Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ پیش از پایان سال نهایی می‌شود، گفت: بررسی برنامه پنج ساله هفتم نیز طبق قانون پس از اتمام بودجه آغاز شد.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی مشکلات مردم و صنایع که در سالن همایش‌های فرمانداری ورامین برگزار شد، اظهار داشت: اولویت رسیدگی ما به مشکلات مردم مناطق محروم است، شرق استان تهران محروم‌تر از غرب استان است و به همین دلیل به شرق استان تهران سفر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: گفتگوی قالیباف با کارگران درباره تعیین دستمزد در سال آینده +فیلم

وی بیان داشت: بودجه ۱۴۰۰ در حال بررسی است و پیش از پایان سال نهایی می‌شود، برنامه پنج ساله هفتم نیز طبق قانون پس از اتمام بودجه بررسی شود و برنامه‌هایمان باید با نگاه ویژه تدوین شود، در بعضی از برنامه‌های پنج ساله انجام پروژه‌ها ۳۰ درصد تا  ۵۰ درصدپیش‌رفته است.

وی گفت: وظیفه مجلس شورای اسلامی قانون گذاری و نظارت می‌باشد و مردم از نماینده مجلس توقع ویژه دارند که کار بنده و همکارانم در مجلس را سخت کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بازدیدی که از کمربندی پاکدشت داشته‌ایم پروژه ۱۳ سال است بلاتکلیف مانده و واقعا چه اتفاقی افتاده که این پروژه تکمیل نمی‌شود؟ و به جرأت می توانم بگویم مشکل این پروژه مالی نیست و جای دیگریست که باید اصلاح شود.

قالیباف تصریح کرد: مردم دشت ورامین ولایت مدار و انقلابی و همیشه پای‌بند نظام و انقلاب هستند و از دستاوردهای نظام و انقلاب دفاع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: روند مهاجرت به استان تهران به خصوص به شهرستان‌های استان تهران بسیار زیاد است و این موضوع در دراز مدت برای استان مشکلات مختلفی را ایجاد می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان تهران ۲۲ درصد از جمعیت کشور تنها در ۲ الی ۳ درصد مساحت آن مستقر شدند، اظهار کرد: باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهداشت و درمان، آموزش و زیرساخت‌ها برای این جمعیت ورودی انجام شد.

قالیباف گفت: بعضی از تصمیمات کارشناسی استان تهران در اجرا با مشکلاتی مواجه می‌شود و در بین مردم متضرر می‌شوند؛ مردم شرق استان تهران نیازمند مترو هستند و می‌توان شرق و غرب استان را از طریق مترو به هم وصل کرد.

 پروژه مترو جنوب شرق تهران در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد

وی با بیان اینکه عدم نظارت کارشناسی باعث شد تا پروژه مترو تهران ۱۰ سال عقب بماند، تاکید کرد: پروژه مترو جنوب شرق تهران در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی افزود: بودجه کشور در حال بازنگری است و هفته آینده مجددا به مجلس ارائه می‌شود، اولویت بودجه سلامت، معیشت، محرومیت زدایی، تولید، اشتغال و رفاه مردم است. 

قالیباف با بیان اینکه باید در حوزه مسکن جهش تولید داشته باشیم، تشریح کرد: قانون جهش تولید مسکن به زودی در مجلس تصویب و ابلاغ می‌شود چرا که در چند سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه مسکن و سلامت انجام نشده و عقب افتاده است. در مجلس مصمم هستیم بودجه‌ای بدون تبعیض و منضبط از نظر مالی تصویب کنیم. 

 امروز افراد اگر یک شیفت کار کنند تمام حقوقشان هم کفاف حل معضل مسکن نیست

وی تصریح کرد: بیش از نیمی از هزینه ساختمان زمین آن است و با صندوق‌های زمین و مسکنی که در این قانون مجلس دیده است مخصوصا برای قشر محروم و مستضعف تهیه خانه را آسان‌تر کنیم. امروز افراد اگر یک شیفت کار کنند تمام حقوقشان هم کفاف حل معضل مسکن‌شان نخواهد بود. 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظام مسائل استان تهران در برنامه هفتم لحاظ خواهد شد، گفت: چند موضوع جدی در سال ۱۴۰۰ مانند کمربندی پاکدشت برای ساکنین و مسافرین سمنان و خراسان مورد توجه قرار می‌گیرند. بحث بیمارستان پیشوا و قطار شهری دشت ورامین اولویت مردم، دولت و مجلس خواهد بود. 

قالیباف تولید و اشتغال را اولویت بعدی سفر یک روزه خود عنوان کرد و گفت: دشت ورامین قطب صنعتی و کشاورزی استان تهران است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا جشنواره فیلم فجر مجلس شورای اسلامی قالیباف بودجه رئیس مجلس اسلامشهر استان تهران تهران مجلس بودجه 1400 رئیس مجلس شورای اسلامی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه