Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@04:52:13 GMT

بانک کشاورزی تنها نهاد منتفع از سامانه بازارگاه است

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۳۶۶۵۳

عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران گفت: بانک کشاورزی تنها نهادی است که از فعالیت های سامانه بازارگاه منتفع می شود.

به گزارش ایسنا، محمد مهدی نهاوندی با اعلام این مطلب اظهار کرد: انحصار در درگاه پرداخت تراکنش های بانکی سامانه بازارگاه باعث ایجاد انتفاع ویژه و خاص برای بانک کشاورزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد امتیاز ویژه برای بانک کشاورزی از طریق تراکنش های مالی سامانه بازارگاه علاوه بر مغایرت با مقررات ضد انحصار در کشور شرایط غیر رقابتی برای اصلاح و توسعه این سامانه را نیز به دنبال داشته است .

عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران ادامه داد: متاسفانه بنابر اطلاعات موجود، طراحی اولیه  نرم افزار سامانه بازارگاه متعلق به بانک کشاورزی بوده و بنا بر ارتباطات این بانک با وزارت جهاد کشاورزی شرایط انحصاری و رانتی برای این موسسه مالی در راستای استفاده ویژه از تراکنش های مالی در سامانه بازارگاه ایجاد شده است.

براساس اعلام اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران، نهاوندی با تاکید براینکه وزارت جهاد کشاورزی بدون هیچگونه توجیه منطقی بر تداوم شرایط انحصاری سامانه بازارگاه برای بانک کشاورزی تاکید دارد، خاطرنشان کرد: متاسفانه دستگاه های مسئول هم به این وضعیت غیر قابل قبول توجه لازم را نداشته اند. این درحالی است که وارد کنندگان و دامداران و مرغداران همچنان با ایرادات این نرم افزار مواجه هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه بازارگاه نهاده دامی بانک کشاورزی سامانه بازارگاه بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مهرداد فولاد با اشاره به اینکه رونق بازار برنج موجب افزایش امید و اشتیاق شالیکاران به کار و تولید در شالیزار شد، گفت: تأمین ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات خرید ماشین‌آلات کشاورزی برای شهرستان آمل در سال زراعی جاری موجب توسعه و افزایش ضریب نفوذ مکانیزاسیون کشاورزی بویژه در مرحله کاشت و نشاء مکانیزه برنج شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۴۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری است، افزود: پیش‌بینی می‌شود ۲۴ هزار هکتار شالیزار این شهرستان به صورت مکانیزه کشت شود که در مقایسه با سال گذشته رشدی ۲۰ درصدی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ واحد بانک نشاء برنج در این شهرستان مشغول فعالیت هستند، گفت: کشت مکانیزه برنج با بکارگیری ۷۷۰ دستگاه نشاکار ۴ ردیفه و ۱۶۵ دستگاه نشاکار ۶ ردیفه انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • ورود سامانه‌بارش‌زا به جنوب، شرق و شمال استان
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین