Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد همتی روز دوشنبه  در نشست کمیسیون فرهنگی شورای شهر سمنان با  حضور فعالان حوزه میراث فرهنگی و فضای مجازی شهرستان سمنان و شهردار برگزار شد ابراز داشت: شهرداری سمنان فعالیت های زیادی را در حفظ هویت تاریخی شهر انجام داده است و اگر یک دهه پیش این نگاه در مدیریت شهری حاکم بود، در حال حاضر پویایی گردشگری بهتری را در شهر شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احیای ماندگار بافت تاریخی با بازگشت زندگی اهالی سمنان به مناطق قدیمی رخ می‌دهد که رسیدگی به بافت شهری از سوی شهرداری زمینه آن را بیش از پیش فراهم می کند.

رئیس کمیسون فرهنگی شورای اسلامی شهر سمنان با بیان اینکه در ارتقای سطح گردشگری شهر همه باید تلاش کنند  افزود: اهالی بازار با بازنگه داشتن واحدهای تجاری خود در تعطیلات نوروز زمینه حضور گردشگر را فراهم می کنند و مردم نیز می توانند با تلاش برای حفظ خانه های قدیمی پدری خود به احیای بافت تاریخی کمک کنند.  

همتی گفت: با بی توجهی به بافت تاریخی حاشیه نشینی در شهر گسترش می‌یابد و زمینه برای آسیب های اجتماعی فراهم می‌ شود و باید برای محله های قدیمی شهر که روزی پرورش دهنده نخبگان امروزی شهر بود برنامه‌ریزی شود.

 اعتماد مردم به اولویت شهرداری سمنان در رسیدگی به بافت قدیمی جلب شود

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر سمنان نیز در این نشست گفت: ممکن است بسیاری از شهروندان از شهرداری رسیدگی به موضوعاتی به جز رسیدگی به بافت تاریخی را خواستار باشند و اگر اولویت شهرداری توجه به بافت فرسوده و محله های تاریخی هویتی است باید در اعتمادسازی و ترویج فرهنگ آن تلاش بیشتری کرد.

مجید نظری ابراز داشت:  تلاش برای حفظ بافت فرسوده و تاریخی از سوی شهرداری ارزشمند است اما باید نگاهی انتقادی نیز داشت تا بتوان  پاسخگوی مردمی  بود که خواسته هایی جز رسیدگی به بافت تاریخی دارند.

وی افزود: نشست های هم اندیشی بیشتری باید با فعالان رسانه ای و فضای مجازی از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر سمنان برگزار شود تا علاوه بر ارائه اهدافی که شهرداری دنبال می کند، انتقادات مردمی نیز شنیده شود و اولویت‌ها بر اساس خواسته های مردم صورت پذیرد.

نظری بیان کرد: توسعه فضای سبز شهری در محله هایی که دارای سرانه پایینی در این موضوع هستند در راستای توزیع عدالت اجتماعی نیاز به توجه بیشتری از سوی شهرداری دارد و علاوه بر پرداختن به تملک خانه ها در بافت تاریخی، باید به گسترش فضای سبز در این محله ها نیز توجه شود.

بافت تاریخی  به دست مردم شهر احیا می‌شود

رئیس کمیسون سرمایه گذاری و مشارکت های شورای اسلامی شهر سمنان نیز در این نشست ابراز داشت: بافت تاریخی شهر به دستان مردم شهر احیا می شود و اگر همگان در این راستا تلاش کنند پویایی رخ می‌دهد.

محمد زحمتکش گفت:  با تمام تلاش هایی که برای احیای بافت تاریخی انجام می شود، اما هنوز این روند مطلوب نیست و باور و اعتماد در بین مردم به این موضوع کمرنگ است در حالی که نیاز به مطالبه گری و حفظ میراث فراتر از این سطح است.

وی افزود: بافت تاریخی و بافت فرسوده ۲ موضوع است که باید به تفاوت های آن توجه کرد؛ اگر بافت تاریخی رها شود و دچار تهدید و تخریب شود بافت فرسوده گسترش می یابد.

رئیس کمیسون سرمایه گذاری و مشارکت های شورای اسلامی شهر سمنان خاطر نشان کرد: جریان فکری احیای بافت تاریخی باید در نگاه تک تک شهروندان رخ دهد تا باعث یک فرهنگ سازی بین مردم و تلاش همگانی برای حفظ بافت قدیمی شهر شود.

برچسب‌ها گردشگری سمنان کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر سمنان میراث فرهنگی مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان گردشگری سمنان میراث فرهنگی مدیریت شهری اخبار کنکور شورای اسلامی شهر سمنان رسیدگی به بافت سوی شهرداری بافت فرسوده بافت تاریخی محله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر

شهردار بوشهر از توسعه زیرساخت‌های بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: امسال برای نوسازی و بهسازی ساختمان‌ها و توسعه گذر و حریم روشنایی بافت تاریخی بوشهر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

حسین حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، بافت تاریخی بوشهر با قدمت بیش از 2 قرن را از ظرفیت‌های مهم گردشگری این شهر دانست و افزود: بافت تاریخی بوشهر با مساحت 38 هکتار شامل 4 محله شنبدی، کوتی، دهدشتی و بهبهانی است که ساختمان‌های آنها با معماری زیبا ظرفیت مهمی برای گردشگری فراهم کرده است.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در این بافت بیش از 900 ساختمان وجود دارد گفت: بوشهر در دوران قاجار مهم‌ترین بندر تجاری ایران به شمار می‌رفت و بافت بوشهر مرکز فعالیت مشروطه‌خواهان بوشهری بود و یک ساختمان نیز به این نام وجود دارد.

حیدری با بیان اینکه بیش از 10 درصد ساختمان‌های تاریخی در بافت بوشهر به ثبت آثار ملی رسیده است، یادآور شد: 90 ساختمان و بنای تاریخی در بافت تاریخی بوشهر در آثار ملی به ثبت رسیده که نشان از جایگاه ویژه آن است.

وی مرمت و بازسازی خانه مشروطه در بافت بوشهر را یکی از برنامه‌های شهرداری عنوان کرد و گفت: این ساختمان ثبت ملی شده و 120 سال قدمت دارد و برای مرمت آن 6 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

شهردار بوشهر تکمیل مرمت ساختمان تاریخی بیلیارد را از دیگر طرح‌ها در بافت تاریخی بوشهر اعلام و خاطرنشان کرد: برای تکمیل گذر و روشنایی این بافت طرح‌های لازم تدوین شده و در حال اجراست و در مجموع امسال 20 میلیارد تومان در بافت بوشهر هزینه می‌شود.

وی توجه به بازآفرینی این بافت تاریخی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: استقرار شهرداری در بافت تاریخی بوشهر مورد توجه شورای شهر بوشهر قرار گرفته است که با تحقق این مهم طرح‌های مورد نظر عمرانی و زیرساختی توسعه می‌یابد.

حیدری با اشاره به بازسازی برخی ساختمان‌های بافت تاریخی بوشهر گفت: امسال برای نوسازی ساختمان‌ها و توسعه گذر و حریم روشنایی این بافت 20 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر