Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه کمک فنر ایندامین سایپا، با كمك مهندسان و متخصصان خود موفق به حذف ۱۲ قطعه کلیدی وارداتی مورد مصرف در محصولات تولیدی خود شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپا نيوز، شركت کمک فنر ایندامین سایپا با توجه به شديدترين تحريم ها و محدوديت در تامين قطعات مورد نياز، تمركز خود را بر داخلي سازي قطعات گذاشت و ۴۳ پروژه را در دو فاز برای این فرآیند تعریف كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اين اساس از ابتدای شروع این پروژه (اول شهریورماه) و در فاز نخست، ۱۴ پروژه در مرحله قالب سازي و تامين مواد اوليه، ۶ پروژه در مرحله توليد نمونه، ۴ پروژه در فاز سري صفر و مميزي همزمان سري صفر و ۱۲ پروژه در مرحله توليد انبوه قرار گرفته است.

مجموعه کمک فنر ایندامین سایپا توانست، در پایان فاز اول پروژه داخلي سازي، ماهیانه حدود ۱۸ درصد کاهش ارزبری را رقم بزند و برای فاز دوم اين عدد در حدود ۲۶ درصد پيش بيني شده است. در اين ميان در پايان پروژه داخلي سازي ميزان صرفه جويي ارزي به ۴۴ درصد می‌رسد.

بر اين اساس مي توان كاهش ارزبري صورت گرفته را صرف سرمايه گذاري و توسعه محصول كرد.

با توجه ﺑﻪ چالش هاي به وجود آمده در ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻗﻄﻌﺎت ﺧﺎرﺟﯽ به جهت تحریم‌های ظالمانه، تمرکز بر داخلی‌سازی این قطعات به عنوان حیاتی ترین فعالیت شرکت ایندامین مطرح شد.

شرکت کمک فنر ایندامین به همراه تعدادی دیگر از شرکت های زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی، قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو حضور یافته است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان