Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@02:04:37 GMT

دشمن از طریق جنگ نرم‌افزاری قصد نفوذ دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۸۳۲۵

دشمن از طریق جنگ نرم‌افزاری قصد نفوذ دارد

ایسنا/اصفهان رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: جنگ امروز جنگ نرم‌افزاری و فرهنگی است که دشمن با این ابزار قصد نفوذ در ایران دارد و دیگر دوران جنگ نظامی گذشته است.

مرتضی آقا تهرانی، امروز (شنبه-۱۱ بهمن) در نشست تخصصی مجازی با موضوع نقش انقلاب اسلامی در افزایش مشارکت سیاسی در ایران که با همت دفتر هم‌اندیشی اساتید نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان و همکاری دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد، اظهار کرد: تنها نظامی که بر اساس همه‌پرسی جمعی پیروز شد انقلاب اسلامی ایران بود که با نظر امام راحل در اوایل پیروزی انقلاب رأی‌گیری همگانی شد و ۹۸ درصد رأیِ آری به نظام جمهوری اسلامی دادند و خواستار رعایت ضوابط اسلامی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واقعاً دشمن از اصل انقلاب اسلامی می‌ترسد. دشمن از این می‌ترسد که وعده الهی انقلاب اسلامی محقق شود و قوه قضائیه، دولت و مجلس هم باید در این راستا حرکت کنند تا دشمن نا امید شود. اگر دولت به دنبال این باشد که مشکلات را مدیریت بهتر می‌تواند مشکلات را با همکاری مجلس حل کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دنیا بداند که ما چه می‌خواهیم و در عمل نشان دهیم و طلبه‌های حوزه به دنبال آن باشند دشمن شکست می‌خورد. جنگ امروز جنگ نرم‌افزاری و فرهنگی است که دشمن با این ابزار قصد نفوذ در ایران را دارد و دیگر دوران جنگ نظامی گذشته است.

آقا تهرانی گفت: اسلام دین کاملی است و انسان هم موجودی است که کمال بی‌نهایت را دارد و می‌تواند به آن برسد.  فلاسفه اسلامی می‌گویند انسان امیالی دارد که به هر کدام باید پاسخگو باشد. غربی‌ها بیشترین چیزی که دارند حواس پنج‌گانه و عقل است، اما مسلمانان گذشته از این حواس، با کتاب خدا در ارتباط هستند که اشتباهی در آن نیست.

به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون هم مجلسی داریم که انقلابی است. واقعاً باید در مجلس پاسخگوی مردم باشیم و حاکمیت اسلامی را باید به خوبی بشناسیم و مسلمان درستی باشیم چراکه اگر کوتاه بیاییم خطا رفته‌ایم. واقعاً بعد از انقلاب تلاش‌های خوبی شد، اما با وضعیت مطلوب خیلی فاصله‌ داریم.

وی گفت: هم‌اکنون موانع زیادی داریم و باید بخشی در مجلس برای آسیب شناسی داشته باشیم و ایرادهای خود را در خانه ملت رفع کنیم. ایراد خیلی داریم، اما اصل کار درست است و کمیسیون‌های تخصصی باید کار خود را درست انجام دهند، متأسفانه برخی نمایندگان عضو کمیسیون‌هایی می‌شوند که با عضویت در این کمیسیون‌ها به سفرهای خارجی بروند.

آقا تهرانی افزود: مردم طبیعی است که از نمایندگان توقعات خاصی داشته باشند و به همین دلیل نمایندگان باید دقت کنند که رفتارشان درست باشد و بیشتر اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند. نمایندگان تحت‌فشار زیادی قرار می‌گیرند و ممکن است اشتباه کنند، اگر نظارت بر رفتار نمایندگان بیشتر باشد مشکلات کمتر می‌شود هر چند هر نماینده ممکن است اشتباه هم داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص حقوق‌های معوقه اساتید در دانشگاه آزاد، گفت: با مسئول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این موضوع را مطرح می‌کنیم. البته این تبعیض‌ها در دیگر نهادها هم وجود دارد و مشکل حقوق کم اساتید دانشگاه آزاد را نیز پیگیری می‌کنیم. همه را به برجام امیدوار کردند تا مشکلات اقتصادی حل شود، اما این مهم رخ نداد و برجام جواب نداد.

وی تصریح کرد: نباید به غرب و اروپا دل ببندیم. در آمریکا بزرگ‌ترین دانشمندان مسلمان هستند و نباید منتظر برجام و FATF باشیم تا مشکلات از این طریق حل شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص طرح شفافیت آرای نمایندگان، گفت: اصل این موضوع درست است و باید آرا شفاف باشد چراکه نماینده‌ای که رأی می‌آورد نماینده همه مردم ایران است. اصل این کار صحیح است اما ممکن است از یک نماینده توقع خاص دارند و یا در وهله بعد توقعی دارند که خواسته ملی است که دو چیز متفاوت است. مدیریت در صحن درست انجام نمی‌شود و باید نمایندگان توجیه شوند. بنابراین ممکن است یک نماینده رأی ملی دهد که حوزه انتخابیه نماینده این رأی را نپسندند.

آقاتهرانی افزود: روی مشارکت مردم در انتخابات باید کار کرد. مشکلاتی که یک مسئول دارد نباید به اصل نظام تعمیم دهیم. مردم به اصل اسلام معتقدند و اگر برای مردم مسائل درست تبیین شود مردم مشارکت حداکثری در انتخابات دارند و اگر رأی کم باشد دشمن خوشحال می‌شود.

وی ادامه داد: معتقدم اگر شیوه گفتمانی داشته باشیم که مردم بین رفتار نماینده و مجلس تفاوت قائل شوند در آینده موفق‌تر خواهیم بود؛ و دولت جدید باید پای کار و انقلابی باشد، همان طور که مجلس کنونی انقلابی است و رابطه مردم و مجلس در بالاترین سطح است. نمایندگان در اجرا نمی‌توانند ورود کنند و رفتار امروز ما در رفتار آینده ما تأثیر دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نفوذ فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند