Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر انجمن صنفی دفاتر مشاوره شغلی آذربایجان شرقی با بیان اینکه افزایش کاریابی‌های غیرمجاز موجب نااعتمادی به کاریابی‌های مجاز شده است، گفت: مسئولان برای مقابله با این موضوع اقدامات لازم را انجام دهند، چراکه این موضوع فرصت‌های شغلی و امید به آینده کارجویان را از بین برده و شرایط را سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسمند روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این‌که کاریابی‌های غیرمجاز افزایش یافته و این موضوع سبب نااعتمادی به کاریابی‌های مجاز شده است، اظهار کرد: شرکت‌های کاریابی و مهاجرتی غیرمجاز می‌خواهند از راه‌های غیر قانونی مخاطب را جذب خود کرده و سرمایه‌های آن را به دست بیاورند.

وی در ادامه به فعالیت‌های شرکت آرمان ماندگار، اضافه کرد: این شرکت به عنوان تنها دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی در کشور دانمارک در کل کشور با مجوز وزارت کار و تاییدیه وزارت امور خارجه فعالیت می‌کند و به غیر از این مرکز، تمامی موسساتی که در این زمینه همایشی برگزار کرده و یا اقدام به فعالیت در این زمینه می‌کنند، غیرمجاز هستند.

وی همچنین به تمهیدات جدید انجمن و اداره کار استان در خصوص برخورد با شرکت‌های کاریابی غیرقانونی فیزیکی و مجازی اشاره کرد و گفت: با شناسایی تعدادی از این مراکز و معرفی آنان به مجاری قانونی، امید است به زودی شاهد تعطیلی گسترده آنان شویم.

به گزارش ایسنا، اسمند از مردم خواست تا هنگام مراجعه به دفاتر کاریابی داخلی و خارجی از سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجاز بودن آن‌ها مطلع شوند تا زیان مالی، کلاهبرداری و سوء استفاده غیراخلاقی از سوی شرکت‌های جعلی و بدون مجوز متحمل نشوند.

وی گفت: هم اکنون در سطح استان سه دفتر مشاوره شغلی بین المللی مشغول به کار هستند که فعال ترین آن‌ها موسسه آرمان ماندگار بوده و کشورهای هدف آن نیز عراق، دانمارک، نروژ، سوئد، فنلاند، آلمان، اتریش و اکراین است.
 
وی ادامه داد: افراد متقاضی برای ثبت نام و اعلام آمادگی باید شرایطی از جمله مدرک زبان آیلتس انگلیسی برای کشورهای کانادا و استرالیا، گواهی عدم سوء سابقه، دارابودن پاسپورت معتبر با حداقل یکسال اعتبار را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه آذربایجان شرقی موسسه کاریابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان با اشاره به آغاز طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام گفت: در این طرح پرونده‌های مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است؛ به طور ویژه دوباره بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود اسپانلو در جمع دادستان‌های گلستان و معاون قضایی دادستان کل کشور اظهار کرد: طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام آغاز شده است که در این طرح همه پرونده‌های موجود در واحد‌های اجرای احکام استان به ویژه در موارد مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است، دوباره بررسی و نظارت می‌شود.

وی از تشکیل دفتر پیگیری پرونده‌های مهم و موادمخدر در دادسرای گرگان خبر داد و گفت: با تشکیل این دفتر که اقدام ابتکاری در کشور محسوب می‌شود انسجام و تمرکز بر مبارزه با بینان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر و پرونده‌های مربوط به پولشویی است.

اسپانلو افزود: سال گذشته در نتیجه اقدامات این دفتر که زیر نظر یکی از معاونان دادسرای مرکز استان انجام شد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در مرحله تحقیق و به منظور جلوگیری از نقل و انتقال این اموال توقیف شد.


دادستان مرکز استان راه اندازی مجتمع شوق زندگی و افزایش ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری در گرگان و گنبدکاووس را ۲ اقدام مهم و شاخص در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان عنوان کرد.


وی ادامه داد: سال گذشته با همت دادستان‌های سراسر استان ۴۲۹ بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی انجام شد که در نتیجه آن مشکلات بخش تولید استان از دستگاه‌های اجرایی پیگیری و رفع شد.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف حدود ۲۲ هزار دستگاه موتورسیکلت، خلع ید ۸۰ هکتار جنگل و ۴۹۸ هکتار مرتع، مسدود کردن ۴۵۰ حلقه چاه غیرمجاز، پیگیری لایروبی مسیر خلیج گرگان و خلع ید اسکله بندرترکمن از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان در سال گذشته بود

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟