Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی در جریان گفت و گوی خبری با اصحاب رسانه، به مشارکت این بانک در حوزه های مختلف تولیدی و خدماتی و طرح های ملی اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، خدارحمی به مشارکت این بانک در طرح‌های تامین آب و طرح‌های ملی ، بزرگ و تحول آفرین کشور اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی عضو سندیکای تامین مالی طرح ملی خط لوله انتقال آب از دریای عمان به محدوده سیرجان بود که برای مصارف صنعتی و از محل منابع ارزی صندوق توسعه ملی ،  مبلغ  72.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون یورو تسهیلات پرداخت کرد . بانک کشاورزی همچنین عضو سندیکایی است که برای تهیه دستگاه های آب شیرین کن و طرح بزرگ و ملی انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی تشکیل شده است و مبلغ 183 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است. به علاوه  مشارکت در سندیکای احداث سد گرین نهاوند و تامین اعتبار پایاب سد گیوی از دیگر اقدامات بانک کشاورزی در این زمینه بوده است.

وی افزود: در زمینه مکانیزاسیون کشاورزی در سه سال گذشته حدود ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جدید با نرخ ۱۵ درصد (۳ درصد تخفیف در سود) در اختیار کشاورزان قرار داده ایم تا در مکانیزه کردن فرایند کشاورزی ، دامپروری و صنایع تبدیلی صرف شود.

 خدارحمی تصریح کرد: در زمینه توسعه زنجیره مرغ و تخم‌مرغ که از نیازهای عمده غذایی کشور است ، ۴۸۷ طرح از جمله واحد تولیدی کاسپین طلایی چیکا با ظرفیت ۳ میلیون قطعه مرغ تخمگذار و نیز واحدهای بزرگ خوراک طیور و کشتارگاه های مدرن از تسهیلات بانک کشاورزی بهره مند شده اند.

وی سپس به حمایت بانک از واحدهای فناوری شیر و تولید لبنیات از جمله کیمیا وحدت اسپادانا در اصفهان با ظرفیت60 هزار تن فرآوری شیر و نیز مشارکت بانک در توسعه دامداری های بزرگ همچون دامداری 6000 راسی در قروه استان کردستان  و  زنجیره بزرگ تولید و پرورش ماهی در آب های خلیج فارس نظیر نیکسا اشاره کرد و افزود: در زیر بخش صنایع تبدیلی مبلغ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۹۰۰ واحد تولیدی پرداخت  شده است که از آن جمله می توان مجتمع بزرگ تولید بذر و کود و سم در زرندیه ساوه را نام برد .

خدارحمی در ادامه به مشارکت بانک کشاورزی در ایجاد پایانه های صادراتی و نسل جدید سردخانه‌ها اشاره کرد و گفت:  روماک گستر در مازندران، پایانه بزرگ برنج در آمل و شالیکوبی های جدید از جمله این طرح ها هستند.

وی تصریح کرد: در زمینه تولید شکر دو کارخانه بزرگ چغندرقند با حمایت بانک کشاورزی در حال احداث است که در شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند. کارخانه قند مهاباد یکی از این طرح هاست وکارخانه قند شهدای دزفول  طرح عظیم دیگری است که با ظرفیت جذب ۱۰ هزار تن روزانه چغندر تحول شگرفی در تولید شکر در خوزستان ایجاد خواهد کرد. برای این  طرح مبلغ ۹۰ میلیون یورو تسهیلات ارزی و 1000 میلیارد تومان تسهیلات ریالی در قالب سندیکای بانکی با مدیریت بانک کشاورزی برای احداث آن تصویب شده است .

ادامه دارد…

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک کشاورزی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان هامان هاشمی گفت : سال ۱۴۰۳ با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» آغاز شد، اما وجه تمایز این شعار با سال‌ های پیشین تاکید بر مشارکت مردمی در تولید و پیشبرد امور اقتصادی کشور است.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۳ همانند یک دهه گذشته حول محور اقتصادی نامگذاری شده است، اظهار داشت: پیام نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی در سنوات گذشته در قانون اساسی بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره واگذاری کارها به بخش خصوصی رضایت کافی مقام معظم رهبری را جلب نکرده است که امسال قرار است این مهم با مشارکت مردمی محقق شود.

وی اضافه‌کرد: طبق قانون یکی از موضوعات مهم کوچک کردن دولت و کاهش هزینه های جاری دولت است که در نهایت باعث سرعت و چابکی بیشتر آن شود و بتواند به عنوان بالاترین رکن اجرایی کشور به عنوان کارهای نظارتی و ریل گذاری و تمرکز بر کارهای صحیح داشته باشد.

وی براین باور است که یکی از علل نامگذاری سال ۱۴۰۳ با شعار جهش تولید با مشارکت مردمی تلنگر مجددی به همه مدیران دولتی برای واگذاری موضوعات هم در حوزه تصمیم سازی در جایگاه مشورتی و هم در حوزه اجرایی با واگذاری اموری که قابلیت اجرا با بخش خصوصی دیده شده است، را دارد.

هاشمی تصریح کرد: با فرض اینکه برخی موضوعات امنیتی را کنار بگذارید، در سایر مباحث که ریشه اقتصادی دارند بخش خصوصی همیشه نقش آفرینی داشته و دارد و باعث شده که دولت علاوه بر کاهش هزینه ها به وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر اجرای امور توجه بیشتری داشته باشد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور، در سالهای گذشته شاهد این بودیم که بخش تاکیدی شعارهای سال مبنی بر موضوعات اقتصادی بوده که امسال جهش تولید علاوه بر کارآفرینی بیشتر، نقش آفرینی بیشتر کالاهای ایرانی در بازار داخلی و خارجی را در پی خواهد داشت حال این موضوع با پیوند مشارکت مردمی اتفاق میمون و مبارکی است که می تواند اتفاقات ارزنده ای را منجر شود.

وی اظهارداشت: این مهم بازمی گردد به اینکه مدیران ما چقدر سعی در اجرای صحیح تصمیم گیری ها داشته باشند که امیدواریم با تصمیم هایی که در بدنه دولت و لایه های پایین تر اجرا صورت می گیرد شاهد آن باشیم که بتوانیم اتفاقات بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

هاشمی افزود: حال کمیسیون کشاورزی اتاق ایران آمادگی دارد، در کنار وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید، افزایش بودجه و رشد تولیدات کشاورزی داخلی واند نقش مشورتی خود را درکنار دولت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است