Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@05:34:23 GMT

چرا سیمان گران شد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۶۰۹۰

چرا سیمان گران شد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم؛ سیدعلی اکبر سیدی درباره گران شدن قیمت سیمان و بتن در یک ماه‌ اخیر اظهار داشت: این که قیمت هر متر مکعب بتن در بازار توزیع مصالح ساختمانی قزوین از 315 هزار تومان ظرف یک ماه به 515 هزار تومان رسیده به خاطر اجحاف و سوءاستفاده تولیدکنندگان سیمان است و هیچ ربطی به شبکه توزیع از جمله اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: متاسفانه یکی از کارخانجات تولید سیمان در استان قزوین از ابتدای امسال تاکنون 5 مرتبه سیمان تولیدی خود را گران کرده و اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی هم هیچ اهرم قانونی برای برگرداندن قیمت‌ها ندارد و از دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین تقاضا داریم که موضوع گرانی سیمان در قزوین شخصاً ورود کند.

سیدی با تاکید بر لزوم برخورد جدی و سخت‌گیرانه سازمان صمت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های نظارتی با شرکت‌های تولیدکننده سیمان و مصالح بتنی تصریح کرد: در ضمن یک تخلف زشت کارخانه تولیدکننده سیمان در استان قزوین این است که با وجود این که محموله سیمان را از قبل خریداری کرده و بهای آن را پرداخته‌ایم اما جلوی خروج بار ما از کارخانه را گرفت و از مابه‌التفاوت نرخ جدید و قدیم را طلب می‌کند در حالی که معامله با نرخ قبلی انجام شده است.

گران‌‌فروشی سیمان در فصل رکود ساخت ‌و ساز

رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی استان با بیان این که زور اتحادیه و توزیع‌کننده سیمان به تولیدکننده‌ها نمی‌رسد گفت: در حالی که فصل استفاده از سیمان 9 ماه نخست سال است ما هیچ مشکلی در مورد توزیع و گران‌فروشی سیمان در این فصل نداشتیم اما با ورود به دی‌ماه که خبری از ساخت‌ و ساز مسکن و کارهای عمرانی نیست به یک باره با افزایش سرسام‌آور نرخ سیمان روبه‌رو شدیم که ناشی از گران‌فروشی بدون دلیل تولیدکنندگان است.

 سیدی ادامه داد: فصل زمستان و 3 ماه پایانی سال زمان ذخیره و دپوی سیمان برای آغاز کارهای عمرانی و ساختمان‌سازی از ابتدای بهار سال آینده است که متاسفانه تولیدکنندگان برای این که سیمان را در بهار آینده گران‌تر به مردم بفروشند، از یک ماه قبل دست به گران کردن این محصول راهبردی زده‌اند که برخورد با آنها درخواست عاجل ما از دستگاه قضائی است.

پربیننده ترین جولان دلالان در بازار آهن غرقی: بورس کالا کمک به واقعی شدن قیمت سنگ آهن نکرد درآمد ۷هزار میلیارد تومانی حذف یارانه‌های انرژی شرکت‌های فولاد/ مصرف درآمدهای حاصل برای سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش ۱۰درصدی قیمت نقره کسری حقوق دولتی معادن کجاست؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیمان مصالح ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا