Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی پروژه بازسازی خطوط پنی‌سیلین خوراکی شرکت داروسازی جابرابن‌حیان، همزمان با شصتمین سالگرد تاسیس این شرکت افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت داروسازی جابرابن‌حیان، حسین پناهیان مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا در مراسمی که ۱۸ بهمن برگزار شد، با اشاره به اینکه شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو و زیرمجموعه‌های آن به یکی از قطب‌های مهم صنعت داروسازی کشور تبدیل شده‌اند که این باعث افتخار است، گفت: با توجه به شرایط تحریمی، مجموعه ما توانسته به سلامت مردم کمک کند و باعث ایجاد امنیت خاطر مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شاهد ارتقای شرکت‌های زیرمجموعه آینده پویا در بورس اوراق بهادار هستیم، افزود: طی دو، سه ماه آینده سهام سه شرکت داروسازی دانا، پخش رازی و داروسازی راموفارمین هم در بورس اوراق بهادار عرضه می‌شود که این باعث شفافیت بیشتر در عملکرد آنها خواهد شد.

طراحی افقی فراتر از افق فعلی برای داروسازی جابرابن‌حیان

رحمان پلیمی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو هم در این مراسم با اشاره به اینکه شرکت داروسازی جابرابن‌حیان تحت مدیریت مصطفی صفاری طی سال جاری عملکردی فوق‌العاده داشته است، گفت: برخی از محصولات اصلی این شرکت که در گذشته به دلایل مختلف از مدار تولید خارج شده بودند، امسال مجددا به مدار تولید بازگشته‌اند یا در حال بازگشت به تولید هستند.

ضمن اینکه محصولات جدید این شرکت در حال ورود به مرحله تولید و بازار هستند. از جمله محصولات جدید این شرکت می‌توان به اسپری PHR۱۶۰ اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های شرکت داروسازی جابرابن‌حیان بدون اتکا به دانش خارجی و واسپاری به مجموعه‌های بیرونی و با اتکا به نیروهای داخلی این شرکت اجرا شده است، اضافه کرد: این نشان‌دهنده آن است که شرکت داروسازی جابرابن‌حیان توانسته در ۶۰ سالگی خود به بلوغ برسد. ضمن اینکه در این شرکت شاهد صرفه‌جویی قابل ملاحظه در هزینه‌ها و اجرای پروژه‌ها در زمان استاندارد و مقرر بوده‌ایم.

پلیمی با بیان اینکه با وجود شرایط سخت تحریمی و شیوع کرونا، شرکت داروسازی جابرابن‌حیان توانسته امسال به رشد سود و تولید برسد، توضیح داد: مصطفی صفاری یکی از جوان‌ترین مدیران ارشد در هلدینگ شفادارو است و تاکنون توانسته عملکرد موفقی را از خود بر جای بگذارد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو تصریح کرد: افقی فراتر از افق فعلی برای داروسازی جابرابن‌حیان طراحی شده است. داروسازی جابرابن‌حیان در سال‌های آینده بسیار توسعه خواهد یافت و سبد محصولات آنها نیز متنوع‌تر خواهد شد.

بازگشت داروسازی جابرابن‌حیان به بازار پنی‌سیلین‌های خوراکی

مصطفی صفاری مدیرعامل شرکت داروسازی جابرابن‌حیان هم در این مراسم عملکرد این شرکت در ۱۰ ماهه نخست ۱۳۹۹ را تشریح کرد و توضیح داد: در ۱۰ ماهه نخست ۱۳۹۹ ناخالص فروش داروسازی جابرابن‌حیان با رشد حدود ۶۰ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل به حدود ۳۲۰ میلیارد تومان رسید.

این در حالیست که در این مدت با مشکلات تحریم، انتقال پول و بیمه شرکت‌های حمل بین‌المللی مواجه بودیم و با توجه به اینکه بخش زیادی از مواد اولیه موردنیاز داروسازی جابرابن‌حیان وارداتی است، این مشکلات می‌توانست چالش جدی برای ما ایجاد کند. در همین مدت با وجود افزایش هزینه‌ها، افزایش قیمت خاصی هم در مورد داروهایمان نداشتیم.

با این حال توانستیم با داخلی‌سازی مواد اولیه، پیدا کردن راه‌های جایگزین و تولید محصولات جدید، عملکردی حتی از فراتر از پیش‌بینی بودجه شرکت داشته باشیم.

وی افزود: در ۱۰ ماهه نخست امسال شرکت داروسازی جابرابن‌حیان از نظر بازدهی در بین شرکت‌های دارویی بورسی با بازدهی ۱۵۶ درصدی رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

صفاری با اشاره به اینکه پروژه نوسازی خطوط پنی‌سیلین خوراکی با هزینه‌ای معادل حدود ۷ میلیارد تومان اجرا شده است، اظهار کرد: ابتدا قرار بود پروژه بازسازی و نوسازی خطوط داروسازی جابرابن‌حیان توسط پیمانکار اجرا شود اما در نهایت تصمیم گرفتیم این پروژه را در مجموعه خود داروسازی اجرا کنیم تا ریسک ناشی از نوسانات قیمت را مدیریت کنیم و این باعث شد تا صرفه‌جویی قابل توجهی هم محقق شود.

در صورت برون‌سپاری اجرای این پروژه، هزینه‌ای معادل ۱۵۰ میلیارد تومان به شرکت تحمیل می‌شد در صورتی‌ که با اجرای این پروژه توسط خودمان، هزینه‌ها به حدود ۵۰ میلیارد تومان کاهش یافت.

خط پنی‌سیلین خوراکی داروسازی جابرابن‌حیان یکی از خطوط استراتژیک تولید دارو در کشور است و امیدواریم بتوانیم به زودی گواهینامه GMP آن را هم از سازمان غذا و دارو بگیریم.

به گفته وی هم‌اکنون ۸ محصول دارویی در خط پنی‌سیلین خوراکی داروسازی جابرابن‌حیان تولید می‌شوند و ۸ محصول دیگر هم در پایپ لاین قرار دارند. در حال حاضر داروسازی جابرابن‌حیان به همراه داروسازی دانا که هر دو زیرمجموعه هلدینگ شفادارو هستند، تنها تولیدکنندگان پنی‌سیلین در کشور هستند.

مدیرعامل شرکت داروسازی جابرابن‌حیان افزود: میزان کل فروش محصولات پنی‌سیلین خوراکی مطابق آمارنامه دارویی در سال ۱۳۹۸ در کل کشور مبلغ ۷۰۰۰ میلیارد ریال است و برآورد می‌شود در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۱۰ هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

پیش‌بینی می‌شود با انجام نوسازی این خط شرکت داروسازی جابرابن‌حیان بتواند حدود ۱۵ درصد از کل بازار فوق به مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد ریال را بگیرد.

وی با بیان اینکه محصولات پنی‌سیلین داروسازی جابرابن‌حیان در کشورهای منطقه هم بسیار خوشنام هستند و مورد استقبال قرار گرفته‌اند، توضیح داد: با توجه به اینکه چند برابر نیاز کشور، ظرفیت تولید دارو در داخل کشور ایجاد شده، باید به سمت توسعه صادرات دارو برویم.

صفاری خاطرنشان کرد: پروژه بازسازی و نوسازی خط پنی‌سیلین تزریقی داروسازی جابرابن‌حیان هم اوایل امسال به مدار تولید بازگشت و امیدواریم اوایل سال آینده گواهینامه GMP این خط را هم از سازمان غذا و دارو بگیریم. پروژه بازسازی و نوسازی خطوط پنم‌ها و غیربتالاکتام‌های تزریقی هم قرار است در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

همچنین پروژه‌های افزایش ظرفیت خط نیمه جامدات، DPI، حاجب، نانو و افزایش ظرفیت MDI از دیگر پروژه‌های توسعه‌ای مهم در حال اجرای داروسازی جابرابن‌حیان هستند. همچنین هم‌اکنون ۷۰ محصول در پایپ لاین شرکت قرار دارند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داروسازي میلیارد تومان پروژه بازسازی مدیرعامل شرکت مدار تولید نوسازی خط پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت