Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، غفارزاده مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی گفت: اتصال ۲۶.۵ کیلومتر از خط اول آبرسانی زرینه رود به تبریز به خط دوم پشتیبان، در حداقل زمان ممکن و بدون قطعی محسوس آب در کلانشهر تبریز با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی و صرف ۲۶ میلیون یورو هزینه با موفقیت اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با احتساب ۲۶.۵ کیلومتر حدود ۱۱۰ کیلومتر از خط آبرسانی زرینه رود به تبریز با هدف مدیریت ریسک و آمادگی برای پیک مصرف در فصل تابستان پیش رو آماده بهره برداری است و طی روز‌های آینده بهره برداری رسمی از آن آغاز خواهد شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان با اشاره به تشکیل جلسات هماهنگی و کارشناسی با شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، مشاور و پیمانکار طرح برای کاهش مدت زمان عملیات اجرایی جهت اتصال ۲۶.۵ کیلومتر از خط اول آبرسانی زرینه رود به خط دوم پشتیبان، اضافه کرد: برای این محدوده حدود ۲۶ میلیون یورو هزینه و ۲۲۰۰ عدد لوله فولادی ۱۲ متری به قطر ۲۰۰۰ میلی متر استفاده شده است.

غفارزاده گفت: آب آشامیدنی مورد نیاز کلانشهر تبریز از سه محل سد نهند، چاه‌های دامنه‌های شمالی سهند و خط آبرسانی زرینه رود به تبریز تامین می‌شود که خط آبرسانی زرینه رود در این میان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی مدت زمان انجام این کار را ۳۴.۵ ساعت اعلام و اظهار کرد: عملیات مشابه قبلی سه ساعت بیشتر از این بود و زمان اخیر یک رکورد جدید محسوب می‌شود.

 جلیل زاده محدوده فعالیت این بخش از طرح آبرسانی زرینه رود به تبریز را مخازن ۴ و ۵ در کیلومتر ۱۵ خط آبرسانی زرینه رود و در محدوده شهرستان ملکان دانست و اضافه کرد: در این محدوده قبلا از لوله‌های بتنی استفاده می‌شد که ریسک بالایی داشت و احتمال می‌رفت در زمان پیک مصرف دچار ترکیدگی شود که با جایگزینی لوله‌های فولادی عملاً این ریسک مدیریت شد.

او با اشاره به این که برای انجام این کار هشت ساعت صرف قطعی اولیه، تخلیه لوله‌ها و ۹ ساعت نیز پس از انجام عملیات اتصال برای آبگیری مجدد زمان صرف شده است، انجام این اقدام را به خصوص برای افزایش مصرف آب در شرایط شیوع کرونا و اتخاذ برنامه‌های کوتاه مدت برای رفع تنش آبی تبریز یک ضرورت توصیف کرد.

طرح آبرسانی از رودخانه زرینه رود در شهرستان میاندواّب به تبریز به طول ۱۸۰ کیلومتر با ۱۲ مخزن یکی از بزرگترین طرح‌های انتقال آب در کشور است و آب مورد نیاز تعداد زیادی از شهرها، روستا‌ها و صنایع بزرگ مسیر را تامین می‌کند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی انتقال آب طرح آبرسانی آبرسانی زرینه رود به تبریز شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی

وزارت حمل و نقل ازبکستان در بیانیه‌ای اظهار داشت برای تقویت تجارت آسیای مرکزی تلاش می‌کند تا بلاروس، روسیه، قزاقستان و پاکستان از مسیر افغانستان به یکدیگر متصل شوند.

وزرای حمل و نقل این کشورها در «ترمذ» ازبکستان اواسط هفته گذشته درباره این کریدور نیز گفتگو کردند.

براساس بیانیه وزارت حمل و نقل ازبکستان، شرکت‌کنندگان در این نشست درباره اتصال آسیای مرکزی و کشورهای مشترک‌المنافع و آسیای جنوبی از طریق توسعه یک کریدور حمل و نقل چند وجهی با هدف افزایش ظرفیت تزانزیت ازبکستان گفتگو کرده‌اند.

این طرح شامل برنامه‌هایی برای تقویت حمل و نقل کالا از طریق تجزیه و تحلیل محموله‌های ترانزیتی، دیجیتالی کردن اسناد و ساده‌سازی فرآیندهای تزانزیتی میان کشورها است.

کشورهای روسیه، قزاقستان و ازبکستان در نوامبر 2023 میلادی یادداشت تفاهمی را برای ایجاد این کریدور در جریان مجمع حمل و نقل سازمان همکاری شانگهای در تاشکند امضا کردند.

به گزارش رسانه‌ها، ازبکستان خاطرنشان کرد که از سال 2021 حمل و نقل بار از طریق افغانستان افزایش چشمگیری داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی