Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان  یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت:هرگونه آسیب به ریه آن را مستعد ابتلا به کرونا می‌کند.

محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه فرد مبتلا به کرونا تنها دچار تنگی نفس نمی‌شود بلکه در کنار آن التهاب دارد، اظهار کرد: این التهاب بافت ریه را از بین می‌برد و پرده جنب را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهدکه با هر تنفسی فرد در قفسه سینه احساس درد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حتی دربرخی موارد ممکن است ریه‌های فرد از بین برود اما تنگی نفس نداشته باشند، چون بدن انسان به نحوی خلق شده که دستگاه‌های حیاتی( قلب، ریه، کلیه و کبد) با از بین رفتن  ۷۰ درصدی نیز باز هم به فعالیت خود ادامه می‌دهند و فرد احساس ناخوشی نمی‌کند.

این متخصص عفونی با بیان اینکه هم اکنون متخصصان عفونی بر روی ورود کرونای جهش یافته انگلیسی نگران هستند، تصریح کرد: سرعت انتقال این ویروس حداقل دو برابر کرونای معمولی است وهنگامیکه با آلودگی هوا ترکیب شود، طبیعتا قدرت چسبندگی و سرعت انتقال نیز افزایش پیدا می‌کند.

ناظر با بیان اینکه این ویروس بر روی آلاینده‌ها نشسته و راحت‌تر منتقل می‌شود، گفت: امکان اینکه ویروس کرونا بر روی آلاینده‌ها نشسته و سرعت انتقال بیشتری را طی کند، وجود دارد و هرگونه آسیب به ریه آن را مستعد ابتلا به کرونا می‌کند.

این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی لرستان هدف از ماسک زدن را در ۸۰ درصد موارد جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دانست و بیان کرد: با توجه به  انتقال  ویروس باید اقدامات جدی برای مهار کرونا انجام داد.

وی یادآور شد: مردم به پروتکل‌های بهداشتی به ویژه فاصله‌گذاری اجتماعی توجه کنند و تهویه‌های مناسب را در اماکن مسقف نصب شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی همه باهم علیه کرونا کروناویروس ماسك ریه تنگی نفس آلودگی هوا آلاینده همه با همه علیه کرونا همه علیه کرونا همه با هم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد