Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:53:58 GMT

ساماندهی ۸۰ درصدی معتادان در تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۹۰۰۶

ساماندهی ۸۰ درصدی معتادان در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکندر مؤمنی در ویژه برنامه دهه فجر که صبح امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن شهید شکاری ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار شد، روز مادر و روز زن را گرامی داشت و گفت: در دین اسلام، سیره انبیا و ائمه و بزرگان دینی و قانون اساسی جایگاه زن سراسر احترام و عزت است.

وی افزود: اسلام به زنان حقوق و امتیازاتی را داده است که او تحت هیچ دین و یا نظام قانونی دیگری از آن‌ها برخوردار نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهل و دو سال از پیروزی انقلاب در حالی سپری می‌شود که امروز جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با استکبار نسبت به سال‌های اول انقلاب از اقتدار و اعتماد به نفس به مراتب بالاتری برخوردار است.

مؤمنی ادامه داد: کشور ایران به دلیل اینکه در یکی از حساس‌ترین موقعیت‌های ژئوپلیتیکی جهان قرار دارد، همواره مورد توجه و طمع کشورهای اروپایی و آمریکایی بوده است.

دبیرکل ستاد گفت: مبارزه با رژیم شاه که متکی بر یک قدرت بیگانه بود، کار ساده‌ای نبود و نیاز به صبر و مقاومت و همدلی و همراهی نیروهای مردمی داشت. از طرفی نبود امنیت در آن دوره که بستر حیاتی هر جامعه‌ای است، وجود نداشت و امام راحل بعد از پیروزی انقلاب در گام اول این امر را فراهم کردند و بسیج مستضعفان را تشکیل دادند تا اصل انقلاب پایدار بماند. در عصر حاضر نیز اگر داعش به پایان رسید به خاطر بسیج، سپاه و نیروی مردمی بود.

مؤمنی ادامه داد: ایران کنونی، با وجود تمامی فشارها، محدودیت‌ها و تحریم‌های ظالمانه از جایگاه والایی در منطقه و دنیا برخوردار است که این را مرهون امام راحل (ره)، رهبری (مدظله‌العالی) و مردم غیور و شهید پرور است.

وی مهم‌ترین شاخصه یک نهاد اجرایی کشور را کارآمدی دانست و گفت: قضاوت مردم نسبت به یک مجموعه، کارآمدی است که موجب رضایت می‌شود، لذا هر کس باید در هر جایگاهی که قرار دارد، کار خود را به درستی انجام دهد.

دبیرکل ستاد گفت: طی دو سال گذشته، کارهای بزرگی در همه حوزه‌های مبارزه با موادمخدر انجام شد که حاصل تلاش همه همکاران ستاد و شوراها بوده است. به طور مثال در تهران، ظرفیت نگهداری و درمان معتادان در مراکز درمانی، ۷ هزار نفر بود اما طی این مدت، این ظرفیت به ۱۴ هزار نفر افزایش یافت و در حال حاضر این تعداد از جمعیت، تحت درمان هستند و در این مراکز مشغول به تولید ماسک و گان های بهداشتی هستند.

مؤمنی گفت: با افزایش ظرفیت نگهداری، ۸۰ درصد معتادان در تهران ساماندهی شدند و اگر شرایط کرونا نبود، این ساماندهی به ۱۰۰ درصد می‌رسید.

وی بیان کرد: سران سه قوه بر موضوع مبارزه با موادمخدر اجماع دارند و آن را حمایت می‌کنند، در نظرسنجی‌ها نیز، ۷۰ درصد مردم اعلام آمادگی دارند که در این حوزه کمک کنند.

دبیرکل ستاد ادامه داد: مبارزه با موادمخدر به سرانجام نخواهد رسید، مگر با پیشرفت متوازن چهار حوزه مقابله با عرضه، درمان، پیشگیری از اعتیاد و توانمندسازی و قطعاً با پیش بردن یک مؤلفه به موفقیت نخواهیم رسید.

مؤمنی از تدوین اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر خبر داد گفت: این مهم در حال انجام است و نظرات کارشناسی اخذ شده است تا ان‌شاءالله قبل از پایان سال، این لایحه به مجلس تقدیم شود. عدم اصلاح قانون، هدر دادن منابع است، یکی از موارد اصلاح قانون، افزایش مدت نگهداری و درمان معتادان است، زیرا هیچ معتاد متجاهر بی‌خانمانی با یک الی سه ماه درمان نمی‌شود و باید مدت نگهداری وی افزایش یابد.

وی در پایان با اشاره به کشفیات چشمگیر موادمخدر از سوی ایران گفت: علی‌رغم اینکه تولید موادمخدر در افغانستان بیشتر نشد، اما کشورمان در کشفیات موادمخدر رکورد زد، به گونه‌ای که دنیا متعجب است که در این شرایط کرونایی، ایران بیشترین حجم کشفیات را داشته است.

کد خبر 5138443

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد مبارزه با مواد مخدر اسکندر مومنی مواد مخدر جمع آوری معتادان معتاد متجاهر دهه فجر شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا قوه قضاییه شبکه شاد زنان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرداری شورای شهر کمیته امداد امام خمینی عوارض شهرداری مبارزه با موادمخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • محموله ۲۴۷ کیلویی حشیش در مشهد کشف شد
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم موادمخدر در مراغه
  • كشف بيش از ۴۴ کيلوگرم موادمخدر در مراغه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است