Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@04:40:57 GMT

سپاه امنیت تنگه هرمز را به‌خوبی برقرار کرده است

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۶۷۰۳

سپاه امنیت تنگه هرمز را به‌خوبی برقرار کرده است

رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اهمیت خلیج فارس قابل توجه است و در جهت امنیت آن بایستی تلاش چشمگیری صورت بگیرد و نیروی دریایی سپاه توانسته است این امنیت را حفظ کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیش از ظهر دوشنبه 20بهمن در مراسم الحاق ۳۴۰ شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه در بندرعباس با بیان اینکه وجود بیش از دوسوم ذخایر انرژی فسیلی جهان و عبور ۲۰ درصد این انرژی از تنگه هرمز موجب شده است امنیت مردم و ساحل‌نشینان از اهمیت بالایی برخوردار باشد، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه توانسته است مسئولیت امنیت منطقه را به‌خوبی اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر باقری افزود: اهمیت خلیج فارس قابل توجه است و در جهت امنیت آن بایستی تلاش چشمگیری صورت بگیرد و نیروی دریایی سپاه توانسته است این امنیت را حفظ کند.

وی با ابراز اینکه شناور تندرو با چابکی، قدرت مانور بالا، رادارگریزی در حد امکان و… نقش بی‌بدیلی در صحنه دریا به‌عهده دارد ادامه داد: در دوران اوج تحریم چنین قدرتی ایجاد شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تصریح به اینکه برادری با نیروی دریایی ارتش هم یکی از کارهای نیروی دریایی سپاه است اضافه کرد: این دو نیرو با کمک و هم‌افزایی کامل مأموریت‌ها را به انجام می‌رسانند.

وی تصریح کرد: اینکه ما در یک سال شاهد ۴ مراسم برای الحاق شناور فقط در نیروی دریایی سپاه و چندین مراسم در ارتش باشیم نشان می‌دهد که از این تحریم‌ها فرصتی ساخته شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه اتکای نیروی دریایی سپاه به شناور رزمی تندرو تنها یک مسئله تجهیزاتی نیست، گفت: عاملی که این شناور کوچک را به یک قدرت بی‌بدیل تبدیل می‌کند آن انسان شایسته‌ای است که در این شناور عهده‌دار دفاع و تهاجم به دشمن می‌شود.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی وظیفه خود را با در پیش گرفتن راهبردی جدید و رویکردی انقلابی ادامه می‌دهد خاطرنشان کرد: ارتش و سپاه با تلاش و به‌کارگیری نیروهای انقلابی و در تراز انقلاب توانسته‌اند به تولید سلاح‌های جدیدی روی بیاورند که یکی از این موارد تولید شناورهای تندرو است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ستاد کل نیروهای مسلح نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ