حال انجام بوده و در حال حاضر ۴۵ کیلومتر از ریل گذاری مسیر هم انجام گرفته است.

خادمی تصریح کرد: تلاش بر این است این پروژه را تسریع کرده و در نیمه اول ۱۴۰۰ این پروژه رو آماده بهره برداری کنیم.

او اظهار کرد: با تزریق اعتبارات که هم از طرف دولت و هم منابع بانکی به این پروژه صورت گرفته، روند پیشرفت خوبی داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این پروژه از بزرگترین پروژه های مهندسی کشور است، افزود: این پروژه نزدیک ۳۵ میلیون متر مکعب عملیات خاکی و یک میلیون متر مکعب بتن ریزی داشته که در نوع خود بی نظیر است.

خادمی گفت: کوهستانی بودن این منطقه و نوع کاری که در آن با توجه به شرایط جغرافیایی انجام گرفته ،باعث طولانی شدن اجرای آن شده  که تلاش می شود در ۱۴۰۰ این پروژه آماده شود.

او به چهار خطه کردن مسیر اردبیل - سرچم به عنوان راه اصلی اتصال اردبیل به بزرگراه های منتهی به مرکز کشور افزود:  از ۱۷۰ کیلومتر  این مسیر،  ۳۵ کیلومتر تکمیل و  ۱۲۰ میلیارد تومان تامین اعتبار امسال  برای آن اختصاص یافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:  بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته چهار خطه کردن این مسیر در سه قطعه مشخص شده تا سه سال آینده به اتمام می رسد.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن اردبیل ریل گذاری راه آهن وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۷۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مشتری در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: ۱۴ پروژه راهداری به طول ۷۵ کیلومتر و با ۱۶۷ میلیارد تومان اعتبار در محورهای مواصلاتی و شریانی خراسان شمالی در حال اجرا است.

وی در ادامه افزود: عملیات آسفالت حفاظتی در محور بجنورد به جنگل گلستان به طول ۱۰ کیلومتر، به‌سازی، لکه‌گیری، درزگیری و آسفالت ماستیک سنگدانه‌ای محور بجنورد-آشخانه به طول ۴ کیلومتر و اجرای عملیات لایه توپکا در محور گرمه به سنگ سوراخ به طول ۵ کیلومتر از جمله پروژه‌های دیگری است که با هدف بهبود وضعیت تردد اجرا می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های شریانی و اصلی استان بهسازی و روکش آسفالت شد.

مشتری به اصلاح و اجرای شبکه روشنایی تونل باباامان در محور شیروان- بجنورد به طول ۳۲۴ متر اشاره کرد و گفت: اجرای فاز ۲ شبکه روشنایی گردنه امین الله به طول ۵ کیلومتر و اجرای شبکه روشنایی تقاطع بدرانلو به صورت نقطه‌ای از پروژه‌های دیگری است که در راستای بهبود وضعیت تردد و ارتقای ایمنی عبور و مرور انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: به پایان رساندن پروژه تکمیل پل ۷ دهانه در محور گرمه- چمن بید با بیش از ۸ میلیارد تومان اعتبار و تأمین و نگهداری ۱۰۵ دستگاه ابنیه فنی حد فاصل محور جنگل گلستان تا شهرستان فاروج با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار از پروژه‌های دیگر این اداره کل در سال جاری است.

کد خبر 6097295

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود