Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شبکه خبری سی ان ان  اعلام کرد اطلاعات بدست آمده نشان می دهد دست کم ۱۰ درصد از افرادی که در یورش به ساختمان کنگره در ششم ژانویه حضور داشتند و فریاد تقلب در انتخابات را سر دادند اصلا پای صندوق های رای نرفته اند.

سی ان ان می افزاید: بر این اساس خشم طرفداران رئیس جمهوری پیشین آمریکا دلایل روشنی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ حتی قبل از انتخابات نوامبر بارها اعلام کرده بود که اگر به جو بایدن باخت فقط به دلیل تقلب در انتخابات خواهد بود. بنابراین او پس از شکست هرگز انگیزه خود برای به چالش کشیدن نتیجه انتخابات را از دست نداد.

این امر موجب شد که طرفداران ترامپ با اعتماد به نفس بیشتری به تکرار ادعاهای او در خصوص دستکاری در انتخابات پرداخته و در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از تمایل خود برای حمایت از ترامپ به هر قیمتی سخن بگویند.

پلیس فدرال آمریکا بعد از این حمله، برای شناسایی هویت این افراد در شبکه‌های اجتماعی فراخوان داده، اما خود نیز از راه بررسی پیام‌رسان‌های اینترنتی، تصاویر ویدیویی و حتی اثر انگشت متهمان روی در و دیوار ساختمان به جستجوی آنها در سراسر کشور پرداخته است.

به گفته دادستان کل آمریکا در مجموع ۴۰۰ تن از مهاجمان به ساختمان کنگره شناسایی شده اند که از بین آنها ۱۳۵ نفر به خاطر مشارکت در اقدامات خشونت بار دستگیر شده اند. پلیس همچنان به دنبال مظنونان بیشتر است.

تارنمای شبکه یورو نیوز در این رابطه نوشت: بعضی از افرادی که اف‌بی‌آی در جستجوی آنهاست، کسانی هستند که تصویرشان در جریان ماجرای اشغال ساختمان کنگره بیشتر از بقیه مشهور شد. یکی از این افراد، مردی است که وارد اتاق نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان شده و تصویر او در حالی که روی صندلی نشسته و پایش را روی میز گذاشته بسیار مشهور شد. این فرد که ریچارد بارنت نام دارد و اهل ایالت آرکانزاس است، در فلوریدا شناسایی و دستگیر شده و هم اکنون در بازداشت به سر می‌برد.

برچسب‌ها کنگره آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ کنگره آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان