Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- هفته گذشته اخباری مبنی بر برخورد علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار با یک مامور راهور بر سر ورود به محدوده خط ویژه منتشر شد که در فضای مجازی هیاهویی را به پا کرد.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری آریا؛ رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس درباره پرونده برخورد نماینده مردم سبزوار با سرباز راهور گفت: راهور ناجا در دادستانی طرح شکایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی درباره نتیجه بررسی این پرونده گفت: با فرمانده نیروی انتظامی پیرامون اتفاقی که بین آقای علی‌اصغر عنابستانی و سرباز راهور افتاده صحبت کردم و سردار حسین اشتری گفت نیروی انتظامی گزارش را تهیه و برای دادستانی ارسال کرده است.
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس تصریح کرد: راهور ناجا مستقیم به مجلس شکایت نکرده و در دادستانی طرح شکایت کرده‌اند. امیدوارم نظریه دادرسی و گزارش ناجا برای بررسی در مجلس سریع‌تر به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارسال شود.

ارجاع  پرونده عنابستانی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان
محمدحسین فرهنگی اظهار کرد: در صحبتی که با آقای قالیباف رییس مجلس داشتم ایشان گفتند که پرونده آقای عنابستانی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارجاع شده و بر همین اساس این هیات بررسی‌های لازم درباره این موضوع را خواهد داشت و نتیجه را اعلام خواهد کرد.
در عین حال موسی غضنفرآبادی سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان از ارجاع این پرونده به هیات ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت که بعضا اعضای این هیات بعد از طرح پرونده‌ها در جلسه هیات در جریان آن قرار می‌گیرند.

واکنش سخنگوی قوه قضائیه به ماجرای عنابستانی
سخنگوی قوقه قضاییه در نشست خبری اخیر خود با خبرنگاران در این باره گفت: قوه قضاییه آمادگی دارد تا به این موضوع در چارچوب قوانین کشور در هر ادعایی وارد شود و بعد از رسیدگی ها نتیجه را بگوید.
وی تاکید کرد: قانون باید مورد احترام همه باشد و همه اشخاص خود را موظف به اجرای قانون بدانند . سمت ها مجوزی برای نقض قوانین نیست و اتفاقا از این افراد انتظار بیشتری می‌رود تا قانون را رعایت کنند.
همچنین سربازان اولا فرزندان ما هستند و ثانیا سربازان وطن و ماموران اجرای قانون هستند و احترام به مجریان قانون لازم است.

واکنش گسترده بهارستانی ها در فضای مجازی
پس از منتشر شدن این خبر؛ محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توییتر در این خصوص نوشت: «‏در برابر قانون همه مساوی هستند. مجلس به کسانی که به وظیفۀ قانونی خود عمل می‌کنند افتخار می‌کند و ‫ اولین مدافع‬ حقوق آنهاست.
‏در حادثۀ اخیر، به محض شنیدن اولین گزارش‌ها، دستور بررسی دقیق ماوقع صادر شد؛ درصورت احراز تخلف، هیئت نظارت بر نمایندگان بدون مسامحه بررسی و برخورد قانونی خواهد کرد.»
علیرضا زاکانی، نماینده قم در مجلس نیز نوشت:«قانون فصل الخطاب بوده و قانون شکنی محکوم است و نماینده مجلس نیز بیش از همه می بایست مطیع قانون باشد تا قانون مداری در جامعه فرهنگ شود.
وظیفه هیات نظارت بر نمایندگان در بررسی برخورد با سرباز راهور بسیار خطیر است  تا با روشن نمودن زوایا، حق و اخلاق را پاس داشته و به انصاف حکم نماید.»
مالک شریعتی نیاسر، نماینده تهران هم نوشت: «‏اگر ماجرا اثبات شود، جریان انقلابی ‫تقوای جمعی‬ خود را نشان خواهد داد
‏نه مثل حمایت تمام قد اصلاح طلبان از ‫همسرکشی نجفی‬
‏و خطای نماینده مجلس دهم
‏...اما از خدا بخواهیم در همه لحظات زندگی، به همه ما کمک کند دچار غفلت و خطا نشویم»
همچنین اقبال شاکری، نماینده تهران نوشت: «همه در برابر قانون برابرند؛ هم سرباز هم راننده هم نماینده!
‏کمیته نظارت بر رفتار نمایندگان باید در اسرع وقت گزارش خود را ارائه کند
‏اجازه نمی دهیم مانند موارد واضح مجلس گذشته، در هیاهوی رسانه ای گم شود.»
مصطفی میرسلیم، نماینده تهران نیز نوشت: «جریان ‫عنابستانی‬ مشکوک به نظر می‌رسد. هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان باید با دقت رسیدگی کند، مبادا در ورای این جریان افرادی می خواهند ‫مجلس‬ را بدنام کنند.»
بهروز محبی نجم‌آبادی، نماینده سبزوار در همین باره نوشت: «پرکارترین نماینده که از ابتدای مجلس یازدهم هر هفته(بی استثناء) با حضور در حوزه انتخابیه برای حل مشکلات مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است، اینک در حمله‌ی رسانه‌ای گسترده معنادار، بدون آنکه صدایش شنیده شود، و دوربین های ناظر چک شوند و ماوقع روشن شود از هر جهت مورد هجمه است.»
روح‌الله نجابت، نماینده شیراز هم نوشت: «شما به یک جوان سیلی نزدید، به اعتبار مجلس و امید مردم سیلی زدید!
‏مجلس با کسی عقد اخوت نبسته و پشت مظلوم می‌ایستد.»
همچنین بهزاد رحیمی، نماینده سقز و بانه نوشت: «‏صحنه سیلی خوردن ‫سرباز راهور‬ عزیزمان را دیدم و بسیار اندوهگین شدم.
‏همکاران عزیزم! بزرگواران! قرار بود که باری از دوش جوانان برداریم. آیا این ظلم آشکارا نبود؟
‏زمان آن رسیده است که نگاهمان را نسبت به ‫سربازی‬ عوض بنماییم و همه بگوئیم: ‫نه به سربازی اجباری‬»
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس و رییس هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان نیز نوشت: «درگیری نماینده مجلس با سرباز راهور را در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی می‌کنیم و با مقصر قطعاً برخورد قانونی خواهیم کرد
پس از بررسی‌ها سخنگوی هیئت نظارت نتایج را اعلام خواهد کرد
‏حفظ حقوق مردم برای ما مسئله اساسی است و همه حتی نمایندگان مجلس در برابر قانون مساوی هستند»
جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت هم نوشت: «فرقی ندارد نماینده باشی یا دادستان، مدیر باشی یا وزیر، فرماندار باشی یا استاندار، آنجا که تخلف کردی، در برابر قانون گردن کشی کردی، و به دنبال سوء استفاده از قدرتت بودی، محکوم به شکستی.»
علیرضا سلیمی، نماینده محلات و عضو هیئت رییسه مجلس هم در این باره نوشت: «امام خمینی (ره): شما توجه به این معنا داشته باشید که چنانچه رئیس و فرماندار شدید مبادا مبتلا به این خودخواهی عظیم باشید که منشاء دیکتاتوری ‌و منشاء همه مفاسد است. اگر یک چیزی را دیدید که واقعا خلاف کردید اعتراف کنید.»
ولی اسماعیلی، نماینده گرمی نوشت: «قانون برای همه یکسان است؛ وزیر و وکیل باید در برابر قانون مطیع باشند.
‏وظیفه مجلس دفاع از حق و حقوق ملت است و برخوردی جز خدمت به مردم به هیچ عنوان پذیرفته نیست»
حسین حسین‌زاده، نماینده لارستان هم نوشت: «مجلس نماد قانون است. در موضوع اخیر هم قانون بالاتر از تک‌تک ما نمایندگان است.
‏اولین احساس من شرمندگی برابر سربازان زحمت‌کش بود. منتظر اعلام نظر رسمی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هستم تا موضوع از مسیر قانونی بررسی شود.»
امان‌الله حسین‌پور، نماینده اسفراین نیز نوشت: «برخورد آقای ‫عنابستانی‬، باعث خجالت مردم و مجلس انقلابی بود! برخورد غلط و خلاف قانون را توبیخ کنیم!
‏‫عنابستانی استعفا‬»
محسن زنگنه، نماینده تربت حیدریه در توییتر نوشت:«قانون، قانون است.
‏چه قانون اساسی
‏چه قانون بودجه
‏چه قانون راهنمایی و رانندگی
‏حافظ قانون هم محترم
‏چه شورای نگهبان
‏چه مجلس شورای اسلامی
‏چه سرباز نیروی انتظامی»

ماجرا از چه قرار بود؟
گفتنی است در تاریخ 3 بهمن 1399 عنابستانی قصد داشت با خودروی مجلس از خط ویژه اتوبوس در خیابان عبور کند، اما سرباز وظیفه امید اکبری از ورود بدون مجوز خودرو به خط ویژه خودداری می‌کند.
در جریان این ماجرا علی‌اصغر عنابستانی عصبانی می‌شود و به صورت سرباز سیلی می‌زند. فیلم درگیری این نماینده مجلس در شبکه‌های اجتماعی بسیار دست به دست شد و همه از آن با عنوان «سیلی بر صورت قانون» یاد کردند.
مهدی حاجیان معاون اجتماعی ناجا در واکنش به این اخبار اظهار کرد: «سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی نیروی انتظامی صادر کرد.»
عنابستانی مدعی است به سرباز سیلی نزده است. او گفته حتی از ماشین هم پیاده نشده است، اما سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران گفته «ما مستندات مبنی بر برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند.»
سردار حمیدی گفته «کار سرباز ما کاملاً درست و برگرفته از قانون بود و سرباز نباید به خودرویی که فاقد مجوز بود اجازه تردد در خط ویژه می‌داد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عنابستانی پلیس راهور هیات نظارت بر رفتار نمایندگان هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان برابر قانون نیروی انتظامی نماینده مجلس سرباز راهور نیز نوشت هم نوشت خط ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف ۴۵ منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف ۲۴۵ نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مشخص شده و قرار است این افراد به مدت ۴ سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌ رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

۱۳۳۰

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

۱۳۳۰

زاهدان

وحید احمدی

۱۳۳۱

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

۱۳۳۱

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

۱۳۳۱

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

۱۳۳۲

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

۱۳۳۳

زاهدان

کامران غضنفری

۱۳۳۵

تهران

مصطفی مطورزاده

۱۳۳۵

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

۱۳۳۵

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

۱۳۳۵

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

۱۳۳۶

رشت و خمام

علی امامی‌راد

۱۳۳۶

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

۱۳۳۶

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

۱۳۳۶

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

۱۳۳۷

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

۱۳۳۸

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

۱۳۳۸

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

۱۳۳۸

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

۱۳۳۹

بوشهر، گناوه و دیلم

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

۱۳۶۸

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

۱۳۶۸

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

۱۳۶۸

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

۱۳۶۷

تهران

محسن فتحی

۱۳۶۶

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

۱۳۶۵

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

۱۳۶۵

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

۱۳۶۴

پیرانشهر

علی خضریان

۱۳۶۳

تهران

محمد سرگزی

۱۳۶۳

زابل

مهدی فلاح

۱۳۶۳

رشت و خمام

فاطمه جراره

۱۳۶۳

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

۱۳۶۲

اهواز

محمد خوش سیما

۱۳۶۲

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

۱۳۶۲

مبارکه

ابراهیم رضایی

۱۳۶۱

دشتستان

مصطفی پوردهقان

۱۳۶۱

اردکان

بهشید برخوردار

۱۳۶۰

زرتشتیان

ولی داداشی

۱۳۶۰

آستارا

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف ۴۵ نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

کد خبر 849616 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش