Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:33:32 GMT

فریب نخورید! کلاهبرداران تبلیغات در گوگل

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۸۵۲۹

فریب نخورید! کلاهبرداران تبلیغات در گوگل

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تبلیغات در گوگل، از بهترین روش‌های تبلیغات آنلاین است. در واقع آن چیزی که این استراتژی را برای تبلیغ‌دهندگان جذاب می‌کند، نمایش تبلیغات مرتبط به کاربران درست در زمانی است که به آن احتیاج دارند. بنابراین، تبلیغ‌دهندگان با مشاهده میزان نمایش یا کلیک‌های بالای تبلیغ گوگل ادز خود ذوق‌زده می‌شوند! چرا که این موضوع نمایانگر آن است که افراد زیادی با کالا یا خدمات کسب‌وکارشان آشنا شده‌اند و احتمالاً میزان فروش کسب‌وکار افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هرچه روشی کارآمدتر و جذاب‌تر باشد، توجه بیشتری از کلاهبرداران را به خود جلب می‌کند! تبلیغ در گوگل هم از این قضیه مستثنی نیست.

در این مطلب به بررسی کلاهبرداری‌هایی که در حوزه تبلیغات گوگل صورت می‌گیرد می‌پردازیم و سپس توضیح می‌دهیم گوگل و دیگر آژانس‌های تبلیغات در گوگل مانند آژانس افراک ( Afrak.com)، چه راهکارهایی برای مقابله با چنین فعالیت‌هایی دارند.

کلاهبرداران در کمین اند! اما چرا در گوگل ادز؟

هدف شما از تبلیغات در گوگل، جذب مشتریان جدید و در نهایت افزایش فروش است. اما اگر بفهمید کلیک‌هایی که از این تبلیغات دریافت کرده‌اید تقلبی و ساختگی هستند، مسلماً از گوگل ادز ناامید و حتی متنفر می‌شوید! چرا که کلیک‌های تقلبی گوگل ادز، هزینه و زمان گرانبهای شما را هدر داده اند!

هماهنطور که گفتیم، هرچه روشی کارآمدتر و جذاب‌تر باشد، توجه بیشتری از کلاهبرداران را به خود جلب می‌کند! گوگل ادز هم از این قضیه مستثنی نیست. در واقع نیت کلاهبرداران گوگل ادز را می‌توانیم این موارد بدانیم:

۱. کلیک بی‌وقفه بر تبلیغات گوگل ادز رقبا با این هدف که بودجه تبلیغاتی آنها تمام شود.

۲. کلیک‌های تقلبی نمایش‌دهندگان بر تبلیغاتی که در وب‌سایتشان نمایش داده می‌شود؛ با این هدف که درآمد بیشتری از نمایش تبلیغات گوگل داشته باشند.

انواع روش‌های کلاهبرداری در گوگل ادز

پیش از این که به روش‌های کلاهبرداری در گوگل ادز بپردازیم، بهتر است ابتدا به صورت دقیق‌تر مفهوم «کلاهبرداری در گوگل ادز» را تعریف کنیم:

فعالیت‌های کلاهبرداری در گوگل ادز، کلیک‌ها یا تعاملاتی است که از سمت کاربر واقعی با علاقه واقعی به تبلیغات نمایش داده شده، نباشد.

این فعالیت‌ها تجربه بدی را تبلیغ‌دهندگان رقم می‌زند؛ به همین دلیل همه تلاش گوگل و آژانس‌های تبلیغات گوگل ادز این است که چنین فعالیت‌هایی موجب هدر رفت هزینه برای تبلیغ‌دهندگان نباشد. در ادامه به روش‌های کلاهبرداران گوگل ادز می‌پردازیم:

۱. نمایش‌دهندگان مکار!

هرچه میزان نمایش یا کلیک‌های تبلیغات گوگل ادز در وب‌سایتی بیشتر باشد، صاحب آن وب‌سایت (که آن را نمایش‌دهنده می‌نامیم) درآمد بیشتری از گوگل بابت نمایش تبلیغات در وب‌سایت خود دریافت می‌کند. در این میان نمایش‌دهندگان فریبکار تلاش می‌کنند از روش‌هایی استفاده کنند که میزان نمایش یا کلیک تبلیغات گوگل ادز در وب‌سایتشان افزایش پیدا کند. برخی از این روش‌ها عبارت‌اند از:

* استخدام افراد برای کلیک کردن بر تبلیغات

* اجرای مرورگر پنهان در سیستم کاربران که به صورت اتوماتیک از تبلیغات بازدید می‌کند.

* اجرای ربات‌هایی که به صورت اتوماتیک بر تبلیغات کلیک می‌کند و سعی می‌کند رفتار کاربران واقعی را شبیه‌سازی کند.

* نمایش اجباری تبلیغاتی که مبتنی بر میزان نمایش (ایمپرشن) هستند.

۲. کلیک‌کنندگان مکار!

همان‌طور که احتمالاً می‌دانید، هزینه‌های تبلیغات گوگل ادز بر اساس کلیک یا میزان نمایش کمپین‌های تبلیغاتی است. این موضوع به این معناست که اگر کسب‌وکاری، کلیک‌های ساختگی روانه تبلیغات رقبا کند؛ باعث تمام شدن بودجه تبلیغات گوگل ادز آنها می‌شود. بدون این که هیچ نتیجه‌ای از تبلیغات خود دریافت کرده باشند!

در واقع کلیک‌کنندگان مکار (!) از روش‌هایی برای افزایش کلیک‌های ساختگی بر تبلیغات رقبا استفاده می‌کنند. این روش‌ها مشابه روش‌هایی هستند که در قسمت قبلی به آنها پرداختیم و می‌تواند از سوی اشخاص واقعی یا ربات‌ها و نرم‌افزارهایی باشند که با این هدف ساخته شده‌اند.

گوگل چگونه کلیک‌های تقلبی را تشخیص می‌دهد؟

بیش از هشتاد درصد درآمد شرکت گوگل از تبلیغات است! بنابراین غول تکنولوژی دنیا، اهمیت بسیار زیادی برای کارکرد صحیح گوگل ادز قائل است. این اهمیت در درجه دوم برای آژانس‌های تبلیغات گوگل ادز مانند افراک مطرح است.

تاکنون روش‌ها و الگوریتم‌های بسیار دقیق و کارآمدی برای مقابله کلیک‌های ساختگی و سایر روش‌های کلاهبرداری در تبلیغات گوگل توسعه پیدا کرده‌اند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

۱. فیلترهای هوشمند

گوگل بیش از ۱۸۰ فیلتر اتوماتیک و هوشمند را به منظور تشخیص و جلوگیری از ترافیک تقلبی به کار می‌گیرد. این فیلترها می‌توانند در همان لحظه یا پس از گذشت زمان کمی، کلیک‌ها و ترافیک تقلبی را تشخیص دهند. با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و تکمیل داده‌ها، این فیلترها در گذر زمان هوشمندتر هم می‌شوند! همچنین تیمی از متخصصان همواره عملکرد این فیلترها را تحت نظر می‌گیرند و با بروزرسانی آنها مطمئن می‌شوند که حداکثر کارایی را دارند.

فیلترهای هوشمند سیستم تبلیغات گوگل، درصد زیادی از ترافیک تقلبی را در همان لحظه شکار می‌کنند. این فعالیت‌های مشکوک با لیست سیاهی از آی‌پی‌ها، یوزرها و نمایش‌دهندگان متقلب مقایسه می‌شوند و اگر مرتبط باشند، سریعاً جلوی آن گرفته می‌شود؛ حتی پیش از آن که هزینه‌ای از تبلیغ‌کننده بابت آن کسر شود!

۲. نظارت انسانی

از آنجایی که هیچ فیلتر هوشمندی، کامل نیست؛ تیمی از متخصصان گوگل، به صورت مستمر نتایج فیلترینگ تبلیغات را بررسی می‌کند تا مطمئن شوند همه‌چیز همان‌طوری است که باید باشد. در صورت مغایرت، داده‌های کاملی جمع‌آوری شده و از این داده‌ها برای اصلاح و بهبود فیلترها استفاده می‌شود.

در این فرایند فیلترها فعالیت‌های مشکوکی که مطمئن نیستند غیرموجه است را علامت‌گذاری می‌کنند. سپس تیم ناظر، این فعالیت‌های علامت‌گذاری شده را بررسی می‌کند و تصمیم می‌گیرد که در نهایت چه اقدامی در قبال آنها انجام دهد. در این بررسی، روش‌هایی که کاربران با تبلیغات تعامل می‌کنند به دقت بازبینی شده تا تشخیص داده شود که این تعاملات عمدی است یا تصادفی. اگر عمدی باشد، در مرحله بعدی تیم ناظر تلاش می‌کند الگوهای مخرب را تشخیص دهد.

در نهایت از داده‌های تمامی الگوهای مخرب تشخیص داده شده، به منظور اصلاح و بهبود فیلترها استفاده می‌شود.

۳. بستن اکانت‌های مشکوک

گاهی بهترین راه برای این که حق تبلیغ‌دهندگان پایمال نشود، این است که اکانت‌های نمایش‌دهندگان متقلب بسته شود. اگر نمایش‌دهنده‌ای ترافیک یا کلیک تقلبی ایجاد کند، گوگل بلافاصله اکانت او را می‌بندد. از طرفی، اگر این کلیک تقلبی غیرعمد یا تصادفی باشد؛ اکانت نمایش‌دهنده تا برطرف شدن مشکل محدود می‌شود.

نمایش‌دهندگانی که به این موضوع بی‌توجه باشند و فعالیت غیرموجه خود را تکرار کنند، برای همیشه از سیستم تبلیغات گوگل حذف می‌شوند. با این وجود، همچنان حق اعتراض برای نمایش‌دهندگان محفوظ است و گوگل اعتراض‌های آنها را به دقت بررسی کرده و اگر حق با آنها باشد، اکانتشان بازگردانی خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5132643

منبع: مهر

کلیدواژه: گوگل تبلیغات گوگل کسب و کارهای اینترنتی کسب و کار گروه خودروسازی سایپا شبکه اجتماعی اینستاگرام صنعت خودروسازی کسب و کارهای اینترنتی گردو بانک گردشگری تکنولوژی برنامه اینستاگرام ویروس کرونا تولید خودرو بانک ملت ایمپلنت تبلیغات گوگل ادز تبلیغات در گوگل نمایش دهندگان میزان نمایش بر تبلیغات فعالیت ها روش هایی داده ها کلیک ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید