Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@15:00:19 GMT

رکود اقتصادی بی‌سابقه در ایتالیا بر اثر کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۸۰۲۳

کرونا با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا ادامه دارد.

بازگشایی مدارس در دستورکار دولت انگلیس

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که " بوریس جانسون "، نخست وزیر انگلیس با وجود شرایط حاد کرونایی در کشورش می خواهد مدارس را باز کند. بر این اساس جانسون از وزرای خود درخواست کرده آماده سازی برای بازگشت به کلاس های درس را تسریع کنند چرا که به گفته مشاور ارشد پزشکی دولت نقطه اوج کرونا هفته گذشته پشت سر گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بریتانیا در 8 دسامبر سال 2020 واکسیناسیون سراسری آغاز شده و تا 15 فوریه قرار است همه انگلیسی هایی که بالای هفتاد سال سن داشته و یا بیماری های زمینه‌ای دارند در برابر کرونا واکسینه شوند.

پیست‌های اسکی در فرانسه در فوریه هم تعطیل خواهد بود

پیست های اسکی در فرانسه در فوریه هم تعطیل خواهند بود. دفتر نخست وزیر فرانسه اعلام کرده که تحولات شرایط بهداشت و سلامت فعلی به ما اجازه باز کردن پیست های اسکی را نمی دهد. به گفته وی هنوز تاریخی برای بازگشایی مجدد مشخص نشده است.

افزایش شمار بیماران بستری در اوژانس فرانسه

شمار بیماران کرونایی در بخش های مراقبت های ویژه فرانسه برای اولین بار از شروع ماه دسامبر مجددا به بالای 3200 نفر افزایش پیدا کرده است. بر اساس آمارهای رسمی در حال حاضر حدود 3228 فرانسوی با بیماری کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

شیوع ویروس انگلیسی در فرانسه

ویروس جهش یافته انگلیسی هم به سرعت در فرانسه در حال گسترش است. در هفته گذشته از هر 10 سرایت جدید یک مورد با این ویروس جهش یافته ارتباط داشت.

آژانس دارویی اروپا هم بررسی یک داروی کرونای جدید که وزیر بهداشت آلمان اخیرا خرید آن برای کشورش را در دستور کار قرار داده بود را آغاز کرده است. این دارو به صورت مشترک توسط یک شرکت داروسازی آمریکایی و سوئیسی تولید می شود. سال گذشته این دارو برای درمان دونالد ترامپ بعد از ابتلا به کرونا به کار برده شد.

کاهش برخی محدودیت‌ها در اتریش

دولت اتریش هم کاهش برخی محدودیت ها از 8 فوریه را در دستور کار قرار می دهد. دولت اتریش اعلام کرده که تجارت ها، مدارس و برخی خدمات مانند آرایشگاه ها می توانند تحت شرایطی باز شوند.

محدودیت های تردد شبانه در ساعت های بین 20 تا 6 صبح همچنان در این کشور ادامه خواهد داشت. در زمینه های دیگر از جمله سفرها در مقابل محدودیت هایی تصمیم گیری خواهد شد.

ضربه سخت کرونا به صنعت توریسم پرتغال

بحران کرونا آسیب جدی به بخش مهم توریسم در پرتغال وارد کرده و این صنعت را به سطح اوایل دهه 1990 رسانده است.

آژانس آمار ملی این کشور روز گذشته اعلام کرد که سال گذشته تعداد اقامت های شبانه در پرتغال در مقایسه با سال 2019 حدود 63 درصد کاهش پیدا کرده و به 26 میلیون نفر رسیده است. آمار کمتر از این مربوط به سال 1993 با حدود 23.6 میلیون اقامت شبانه بوده است. تعداد گردشگران هم با کاهش 61.2 درصدی به 10.5 میلیون مفر کاهش پیدا کرده است.

صنعت توریسم برای این کشور کوچک اروپایی اهمیت بسیار زیادی دارد. در سال 2019 این صنعت 8.7 درصد تولید ناخالص ملی پرتغال را تامین کرد.

کاهش چشمگیر سفرهای هوایی شهروندان آلمانی

اسپانیا با وجود محدودیت ها در بحران کرونا همچنان محبوبترین هدف پروازی شهروندان آلمانی در سال گذشته بوده است. بر اساس آمارهای منتشر شده در سال گذشته حدود 3.18 میلیون مسافر از آلمان به این کشور سفر کرده‌اند که البته کاهش 78 درصدی را نسبت به سال 2019 داشته است. هدف دوم سفر محبوب شهروندان آلمانی ترکیه بوده است که با کاهش 72 درصدی مسافران به این کشور از آلمان در سال 2020 2.3 میلیون مسافر به این کشور پرواز کرده‌اند.

بر اساس آمارهای اعلام شده ترددهای هوایی مسافران در سال 2020 حدود سه چهارم کاهش داشته و 44 تا از بزرگترین فرودگاه های آلمان تنها 57.8 میلیون مسافر داشته‌اند که این پایین ترین میزان مسافر هوای از زمان اتحاد دوباره آلمان بوده است. در سال 2019 فرودگاه های آلمان 226.7 میلیون مسافر را جابجا کردند که رکورد بالایی محسوب می شد.

تشدید محدودیت‌های سفر در اتریش

اتریش مجددا محدودیت های سفر را تشدید می کند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از طرف دولت در آینده باید همه مسافرانی که به اتریش می آیند ثبت نام کنند و یک بار در هفته تست منفی کرونا ارائه دهند.

علاوه بر این قواعد قرنطینه هم برای مسافران مد نظر قرار گرفته و کنترل های مرزی موجود با کشورهای همسایه جمهوری چک، اسلواکی، مجارستان و اسلوونی هم تمدید خواهد شد.

اتحادیه اروپا قواعد سفر از کشورهای غیر اروپایی و انگلیس را تشدید می‌کند

یک دیپلمات اروپایی هم اعلام کرده که اتحادیه اروپا قواعد سفر از کشورهای غیر اروپایی از جمله انگلیس به این منطقه را تشدید می کند. بر این اساس سفرهای بدون محدودیت و بدون قرنطینه اجباری باید برای مسافران از کشورهایی وجود داشته باشد که در آن موارد ابتلا به کرونا بسیار پایین است. این دیپلمات اروپایی از توافق سفرای این اتحادیه روی این طرح خبر داده است.

406 مرگ روزانه کرونایی در انگلیس

انگلیس هم از ابتلای 18607 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داده که پایین ترین مبتلای روزانه از 15 دسامبر بوده و 406 نفر هم در این مدت بر اثر ابتلا به کرونا جان داده‌اند که پایین ترین میزان مرگ روزانه از 28 دسامبر بوده است. در مجموع تا به حال بر اساس اطلاعات رسمی حدود 9.2 میلیون نفر در انگلیس اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

ماکرون رئیس جمهور فرانسه هم اعلام کرده که اروپا باید در زمینه واکسیناسیون علیه ویروس کرونا کارآیی بیشتری از خود نشان دهد. به گفته وی این همچنین خواست صدر اعظم و رئیس کمیسیون اروپایی هم هست.

ماکرون بعد از دیداری با رئیس جمهور صربستان از رقابت تنگاتنگ با این ویروس خبر داده و اعلام کرد که روز جمعه در نشست مجازی شورای امنیتی دفاعی آلمان-فرانسه با مرکل شرکت خواهد کرد.

1.5 میلیون نفر در فرانسه واکسینه شده‌اند

در فرانسه تا به حال 1.5 میلیون نفر اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. به دلیل تاخیرهای اعلام شده از طرف تولید کنندگان واکسن در تحویل واکسن ها دولت انتظار واکسیناسیون حدود یک میلیون نفر دیگر در ماه فوریه را دارد.

اولین محموله واکسن روسی به مجارستان رسید

مجارستان هم روز سه شنبه اولین تحویل واکسن از روسیه را خواهد داشت و 40 هزار دوز واکسن از روسیه وارد می کند. مجارستان به عنوان اولین کشور اروپایی واکسن روسی اسپوتنیک 5 را که هنوز در اروپا تایید نشده در ژانویه خریده است.

بیمارستان های فرانسه هم اعلام کرده‌اند که حدود یک پنجم مبتلایان به کرونا در شهر پاریس به ویروس جهش یافته انگلیسی آلوده شده‌اند. این در حالی است که در اوایل ژانویه میزان آلودگی به این ویروس جهش یافته در پاریس هفت درصد بود و حالا به 15 تا 20درصد رسیده است.

رکود بی‌سابقه اقتصادی در ایتالیا

اقتصاد ایتالیا هم در اواخر سال 2020 به دلیل محدودیت های کرونایی به شدت با رکود مواجه شده و بر اساس اطلاعات اداره آمار ملی این کشور تولید ناخالص داخلی در این کشور بین ماه های اکتبر و دسامبر نسبت به سه ماهه قبلی حدود 2 درصد کاهش داشت.

اقتصاد ایتالیا به عنوان سومین اقتصاد ملی بزرگ منطقه یورو حدود 8.8 درصد کاهش داشت که چنین رکودی را از زمان جنگ جهانی دوم تجربه نکرده بود.

آلمان همچنان با کمبود واکسن مواجه است

نشست روز گذشته صدر اعظم آلمان و مقامات ایالتی و نمایندگان شرکت های واکسن سازی برای تسریع روند واکسیناسیون در این کشور نتیجه‌ای نداشت و این مسئله با انتقادها و ابراز دلسردی های فراوانی از طرف بسیاری گروه های سیاسی همراه بود.

"مارکوس زودر"، نخست وزیر ایالت بایرن و رئیس حزب سوسیال مسیحی خواستار تغییر استراتژی واکسن آلمان و اولویت بندی مجدد شد. یکی از دلایل این درخواست وی این است که واکسن آسترازنکا برای افراد بالای 65 سال در آلمان تایید نشده است.

در نشست روز گذشته مشخص شد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی کمبودهای واکسن همچنان وجود خواهد داشت و در سه ماهه دوم واکسن بیشتری در اختیار آلمان قرار خواهد گرفت.

رئیس حزب سبز آلمان هم اعلام کرد که این نشست انتظارات حزبش را برآورده نکرده است.

ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان بعد از نشست واکسن اعلام کرد که انتظار هیچ گونه تنش زدایی از روند کند واکسیناسیون را ندارد. وی افزود: در نشست واکسن برای همه شرکت کنندگان این مسئله واضح شد که در اولین سه ماهه سال جاری میلادی همچنان هفته های سخت کمبود واکسن در انتظار ما است و تازه در سه ماهه دوم سال جاری انتظار واکسن های بیشتری برای آلمان می رود.

صدر اعظم آلمان هم دلسردی شهروندان از روند کند واکسیناسیون را قابل درک دانسته و در عین حال از مردم خواست این مسئله را درک کنند که شرکت ها به زمان نیاز دارند تا ظرفیت های تولید خود را گسترش دهند.

مرکل همچنین چگونگی ادامه روند محدودیت ها در کشورش را به این مسئله منوط دانست که جهش های ویروس کرونا چگونه تغییر خواهد کرد.

مارکوس زودر هم کشور را از شرایطی که بتوان محدودیت ها را کاهش داد دور ارزیابی کرده و از آمادگی شهروندان برای همراهی در تداوم روند محدودیت ها خبر داد.

صدر اعظم آلمان همچنین تاکید کرد که حالت تهاجمی ویروس کرونا می تواند از طریق جهش های آن افزایش یابد و ما می دانیم که واکسیناسیون برای خروج از این بحران لازم است.

انجمن تجارت آلمان (HDE) هم به دولت درباره تمدید مجدد قرنطینه بدون ارائه چشم اندازی برای کاهش محدودیت ها هشدار داده و رئیس این شرکت در نامه‌ای به وزارت اقتصاد آلمان از دولت خواسته دیدگاه و چشم انداز روشنی را در این باره ارائه دهد که بازگشایی کسب و کارها تحت چه شرایطی و چه موقع امکان پذیر است.

حزب لیبرال دموکرات آلمان هم درباره نتایج نشست واکسن ابراز دلسردی کرده و درباره امکان تداوم محدودیت ها تا تابستان ابراز نگرانی کرده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 6114 مورد جدید به کرونا و 861 مورد مرگ جدید کرونایی در عرض 24 ساعت خبر داد.

جدیدترین آمار ابتلا به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 3835783 نفر به کرونا مبتلا شده و 106564 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان داده‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 3201461 نفر به کرونا مبتلا شده و 76512 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در اسپانیا هم تا به حال 2852729 نفر به کرونا مبتلا شده و 59081 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 2560957 نفر به کرونا مبتلا شده و 88845 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 2232316 نفر به کرونا مبتلا شده و 58396 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کرونا بوریس جانسون ایتالیا رکود اقتصادی اروپا کرونا بوریس جانسون نفر به کرونا مبتلا شده ویروس جهش یافته ابتلا به کرونا اعلام کرده میلیون مسافر هم اعلام جان داده اند محدودیت ها میلیون نفر سال گذشته تا به حال آلمان هم صدر اعظم سه ماهه سال 2020 سال 2019

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!