Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، پیروز حناچی شهردار تهران چهارشنبه-١٥ بهمن-در آیین جان زندگی (ویژه برنامه میلاد حضرت زهرا و بزرگداشت مقام زن و مادر) با تبریک ولادت این بانو و همچنین پیروزی انقلاب اسلامی گفت: چند انقلاب مهم و قابل مقایسه با انقلاب ایران در جهان بود یکی انقلاب اکتبر و دیگری انقلاب فرانسه در سال های ۱۸۵۰ .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو انقلاب  بسیار خشن بودند و تا حدی که فرانسوی ها هنوز هم از یادآوری آن پرهیز می کنند. در فاصله سه روز تمامی آثار مربوط به  پادشاهان فرانسوی از بین رفت و تعداد زیادی از کلیساها تخریب شد و شاید شرمندگی ناشی از این اقدام هنوز هم وجود دارد و بی دلیل نیست که بسیاری از سازمان های فرهنگی در پاریس قرار دارند. 

او با بیان این که تفاوت جدی بین شرق و غرب در خصوص موضوع بانوان وجود داشته و دارد، افزود: اوج تمدن ما قبل از اسلام  ۵۰۰ قبل از میلاد است که تخت جمشید از آن دوره به جا مانده است. در تخت جمشید تصاویری هست گویای حضور زنان است که درحالی که در آکروپلیس یونان چنین چیزی نیست.  در این زمان حتی اسنادی مبنی بر وجود زنان مدیر در ایران است. این به تفاوت  شیوه برخورد با حضور زنان در جامعه برمی گردد. حتی پیش از اسلام، در دوران مختلف بعد از اسلام هم این موضوع هم قابل بررسی است. 

حناچی افزود: در نقاط عطف تاریخ معاصر مثل مشروطه یکی از عوامل تاثیرگذار در حوادث، حضور و پشتیبانی بانوان بوده است. نقش شخصیتی مانند بی بی مریم بختیاری در فتح تهران غیرقابل انکار است یا نقش انیس الدوله در دل دربار پادشاهی ایران در نهضت تنباکو قابل بررسی است. 

حناچی اضافه کرد:  اگر سری به موزه عبرت بزنید می بینید نقش زنان از مردان در انقلاب کمتر نیست. در سال های دفاع مقدس اگر حضور زنان نبود این مقاومت امکان نداشت. این مادران بودند که این سربازان را آماده می کردند و به جبهه می فرستادند. رشادت فرزندان این سرزمین بود که  باعث شد دشمن به اهدافش نرسد و این فرزندان در دامن مادران بزرگی پرورش یافتند.

حناچی همچنین به بحران کرونا اشاره کرد و گفت: ما در یک سال اخیر هم باز نقطه عطف دیگری داشتیم، کووید ۱۹ دنیا را تکان داد و خیلی از پیش فرض های دنیا را تغییر داد. در کادر درمان و مدیریت خانواده ها نقش بانوان بود که خیلی تاثیرگذار بود .

او ادامه داد: ما در جامعه ای هستیم که مثل بقیه دنیا ۵۰ درصد زنان در جامعه نقش دارند. ایده آل این است که امکانات با همین نسبت تقسیم شود ولی این طور نیست بانوان وقتی می خواهند در حوزه های مدیریتی باشند باید از خیلی چیزها بگذرند. اگر بانویی به عرصه های مدیریت دست پیدا می کند با موانع چند برابری مبارزه کرده است و این بسیار با ارزش است. در شهرداری بیش از ۷۰۰ پست مدیریتی داریم که تنها  ۵۳ نفر از آن پست ها به بانوان اختصاص دارد و این کم است. البته نباید به موضوع مدیریت جنسیتی نگاه کرد.

شهردار تهران گفت: در دولت دوم حسن روحانی وقتی از انتخاب وزیر زن بحث به میان آمد معلوم شد که جز چند نفر، اکثر پست های معاون وزیر در اختیار مردان است و طبعا انتخاب یک زن بدون طی مراتب در صورت نا موفق بودن آسیب های بیشتری داشت.

شهردار ادامه داد: اگر نگاه بر اساس شایسته سالاری باشد می توان این شرایط را تغییر داد و این کار را می کنیم و خواهیم کرد و می خواهیم از رده های پایین همراه با باز کردن رده های مدیریتی برای بانوان  این اتفاق بیفتد. بر این اساس در شرایط برابر اولویت با زنان است. هر چند ما با تجربه سهمیه بندی موافق نیستیم. به هر صورت  این را با پیگیری اداره کل بانوان انجام می دهیم و شایسته ترین بانوانی که آمادگی ارتقای مدیریتی داشته باشند راه را برایشان فراهم می شود. 

او در پایان گفت: حضور در دانشگاه یکی از عرصه هایی که امکان رقابت سالم در آن وجود دارد که بانوان در آن حضور بیشتری دارند و البته باید اندیشید که چرا انگیزه آقایان برای ادامه تحصیل کم شده است که چرا ان اتفاق افتاده است و به هم خوردن این هرم متعادل مشکلاتی را به وجود می آورد. 

 در پایان مراسم از تعدادی از بانوان برگزیده تقدیر شد و همچنین از مسابقه فراخوان طراحی آثار حجمی با موضوع یادبود ۱۷ هزار زن شهید ، جانباز و آزاده دفاع مقدس رونمایی شد.

پربیننده ترین اصرار برخی از اعضای شورای شهر تهران بر رد بررسی دوباره ۶۰پرونده باغ +لیست پرونده‌ها اعمال جریمه محدودیت تردد شبانه از ساعت۲۱:۳۰ احتمال خیز جدید کرونا در تهران واکنش به انتقادات اعضا مبنی بر بی‌توجهی به ظرفیت‌های درآمدی شهرداری بی‌اختیار شدن شهرداری در روند تغییر کاربری وزارت نیرو و دانشگاه آزاد/ واکنش تند عضو شورا به ماجرای سیلی خوردن سرباز

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زنان شهرداری تهران پیروز حناچی روز زن پست های مدیریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت:تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903300

دیگر خبرها

  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • پرسپولیس - نساجی بدون حضور زنان