Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@03:03:45 GMT

برگزاری جشنواره فیلم مستند «یادگار»

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۹۱۰۶

برگزاری جشنواره فیلم مستند «یادگار»

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،اسماعیلی مدیرکل ارشاد استان قزوین گفت: جشنواره فیلم مستند یادگار در سه بخش مستند ایران یادگار، میراث معنوی و جایزه میراث فرهنگی قزوین با مشارکت سازمان سینمایی کشور و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

اسماعیلی با اشاره به محور‌های ارسال مستند اضافه کرد: سه محور اصلی این جشنواره شامل مسابقه سینمای مستند ایران یادگار، بخش میراث معنوی (میراث ناملموس) و بخش جایزه میراث فرهنگی قزوین می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: مسابقه مستند ایران یادگار در سه گروه؛ مستند‌های کوتاه (تا ۴۰ دقیقه) مستند‌های نیمه بلند از (۴۰ تا ۷۰ دقیقه) و مستند‌های بلند (بالای ۷۰ دقیقه) برگزار می‌شود.

اسماعیلی با اشاره به شرکت کنندگان این جشنواره اضافه کرد: جشنواره ویژه فیلم سازان بوده و فیلم سازان باید در قالب مقررات عمومی و موارد فنی مربوط به فیلم و مستند سازی آثار خود را ضبط و ارسال نمایند.

این مسئول با اشاره به اهداف این جشنواره افزود: معرفی ظرفیت میراث فرهنگی برای تولید آثار فیلم و مستند، نگاه ویژه به موضوعات میراث فرهنگی، توجه به سینما و فیلم به عنوان رسانه برتر، حمایت از سینماگران فعال و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه با استفاده از ترویج مبانی فرهنگی از اهداف این جشنواره می‌باشد.

اسماعیلی در خصوص مهلت ارسال آثار و زمان برگزاری جشنواره گفت: مخاطبین و شرکت کنندگان در این جشنواره میتوانند تا ۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ آثار خود را به آدرس yadegarfilmfestival.ir برای ما ارسال کنند و زمان برگزاری جشنواره ۲۶ الی ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ می‌باشد.

مدیرکل ارشاد استان قزوین با اشاره به جایزه این جشنواره اضافه کرد: آثاری که با موضوع میراث فرهنگی استان ساخته شده، در این بخش مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و به فیلم برگزیده نشان زرین راژیا اهدا خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه گفت: این نشان شامل یک دیپلم افتخار و مبلغی به عنوان هدیه (متناسب به رتبه برنده و جایگاه قرارگیری در مستند اعم از کارگردان تا بازیگر) متفاوت خواهد بود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فیلم مستند یادگار فرهنگ و ارشاد میراث فرهنگی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی