Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید آینده را در دهه پنجم پایه‌ریزی کنیم، زیرا دهه آغاز گام دوم انقلاب است و فقط بسیج میتواند در چارچوب بیانیه گام دوم، در این دهه، تحول آفرینی کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر روز جمعه ۱۷ بهمن ماه در نشست تبیین مواضع بسیج دانشجویی آذربایجان شرقی که با حضور اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، علوم‌پزشکی تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه‌های استان برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س) و ایام دهه فجر گفت: سالروز پیروزی ملت را تبریک می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مساله بسیار مهمی که بر سرنوشت کشور و مردم تاثیر دارد، انتخابات سال آینده است. کیفیت این  رویداد ملی و نقش آن در ایجاد تحول مثبت، بسیار مهم است. دهه پنجم انقلاب، سخت‌ترین دهه انقلاب است. این دهه تکرار دهه‌های دوم و سوم و چهارم انقلاب نیست بلکه از برخی لحاظ، شبیه دهه اول انقلاب است و اگر بخواهیم روش‌های اجرایی دهه دوم و سوم و چهارم را تکرار کنیم، خسارت سنگینی خواهیم دید.

رضایی با بیان اینکه آگاهی و شناخت دقیق از دهه پنجم است که ما را در آزمون‌های پیش رو موفق می‌کند، تصریح کرد: برای عبور از سخت‌ترین دهه کشور، نیازمند وحدت هستیم. در دهه پنجم باید از گذشته به آینده عبور کنیم که لازمه اش دولت جوان انقلابی و جوانگرایی است. باید از مشکلاتی مثل تامین معیشت مردم و تنگنا‌های اقتصادی کشور، عبور کنیم. برای عبور از دهه پنجم انقلاب، نیازمند خنثی کردن تحریم‌ها هستیم و یک لحظه را هم نباید برای خدمت به اقتصاد ملی، رونق تولید و خنثی کردن تحریم‌ها از دست بدهیم.

وی گفت: باید آینده را در دهه پنجم پایه ریزی کنیم، زیرا دهه آغاز گام دوم انقلاب است. همانطور که در دهه ۱۳۶۰ که دهه اول گام اول هم بود، نهاد‌ها و ارزش‌هایی مانند قانون اساسی، مردم سالاری و سپاه پایه ریزی شد، باید زیرساخت‌های تمدن و دهه‌های آینده در مقطع کنونی پایه ریزی شود. شایسته است از تاسیسات و زیرساخت‌های گام اول برای پیشرفت کشور استفاده کنیم و همزمان، زیرساخت‌های تازه‌ای را طرح ریزی می‌کنیم.

رضایی افزود: سال ۹۸ و ۹۹ دو سال آغازین دهه پنجم انقلاب بود و پیش بینی می‌کنیم که در هشت سال آینده فشار‌های خارجی از سوی بدخواهان ملت ایران تداوم پیدا کند و ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران با موفقیت از این دوره سخت و سرنوشت ساز عبور خواهند کرد. برای عبور از این دوره سرنوشت ساز، کشور نیاز به این دارد که در سال ۱۴۰۰ یک رویداد مردمی جدید شبیه آزاد شدن پتانسیل مردمی با ورود نیرو‌های داوطلب بسیج به عرصه دفاع مقدس و مردمی شدن دفاع روی دهد تا بتوانیم خرمشهر‌ها را آزاد کنیم. مردم باید به صحنه بیایند و تحول را ایجاد کنند. فقط یک الگوی مشارکت عمیق و واقعی مثل نقش بسیج در آزادسازی خرمشهر می‌تواند در چارچوب بیانیه گام دوم، تحول آفرینی کند.

وی ادامه داد: برای تحول، به جریانی فراتر از جناح‌های سیاسی نیاز داریم. قبلاً با محاصره اقتصادی و سیاسی مواجه نبودیم. با بازخوانی نقش بسیج در چگونگی اجرایی کردن بیانیه گام دوم، می‌توانیم از وضع موجود عبور کنیم و به یک الگوی اجرایی و مردمی برای پیاده سازی گام دوم برسیم.  

رضایی گفت: سردار شهید حسن باقری در خاطراتش، صحبت‌های مرا در بهمن ۱۳۶۰ یادداشت و روایت کرده است. ۳۹ سال پیش، شرایط شبیه امروز کشور بود. شهید حسن باقری نوشته است که برادر رحیم صفوی می‌گوید آقامحسن آمده در قرارگاه ما و این صحبت‌ها را کرده است: «این یک واقعیت است که آمریکا در داخل هر کاری که می‌توانست انجام داده است. مانند مجاهدین [خلق]، [ایجاد ناامنی در]کردستان، بنی صدر و جنگ. در تمام موارد، دو نکته مورد توجه بوده؛ یکی اینکه ما را به سازش بکشاند و دوم اینکه ما را به سقوط بکشانند. پس از این که [آمریکا و استکبار]کاری از پیش نبردند، از خارج دو اقدام صورت می‌گیرد؛ ۱-منزوی کردن ایران در خارج در زمینه سیاست خارجی ۲-محاصره شدید اقتصادی. برای این دو کار از وسایل مختلف مانند نفوذ‌های سیاسی و شانتاژ‌های تبلیغاتی استفاده می‌کنند و بلوا‌های سیاسی نیز، زمینه ساز می‌باشد مانند مساله [ناآرامی در]آمل. تلاش دیگر [آمریکا]، اتحاد کشور‌های عربی است. با این نکته که [مدعی شوند]دیگر اسرائیل دشمن اعراب نیست بلکه ایران دشمن اعراب است».

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در بهمن ۱۳۶۰ مطمئن بودم که محاصره شدید اقتصادی رخ می‌دهد برای همین بعد از جنگ تحمیلی از مهندسی مکانیک به اقتصاد تغییر رشته دادم و در مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را به رهبر انقلاب تقدیم کردیم و مقام معظم رهبری پس از اصلاح، آن را به سه قوه ابلاغ کردند. اگر سیاست‌های اقتصادی ابلاغی مقام معظم رهبری اجرا می‌شد، تحریم‌ها بطور کامل خنثی می‌شد یا لااقل تاثیر نامطلوب تحریم‌ها بر زندگی مردم بسیار کمتر می‌شد. ۳۹ سند مهم در این بیست سال در مجمع تشخیص نوشته شده و پس از اصلاح و تکمیل از سوی مقام معظم رهبری، توسط ایشان ابلاغ شده که به غیر از سیاست‌های کلی اصل۴۴، هیچکدام به قانون تبدیل نشده است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با اشاره به تاریخچه تاسیس قرارگاه سازندگی گفت: پس از پایان جنگ، از همه یگان‌ها خواستم که ۵۰۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی که از دوران جنگ تحمیلی باقی مانده را در خدمت سازندگی کشور قرار دهیم. هدف ما از تاسیس و تقویت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا این بود که تجهیزات، ماشین آلات و تجربه فنی موجود در یگان‌های مهندسی رزمی سپاه که محصول هشت سال دفاع مقدس بود، دراختیار بازسازی کشور قرار گیرد. در عین حال به این نتیجه رسیده بودم که ماشین آلات و تحربه فنی کافی نیست و تنها با قرارگاه سازندگی نمی‌توانیم تحول در اقتصاد، کشاورزی و صنعت را فراهم کنیم بلکه کشور نیازمند دانش راهبردی برای پیشرفت کشور و تمدن سازی است و در این راستا، تدوین سیاست‌های کلی نظام و اجرای این سیاست‌های کلی، نیاز ضروری کشور است. امروز هم معتقدم اگر بی توجه به سیاست‌های کلی نظام، به تکرار تجربه اجرایی و سلیقه‌ای دولت‌های گذشته بپردازیم، در دهه پنجم انقلاب با نتایج فاجعه بار اقتصادی روبرو خواهیم شد.

رضایی گفت: یکی از نقش‌های مهم بسیج، بصیرت افزایی در میان مردم است. این بصیرت افزایی است که می‌تواند مدل مشارکت و مطالبه گری را بهبود دهد و مردم را با اهمیت دهه پنجم و نقش منحصربفرد بسیج در این دهه آشنا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محسن رضایی انتخابات 1400 نامزدهای انتخاباتی مجمع تشخیص مصلحت نظام دهه پنجم انقلاب سیاست های کلی دهه پنجم پایه ریزی تحریم ها گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدار‌های جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیرو‌های انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیرو‌های انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان داد تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند