Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:13:53 GMT

آغاز فعالیت سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۳۴۳۳

آغاز فعالیت سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت

ایسنا/کرمان نماینده اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز به کار سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت به مناسبت ده فجر خبر داد.

علی نجفی نژاد در تشریح این خبر افزود: سه اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان بافت با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کرمان و فرماندار این شهرستان با هزینه‌کردی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها برای ۱۰ نفر شغل ایجاد می‌شود، اظهار کرد: واحدهای اقامتی مذکور در روستاهای گریغان، دشتاب وآسیاب جفت واقع شده است.

وی در ادامه از بازدید فرماندار شهرستان بافت از قلعه اسلام‌آباد این شهرستان خبر داد و گفت: این بازدید به منظور تخصیص اعتبار از سوی فرمانداری برای مرمت و بازسازی قلعه مذکور انجام می‌شود و امیدواریم برای بناهای تاریخی دیگر این شهرستان که نیاز به مرمت دارند همکاری مسئولان بومی را داشته باشیم.

نجفی پور در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه مرمت و احیا بناهای تاریخی جزو اولویت‌های فرمانداری این شهرستان قرار گرفته است که جای قدردانی و تشکر دارد.

اهدای لوح دبیری شهر جهانی گلیم به شهردار سیرجان

به گزارش ایسنا، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان گفت: شهردار سیرجان از سوی دکتر مونسان به‌عنوان دبیر شهر جهانی گلیم معرفی شد.

فریدون فعالی با اشاره به این‌که طی مراسمی با حضور مسئولان استان لوح دبیری شهر جهانی گلیم به شهردار شهر سیرجان اهدا شد، افزود: رضا سروش‌نیا در سال‌های گذشته به‌عنوان شهردار شهر جهانی گلیم در چندین همایش بین‌المللی شرکت کرده است.

وی اظهار کرد: در روند جهانی شدن شهر سیرجان، شهردار این شهر همکاری زیادی با اداره‌کل استان داشت که خوشبختانه این همکاری‌ها به ثمر نشست و نام این شهر در زمینه دستبافت‌های روستایی و عشایری، در دنیا شناخته شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان با اشاره به این‌که با همکاری شهرداری سیرجان برنامه‌های متفاوتی برای توسعه شهر جهانی گلیم تدوین شده است، بیان کرد: با انجام این فعالیت‌ها، قدم‌های مؤثری برای معرفی و شناساندن شهر جهانی سیرجان و محصولات صنایع‌دستی آن انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که با ورود شهرداری‌ها به مباحث گردشگری می‌توان چشم‌انداز روشنی را برای توسعه گردشگری شهری متصور باشیم، افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر شهرداری کرمان و شهرداری‌ شهرهای مختلف استان در زمینه‌های متفاوتی با این اداره‌کل همکاری مطلوبی داشته‌اند.

فعالی خاطرنشان کرد: همچنین لوح مرحوم ماه‌نسا شهسواری‌پور که به‌عنوان مادر صنایع‌دستی آسیا و اقیانوسیه شناخته شده بود، به دختر او تقدیم شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شهر جهانی گلیم شهرستان بافت صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی در لرستان
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید