Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از تهیه گزارشی درباره تخلف ۵۰۰ میلیارد تومانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در این کمیسیون خبر داد.
علی خضریان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نشست بعدازظهر امروز (دوشنبه) کمیسیون اصل نودم مجلس گفت: کمیته‌های پنجگانه کمیسیون اصل نود مجلس گزارشی در خصوص پرونده‌هایی که طی ماه‌های گذشته بررسی و مشکلات مردم برطرف شده است ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر اساس ثبت شکایات واصله یک هزار و ۵۲۷ پرونده در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس یازدهم ثبت شکایت شده که یک هزار ۳۳۷ مورد از این پرونده‌ها در صلاحیت بررسی کمیسیون بود.
خضریان با اشاره به اینکه با بررسی یک هزار و ۲۶۴ پرونده مشکلات مردم حل و به نتیجه قطعی رسیده‌ایم، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴۸۳ پرونده در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی همچنان جاری است و ۶۷۱ پرونده نیز با راهنمایی حقوقی و پیگیری کارشناسی کمیسیون توسط دستگاه‌های دیگر بررسی شده است.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: تعدادی پرونده نیز مربوط به دستگاه‌های همچون اداره کل دادگستری استان خراسان رضوی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، شهرداری تهران و بانک مرکزی بوده که پاسخ مناسبی از سوی آنها ارائه نشده. در کمیسیون اصل نودم مجلس مقرر شد طی روزهای آینده پرونده این دستگاه‌ها جهت رسیدگی به دستگاه‌ قضایی ارجاع داده شود.
خضریان با اشاره به اینکه یکی از چند پرونده‌ای که در نشست روز گذشته کمیسیون اصل نودم قانونی اساسی مجلس مورد بررسی قرار گرفت؛ پرونده پالایشگاه ستاره خلیج فارس بود، عنوان کرد: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس باید در اوج فعالیت این مجموعه عرضه می‌شد که متاسفانه این اقدام صورت نگرفته و این موضوع تخلف ۵۰۰ میلیارد تومانی را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۲ دولت پیشرفت ۷۶ درصدی پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس را اعلام و آن را تحویل گرفته، گفت: ۲۴ درصد باقی مانده احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس طی ۶ سال توسط دولت تکمیل شد، تاخیر در تکمیل و بهره برداری پالایشگاه خسارات مالی و اقتصادی بسیار زیادی بر کشور تحمیل کرده است، با وجود تحریم‌های ظالمانه نباید ظرفیت داخلی در خدمت فشار اقتصادی بر مردم قرار می‌گرفت. این تخلف از سوی کمیسیون ترک فعل شناخته شده و گزارش آن در حال آماده شدن است.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، افزود: با تاکید نمایندگان عضو کمیسیون تخلفات صورت گرفته در احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس در دیوان محاسبات پیگیری و بررسی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه طرح اولیه پرونده سند ۲۰۳۰ و اتفاقات صورت گرفته توسط بخش‌های مختلف دولتی در این حوزه در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی قرائت شد، تصریح کرد: سند ۲۰۳۰ و بسیاری از تفاهم‌نامه‌ها همانند قانون اساسی در سطح فرهنگی جهان عمل می‌کنند به همین دلیل با تاکید نمایندگان تخلفات صورت گرفته که تلاش می‌کنند استقلال و هویت فرهنگی کشور را زیر سوال برده و در دایره نظم نوین جهانی و دهکده جهانی تعریف کند و ترویج دهنده الگوی توسعه غربی در کشور باشد را به صورت دقیق بررسی می‌کنیم.
خضریان، اضافه کرد: گزارش‌هایی از کلیه دستگاه از جمله وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت و صدا و سیما دریافت می‌کنیم تا با موانعی که جریان غرب گرا در بخش‌های مختلف در مسیر الگوی توسعه اسلامی و ایرانی پیشرفت و برخلاف گام دوم انقلاب قرار داده است مقابله کنیم.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به اینکه سند ۲۰۳۰ سبک زندگی و توسعه غربی را ترویج می‌کند این سند صرفا سندی فرهنگی نیست بلکه در مسائل پولی، مالی، کشاورزی، تغذیه‌ای، خانواده، جمعیت، دارو، بهداشت سلامت، محتواهای آموزشی، مسائل سیاسی و اجتماعی و اندیشه‌ای، صنعت، نفت، گاز و شهرسازی کشور نیز دخالت‌هایی دارد.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سند ۲۰۳۰ فراتر از چیزی است که عموم جامعه از آن اطلاع دارند و استقلال کشور را در حوزه‌های مختلف تهدید می‌کند، خاطرنشان کرد: باید مقابل جریان غرب‌گرایی که در داخل کشور موانعی در مسیر پیاده سازی مدل‌های داخلی ایجاد می‌کند ایستادگی کرد. برچسب ها: پالایشگاه ستاره خلیج فارس

منبع: خرداد

کلیدواژه: پالایشگاه ستاره خلیج فارس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پالایشگاه ستاره خلیج فارس سخنگوی کمیسیون اصل نود کمیسیون اصل نود مجلس مجلس شورای اسلامی کمیسیون اصل اساسی مجلس سند ۲۰۳۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۷۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • محکومیت پزشک متخلف در ارومیه
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت