Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ۸ مجموعه تولید ماهی در محیط متراکم و فوق متراکم در خوزستان طراحی شده در این محیط‌ها سالانه ۱۰ هزار تن ماهی قابلیت پرورش دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، فتح اله ابوعلی مدیر کل شیلات خوزستان درکارگاه آموزشی کشت متراکم ماهی به روش RAS که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف این اداره ارتقاء توانمندی فعالان حوزه شیلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تولید آبزیان به شیوه سنتی در استان به علت کمبود آب با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی رو به رو است اظهار داشت: در روش تولید آبزیان به شیوه متراکم و فوق متراکم، مصرف آب به کمتر از یک دهم در مقایسه با تولید آبزیان به روش سنتی خواهد رسید.

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: در همین راستا، راه اندازی و ساخت هشت مجموعه پرورش ماهی گرمابی و سردابی در محیط متراکم و فوق متراکم در شهرستان‌های اندیکا، مسجدسلیمان، لالی، گتوند، شوشتر، بهبهان، دزفول و اندیمشک تدوین و هدف گذاری شده است.

ابوعلی تصریح کرد: در روش پرورش متراکم با استفاده از حداقل مساحت زمین سایت‌های پرورش ماهی ساخته می‌شوند که در طول سال بین هشت تا 10 هزار تن ماهی پرورش خواهند یافت.

7 هزار میلیارد ریال پروژه شیلاتی در هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسدخدمات شیلات در حوزه صید و صیادی مناسب نیستجزئیات افتتاح فاز نخست شهرک شیلاتی استان بوشهر در خردادماه 1400 اعلام شد

وی یکی دیگر از مزایای پرورش متراکم آبزیان را ایجاد مشاغل خُرد و خانگی دانست و خاطرنشان کرد: با احداث یک استخر خانگی قابلیت پرورش دو تا دو و نیم تن ماهی ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/341/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: متراکم و فوق متراکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان