Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مددی در نشست هم افزایی گروه‌های جهادی بسیج سازندگی و بنیاد علوی اظهار داشت: برای اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های مختلف در شهرستان چاراویماق از گروه‌های تخصصی جهادی بهره خواهیم برد.

مدیر حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی آذربایجان شرقی با بیان اینکه بنیاد علوی در جهت رفع محرومیت و اجرای پروژه‌های بیشتر در مناطق محروم فعالیت می‌کند افزود: بنیاد علوی در بعضی از استان‌ها پروژه‌هایی را اجرا خواهد کرد که خوشبختانه از استان ما هم شهرستان چاراویماق در این طرح گنجانده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه خاطر نشان کرد: بایستی از ظرفیت‌های بنیاد علوی و گروه‌های جهادی استان، برای اجرای هر چه بهتر پروژه‌های محرومیت زدایی در این شهرستان که در حوزه‌های مختلف تدارک دیده شده است، بهره ببریم.

مددی با بیان اینکه گروه‌های جهادی به سمت تخصصی شدن پیش می‌روند گفت: استفاده از افراد متخصص در هر حوزه کاری، منجر به افزایش راندمان و افزایش سطح کیفی فعالیت‌ها خواهد شد.

وی افزود: در برخی از کارگروه‌ها مثل پزشکی و سلامت، عمران، فرهنگی و اجتماعی، بیش از هر جای دیگر به جذب نیروهای متخصص بسیجی نیازمندیم، چرا که بدون حضور افرادی متخصص و با تجربه، به آن نقطه ایده آل و افق روشنی که ترسیم شده است، دست نخواهیم یافت.

مددی در ادامه با تقدیر از همکاری و همفکری دبیر مجمع جهادگران استان، مسئول گروه جهادی اقتصادی، مدیر فنی و عمرانی سازمان بسیج سازندگی، فرمانده حوزه دانشگاه فرهنگیان و مسئول گروه جهادی افق مهربانی، گفت: مسلماً با همکاری هم و با همدلی که موجود است، قدم‌های مثبتی در جهت محرومیت زدایی برداشته خواهد شد.

اجرای پروژه‌های عمرانی، باید پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته باشد

آیت شاهی مسئول نهاد آبادانی و پیشرفت (بنیاد علوی) شهرستان چاراویماق هم در ادامه این نشست با بیان اینکه برحسب تجربه سال‌های گذشته جاهایی که گروه‌های جهادی تخصصی حضور داشته‌اند، نتیجه کار ملموس‌تر بوده است، گفت: از تخصص و تجربیات گروه‌های جهادی استان برای اجرای هر چه بهتر پروژه‌های محرومیت زدایی بنیاد علوی در شهرستان چاراویماق، استفاده خواهیم کرد.

وی در ادامه با توجه به خلاء و کمبودهای فرهنگی در شهرستان چاراویماق ادامه داد: مردم این منطقه که هم وفادار به نظام و انقلاب هستند و هم افرادی با شعور، اما کمبودهایی در حوزه فرهنگ هست که باید در این زمینه بیشتر کار شود.

وی افزود: مبنای انقلاب اسلامی، فکری و فرهنگی بود و امام راحل نه با تکیه بر توپ و تفنگ، بلکه با تکیه بر تبلیغ فکری و اثرگذاری فرهنگی، توانست جوانان و مردم را به سمت یک انقلاب عظیم سوق دهد.

آیت شاهی با بیان اینکه بدون فرهنگ، اجرای پروژه‌های عمرانی هم چنان مطلوب نخواهد بود، گفت: باید در شرایطی که پروژه‌های عمرانی و زیر سازی انجام می‌شود، به مسائل فرهنگی و اجتماعی هم توجه شود.

مسئول نهاد آبادانی و پیشرفت (بنیاد علوی) شهرستان چاراویماق در ادامه تصریح کرد: با همکاری بنیاد مستضعفان، کمیته امداد، بهزیستی و گروه‌های جهادی، خانه‌های محروم زیادی در این شهرستان ساخته شده است و امیدواریم با اجرای پروژه‌های بنیاد علوی، رفع محرومیت در شهرستان چاراویماق، تسریع شود.

گفتنی است، در این جلسه، حجت الاسلام یاری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چاراویماق، دبیر کارگروه اقتصادی، دبیر عمران و زیر بنایی، کارشناس حوزه فرهنگی، کارشناس صنعت قالی بافی، کارشناس حوزه سلامت، کارشناس حوزه رسانه و مسئول بسیج دانشجویی حضور داشتند.

کد خبر 5139100

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد علوی گروههای جهادی محرومیت زدایی دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه گرگان انقلاب اسلامی ایران بوشهر آمار کرونا شهرستان کرج شیراز افتتاح طرح عمرانی شهرکرد عکس استانها مشهد شهرستان چاراویماق اجرای پروژه گروه های جهادی محرومیت زدایی بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستیم و براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آن برعهده ما مسئولین است.

ابوطالب شفقت امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداران دو شهر زیبای خرم‌آباد و بروجرد را که مردم را ترغیب به مهاجرت به شهرهای کوچک کنند تشویق می‌کنم.

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های استان ایجاد زیرساخت‌ها باشد تا کسب و کار راحت‌تر و کارهای اجتماعی بهتر جواب دهد.

استاندار لرستان با بیان اینکه زیرساخت روستایی در شهرهای کوچک ارتقا داده شد تا مهاجرت معکوس انجام شود، تصریح کرد: هرچه قدر بتوانیم مردم را در روستاها نگهداریم و مردم از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک ترغیب کنیم، در راستای کسب و کار به اهداف خود خواهیم رسید.

شفقت با بیان اینکه شهردار یک ماموریت بیشتر ندارد و آن این است که شهرداران مسئول نشاط اجتماعی هستند، افزود: شهرداران چنانچه برساخت و ساز، مهار ترافیک شهری، تنظیف شهر و ... نظارت داشته باشند همه این کارها منجر به رضایتمندی افراد می‌شود و این مهم حول نشاط فردی و اجتماعی جامعه خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خوبی برای گردشگری در شهرهای کوچک وجود دارد و نباید از این ظرفیت‌ها غافل شویم.

استاندار لرستان بر برطرف کردن محرومیت‌زدایی در چارچوب قانون تاکید کرد و با بیان اینکه منافع شهرهای محروم را دفاع خواهیم کرد، افزود: نمایندگان منتخب مردم در مجلس، فراکسیون شهرهای کوچک در شهرهای کوچک تشکیل و قانونی بنویسند که با اجرای آن زیرساخت‌هایی را در شهرهای کوچک در راستای محرومیت زدایی ایجاد کنیم چراکه راهبرد ججمهوری اسلامی ایران محرومیت زدایی است.

شفقت گفت: یک سری قوانین توسط منتخبین مردم در مجلس تدوین شود که مشکلات شهرهای کمتر برخوردار برطرف و محرومیت زدایی انجام شود.

وی با بیان اینکه به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستم، تصریح کرد: براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آنها برعهده ما مسئولین است، هرچقدر بتوانیم نظام طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی را قوه محور تدوین کنیم آنوقت توانسته‌ایم قوه‌ها به قابلیت و قابلیت‌ها را به قدرت تبدیل کنیم.

شفقت گفت: قوی‌ترین قدرت، استحکام درونی جامعه است و باید یک حکمرانی تقویت کنیم که درون خودمان قوی باشد؛ قدرت درونی ما اتحاد، همدلی و یکپارچگی و مردم محور بودن مدیریت حکمرانی است.

انتهای پیام

.

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت