Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در شرح دلایل رد کلیات بودجه در صحن علنی مجلس گفت: شکاف هزینه و در آمد در لایحه بودجه ۱۴۰۰ به میزان بالایی رسیده است.

خبرگزاری میزان- مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و سید حمید پورمحمدی معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه بودجه در برنامه تیتر امشب به بررسی مهمترین دلایل رد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در صحن علنی مجلس پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طغیانی با بیان اینکه انتقادات به لایحه بودجه از ابتدا مطرح بود گفت: برخی معتقد بودند که باید لایحه بودجه را رد کرد و برخی هم معتقد بودند که باید لایحه را تائید کرد و اصلاحات آن را مجلس بر عهده بگیرد.

وی افزود: پس از اینکه نمایندگان تصمیم گرفتند کلیات بودجه را تائید کنند، همکاران ما بیش از ۴۰ روز در شیفت‌های کاری متعدد روی جزئیات آن بحث کردند و بعد از یک فرصت ده روزه که در این مدت نمایندگان می‌توانستند روی گزارش کمیسیون تلفیق پیشنهاد بگذارند، این گزارش تقدیم صحن علنی مجلس شد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه به تشریح محور‌های اصلی انتقادات بر لایحه بودجه پرداخت و گفت: بحث کسری تراز عملیاتی لایحه یکی از این مباحث است؛ لایحه بودجه ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری تراز عملیاتی داشت، یعنی یک شکاف عمیق بین هزینه‌ها و درآمد‌ها وجود داشت درحالیکه قرار بود در برنامه ششم توسعه، این مقدار را در سال ۱۴۰۰ به صفر برسانیم.

وی افزود: بحث دوم مربوط به صرفه جویی در هزینه‌ها بود در حالیکه ما یک رشد نزدیک به ۶۰ درصد را در لایحه داشتیم ضمن آنکه می‌بایست درآمد سالم و پایدار مالیاتی را طبق برنامه ششم توسعه به ۵۰ درصد می‌رساندیم در حالیکه در خوش بینانه‌ترین حالت، درآمد‌های مالیاتی حداکثر به ۳۰ درصد می‌رسد.

طغیانی ادامه داد: در بحث کاهش وابستگی به درآمد‌های نفتی هم در مجموع ۳۰ درصد بودجه عمومی ما وابسته به نفت بود که این وابستگی باید کمتر از این عدد می‌شد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مطالب مورد اشاره شاخص‌هایی بود که مجلس معتقد به رفع آن‌ها بود، اظهار داشت: این ایرادات بعد از آنکه در کمیسیون تلفیق مورد بحث واقع شد، بخشی از آن بهبود پیدا کرد، ولی رفع نشد و عملکرد مجلس در رد کلیات بودجه رای به عدم تحقق این شاخص‌ها بود.

بیشتر بخوانید: گزارش کمیسیون اقتصادی درباره عملکرد سازمان بورس قرائت شد

در حال تکمیل...

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی بودجه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بودجه سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد و هزینه‌های شرکت برق تراز نبوده و از نظر اقتصادی این نهاد با مشکلات درآمدی روبرو است.

ابوالفضل ابوترابی، امروز(شنبه، هشتم اردیبهشت ماه) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکت برق استان اصفهان، اظهار کرد: درآمد وزارت نیرو از فروش تولید برق نسبت به هزینه‌های تأمین این انرژی بسیارکم بوده و این موضوع باعث شده تا ناترازی ایجاد و در مسیر کار با مشکل روبرو شوند.

وی معتقد است شرکت برق به یک نهاد ورشکسته تبدیل شده چراکه در تأمین هزینه‌ها با مشکل روبرو است و همین موضوع مانع از راه‌اندازی نیروگاه‌ها و توسعه خدمات می‌شود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس ادامه داد: حل مشکل تأمین برق کشور نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت اقتصادی و چشم‌انداز روشن برای این حوزه بوده تا علاوه بر تأمین هزینه‌ها مشکل بخش‌های اقتصادی و خانگی رفع شود.

وی با بیان اینکه شهرک‌های جدید صنعتی و اقتصادی در کشور ایجاد شده‌اند، افزود: برق مورد نیاز آن‌ها باید توسط وزارت نیرو تأمین شود.

ابوترابی مشارکت بین فعالان صنعتی در احداث پست‌های برق‌رسانی و تولید انرژی پاک را مهم خواند و یادآور شد: وزارت نیرو باید زمینه‌های مشارکت و همکاری‌ها را فراهم کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شهرک‌های جدید صنعتی در تیران و کرون و توسعه کشت گلخانه‌ای در این منطقه تصریح کرد: ۱۲۰۰ مورد درخواست مراکز تولیدی اقتصادی در بخش صنایع و کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به اعتقاد این نماینده مجلس وزارت نیرو در یک مقطع زمانی کوتاه‌مدت قادر به تأمین آن نیست و حل این مشکل با مشارکت تشکل‌های صنفی مرتبط با صنایع و کشاورزی قابل رفع خواهد بود.

ابوترابی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های انرژی غیرقابل‌ انکار است، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از دانش‌های نوین در تولید و مصرف بخش زیادی از کمبودها را جبران می‌کند از این رو شرکت‌های نیرو و گاز باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان