Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژادبهرام گفت: دستگاه‌های نظارتی گوناگونی نظیر سازمان بازرسی یا مواردی از این دست وقتی وارد سازمان‌ها می‌شوند به صورت ناخودآگاه آن سازمان‌ها تلاش می‌کنند با این دستگاه نظارتی فاصله بگیرند. ولی هم سازمان شهرداری و هم خود آقای شهردار به روشنی واقف هستند و خودشان به دنبال شفاف سازی امور هستند، چون می‌دانند هرچقدر نظارت‌ها بیشتر اتفاق بیفتد بروز تخلف کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا نژادبهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران درباره نوع روابط میان شهرداری و شورای شهر در دوره پنجم مدیریت شهری و وجود تنش‌ها و تذکر‌های پرتعداد میان این دو نهاد به میزان گفت: من تاکید می‌کنم در نوع رابطه میان شورای شهر و شهرداری اصلا تنش شدیدی وجود ندارد. اما وجود اختلاف نظر طبیعی است. باید در نظر گرفته شود که کار شورای شهر نظارت است. در طول سه یا چهار سال گذشته نحوه عمل شهرداری هم این طور بوده که، چون نظارت اعضای شورای شهر بیشتر شده و اشراف بیشتری روی همه مسائل دارند حوزه ارتباط گیری بسیار بالایی دارند و می‌توانند نظارت بیشتری داشته باشند. برای همین برای رفع مشکلات و توجه بیشتر به نارسایی‌ها به شهردار تذکر می‌دهند.   وی ادامه داد: ضمن اینکه دایره این تذکرات صرفا شهرداری را در بر نمی‌گیرد و در حوزه کلان این پیگیری‌ها هم وجود دارد. دراین باره باید بگویم از سازمان محیط زیست و وزارت نیرو گرفته تا دیگر نهاد‌ها و ارکانی که بر شرایط شهر تهران تاثیر دارند از طرف اعضای شورای شهر تذکر می‌گیرند. اتفاقا برای شهرداری هم این مساله طبیعی است. چون در حین انجام کار وجود اختلاف نظر یک امر الزامی است. اما واقعیت این است که هیچ تنشی میان شهرداری و شورای شهر وجود ندارد و کار‌ها هم به خوبی پیش می‌رود. شهرداری هم در این زمینه نظارت شورای شهر را تمام و کمال پذیرفته و قبول دارد و سعی می‌کند در انجام وظایفش اهمال نکند و همه کار‌ها را به نحو مطلوب انجام دهد.
نژادبهرام در واکنش به اینکه نوع مواجهه شهرداری با انتقاد‌ها و تذکرات گویای حالتی از نظارت گریزی و عدم شفافیت است گفت: من چنین خصوصیتی را در آقای شهردار نمی‌بینم. اما وجود این ویژگی را برای سازمان شهرداری طبیعی می‌بینم. این سازمان هم مثل هر سازمان یا نهاد دیگری سعی دارد از نظارت‌ها فاصله بگیرد.   بیشتر بخوانید: انتشار نتایج نظر سنجی از ساکنان پایتخت   وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی گوناگونی نظیر سازمان بازرسی یا مواردی از این دست وقتی وارد سازمان‌ها می‌شوند به صورت ناخودآگاه آن سازمان‌ها تلاش می‌کنند با این دستگاه نظارتی فاصله بگیرند. ولی هم سازمان شهرداری و هم خود آقای شهردار به روشنی واقف هستند و خودشان به دنبال شفاف سازی امور هستند، چون می‌دانند هرچقدر نظارت‌ها بیشتر اتفاق بیفتد بروز تخلف کمتر خواهد بود؛ بنابراین از نظارت شهروندان استقبال می‌کنند. این نکته را آقای شهردار بار‌ها هم در نشست‌های هم اندیشی فرموده اند و هم در جلسات عمومی که تمایل دارند نظارت‌های شورای شهر همیشه وجود داشته باشد به خاطر اینکه این مساله را فرصتی برای مدیریت شهری می‌دانند.
عضو هیات رئیسه شورای شهر درباره انتشار نتایج یک نظر سنجی که طی آن مردم خواهان درآمدزایی شهری از طریق فروش زمین‌های شهری به جای پرداخت بیشتر مالیات و عوارض شده اند گفت: من این نظرسنجی را ندیده ام. من این نظرسنجی را نه تایید و نه رد می‌کنم، چون من چنین چیزی را ندیده ام. اما تصور می‌کنم بیشتر مردم با افزایش فروش تراکم برای تامین منابع شهرداری موافق نیستند. درواقع مردم ترجیح می‌دهند برای تامین منابع مالی مورد نیاز شهر و توسعه شهری از منابع موجود شهرداری استفاده شود تا اینکه ما بخواهیم تراکم فروشی کنیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: زهرا نژادبهرام مدیریت شهری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زهرا نژادبهرام مدیریت شهری آقای شهردار شورای شهر سازمان ها نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • اصل نظارت با وزارت صمت است
  • شهرداری خواهان بام خرم‌آباد/ چراغ سبز منابع طبیعی استان
  • واکنش شهرداری به قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار
  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده