Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان گفت: به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها برای جلوگیری از اتحاد چین و روسیه و انتقال قدرت از غرب به شرق، سعی در تضعیف این دو کشور دارند.

محسن پاک‌آیین در گفت‌وگو با میزان، در خصوص حملات لفظی مقامات آمریکایی علیه چین اظهار داشت: یکی از راهبرد‌های مشترک دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان مقابله با چین است و جلوگیری از اینکه این کشور تبدیل به یک قدرت اقتصادی و رقیب جدی برای آمریکا بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان اضافه کرد: در مبارزات انتخاباتی بایدن و ترامپ هم علی‌رغم اختلافاتی که این دو نفر داشتند، ولی روی مسئله مقابله با چین یک نظر واحد را اعلام می‌کردند. در برنامه راهبردی آمریکا که در دوره ترامپ تهیه شد، اولین دشمن آمریکا چین اعلام شد.

وی با بیان اینکه واقعیت این است که امروز چین در حال تبدیل شدن به یک قدرت جهانی است، افزود: از یک قدرت آسیایی فاصله گرفته و کشور‌های بسیاری به خصوص در حوزه‌های نزدیک به آمریکا مانند آمریکای لاتین و همچنین بخش زیادی از کشور‌های اروپا، آسیا و آفریقا به چین متمایل شدند و چین هم سرمایه‌گذاری‌های زیادی در این کشور‌ها انجام داده است.

پاک آیین علت اصلی حمله‌های لفظی دولت آمریکا به چین را در جهت جلوگیری از تبدیل شدن چین به یک قدرت بزرگ و اقتصادی آمریکا دانست و گفت: به نظر می‌رسد بایدن راه ترامپ و ادامه دهنده جنگ اقتصادی که ترامپ علیه چین راه انداخت، است؛ لذا مهم‌ترین علت خصومت آمریکا با چین که در صحبت‌های بایدن هم بود، قدرت یافتن چین در حوزه اقتصاد است.

این دیپلمات پیشین کشورمان ابراز داشت: در همین رابطه، روسیه هم به قدرت بزرگی تبدیل شده و در عین حال، بایدن و دموکرات‌ها روسیه را به طور مکرر به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری در دوره قبل و در دوره اخیر، به دخالت‌های سایبری در حمایت از دولت ترامپ متهم می‌کنند و ادعا می‌کنند در این زمینه شواهد و قرائنی هم دارند و به جهت تضعیف روسیه به عنوان قدرت بزرگ و بی‌رقیب دیگری برای آمریکا، به این بهانه‌ها سعی می‌کنند با روسیه درگیر شوند.

پاک‌آیین در پایان خاطرنشان کرد: مضاف بر اینکه در حوزه‌های مختلفی مثل اوکراین، موضوع سوره و در مجموع، غرب آسیا و همچنین به دلیل اختلاف نظر‌هایی که درباره غرب و جنوب آسیا به خصوص مسئله افغانستان و مسائل کلان امنیتی وجود دارد، به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها برای جلوگیری از اتحاد چین و روسیه و انتقال قدرت از غرب به شرق، سعی در تضعیف این دو کشور دارند.

 

بیشتر بخوانید: مکرون در آرزوی ترامپ شدن؛ تقلای رژیم‌های سعودی و صهیونیستی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: روسیه چین آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روسیه چین آمریکا یک قدرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند