Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@03:35:27 GMT

دست های پنهان در قاچاق احشام افشا شود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۴۸۱۲

دست های پنهان در قاچاق احشام افشا شود

امام‌ جمعه ایلام با اشاره به اینکه مشکل دام مازاد بر نیاز عشایر استان ایلام باید حل شود، گفت: جامعه عشایر در بحث تامین گوشت قرمز نقش مهمی در کشور دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، حجت الاسلام "الله نور کریمی تبار"، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در دیدار با رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: عشایر استان ایلام در طول انقلاب تاکنون مرزبانان امینی برای جمهوری اسلامی بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: خصوصاً در برهه تاریخی دفاع مقدس و بعد از آن در مقابله با نفوذ منافقین از طریق مرزهای استان، اطلاعات مفیدی در اختیار منابع امنیتی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار می‌دادند.

کریمی تبار در ادامه با بیان خدمات گسترده‌ای که پس از انقلاب به عشایر ارائه شد، اظهار کرد: این خدمات ارزنده با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست، برای مثال در بحث تحصیل و سواد آموزی فرزندان عشایری و یا تامین آب شرب سالم برای این خانوارها در سطح کلان کشور، اهتمامی بوده است که جمهوری اسلامی همواره به آن توجه داشته است.

امام جمعه ایلام با اشاره به مشکلات طبیعی همچون کوهستانی و مرزی بودن استان ایلام برای سکونت قشر عشایری، افزود: بخش عمده‌ای از جمعیت ساکن در ایلات و عشایر استان، در طول دوران دفاع مقدس آسیب دیده و مجبور به رها کردن شغل دامداری شدند.

وی گفت: استان ایلام حدود ۱۱ درصد جمعیت عشایری دارد، که به نوعی زندگی سخت و پرتلاشی است، جامعه فعلی عشایری اگر کنار بکشد جایگزین ندارد، آنها نیاز به توجه ویژه دارند.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به بیان مشکلات این قشر پرتلاش پرداخت و اظهار کرد: با توجه به کوهستانی بودن استان ایلام مشکل جاده‌های ارتباطی، محدودیت‌هایی برای تردد عشایر استان ایجاد می‌کند که نیاز به توجه ویژه دارد، برای مثال برخی مراتع و زمین‌های حاصلخیز دارای مسیرهای صعب العبور و خطرناکی است که برای عشایر قابل دسترس نبوده و متاسفانه بدون استفاده از بین می‌روند.

وی گفت: مسیرهای ایل رو، با وقوع بارش‌های فصلی، عملاً از بین رفته و آنها برای آبرسانی و تامین داروی دام و سایر مایحتاج خود دچار مشکلات فراوانی می‌شوند، ایشان نیاز اصلی برای رفع این مشکل را تقویت بنیه استان و زیربنای راه سازی دانست.

امام جمعه ایلام با اشاره به مولد بودن جامعه عشایر در بحث تامین گوشت قرمز، گفت: عشایر استان، مولد بهترین گوشت قرمز و عرضه آن با کمترین قیمت ممکن می‌باشد.

وی افزود: با این وجود واقعاً بی انصافی است که از برخی کشورها واردات گوشت صورت گرفته و گوشت تولید داخل به فروش نمی‌رسد.

امام جمعه ایلام با طرح سوالی مبنی بر اینکه چه دست‌های پنهانی در کار است، که جامعه عشایر را مجبور به قاچاق می‌کند، ابراز کرد: خواهش بنده این است زمینه سازی صورت گیرد که درصدی از دام مازاد عشایر استان به کشور همسایه صادر شود.

وی گفت: با انجام این کار علاوه بر آنکه مشکل دام مازاد دامداران حل می‌شود، می‌توان درصدی را به عنوان مالیات و به نفع دولت برای تامین هزینه زیرساخت امور عشایری لحاظ و هزینه کرد.

 

انتهای پیام/س

منبع: دانا

کلیدواژه: امام جمعه ایلام جمعه ایلام استان ایلام عشایر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان