Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@03:23:25 GMT

افشای راز قتل و سوزاندن جسد صاحبکار در بیابان! +عکس

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۸۲۵۷

افشای راز قتل و سوزاندن جسد صاحبکار در بیابان! +عکس

خراسان:  پرونده این حادثه هولناک از هفدهم بهمن سال گذشته زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که اعضای خانواده مرد 30 ساله ای به نام «علی – ی» با مراجعه به پلیس آگاهی خراسان رضوی، اظهار کردند که او گچ کار ساختمان است و به قصد رفتن به سرکارش، از خانه خارج شده ولی دیگر به منزل بازنگشته، همه مکان هایی را که احتمال می دادیم علی به آن جا رفته باشد بررسی کردیم اما اثری از او نیافتیم! گزارش خراسان حاکی است: به دنبال اظهارات این خانواده، پرونده ای در این باره تشکیل شد و در دایره فقدانی های اداره جنایی مورد رسیدگی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآگاهان پس از چند روز فعالیت اطلاعاتی متوجه شدند که موتورسیکلت مرد گم شده در دست یکی از شاگردان گچ کار وی است و حدود 600 هزار تومان نیز از حساب علی به حساب صادق (شاگرد گچ کاری) کارت به کارت شده است. به دستور مقام قضایی این جوان 24 ساله دستگیر شد و مورد بازجویی قرار گرفت. وی مدعی شد که «علی» صاحبکارش است و مدت هاست که با یکدیگر در امور ساختمانی فعالیت دارند. او همچنین گفت: «علی» موتورسیکلت را به او سپرده تا به منزلش برود و مبلغ 600 هزار تومان دستمزدش را هم پرداخته است. بنابراین گزارش، درحالی که هیچ گونه مدرک مستندی برای بازداشت صادق وجود نداشت، او با دستور مقام قضایی آزاد شد و جست وجوهای پلیسی برای یافتن سرنخی از مرد گم شده ادامه یافت و فرضیه های متفاوتی مورد بررسی های کارشناسی قرار گرفت تا این که با گذشت حدود یک سال از این ماجرا، احتمال وقوع جنایت درحالی قوت گرفت که پرونده مذکور زیر ذره بین «معمای جنایی» قرار داشت.  با نمایان شدن کورسوهایی از روزنه های یک جنایت،  با صدور دستوری از سوی سرهنگ جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) این پرونده برای ادامه رسیدگی کارشناسی به دایره قتل عمد انتقال یافت و موضوع به طور محرمانه به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گزارش شد. گزارش خراسان حاکی است: این گونه بود که قاضی دکتر حسن زرقانی با دقت به مطالعه سطر به سطر اوراق این پرونده یک ساله پرداخت و با کنار هم گذاشتن قطعات پازل های این «معمای جنایی» بی درنگ دستور دستگیری صادق (شاگرد گچ کار) را صادر کرد زیرا پیگیری هرکدام از سرنخ های موجود در پرونده مذکور به صادق می رسید و او آخرین نفری بود که با مرد 30 ساله ملاقات کرده بود! با این دستور قضایی، گروه ویژه ای از کارآگاهان با هدایت  مستقیم سرهنگ سلطانیان (رئیس اداره جنایی آگاهی) به طور غیرمحسوس فعالیت های اطلاعاتی خود را ادامه دادند و به مدارک مستندی دست یافتند که نشان می داد مرد 30 ساله به قتل رسیده است، بنابراین صادق (جوان 24 ساله) در حالی ناباورانه و برای بار دوم دستگیر شد که این بار با صراحت کامل و اعتماد به نفسی کاذب، هر گونه دخالت در ناپدید شدن صاحبکارش را انکار می کرد. اما وقتی به اتاق ویژه بازجویی های تخصصی هدایت شد و مقابل اسناد و مدارک انکارناپذیر قرار گرفت ناگهان اشک ریزان فریاد زد: او را کشتم، اما اشتباه کردم! این متهم جوان که دیگر در حضور قاضی ویژه قتل عمد اقرار می کرد ،در تشریح ماجرای این جنایت تکان هنده گفت: صاحبکارم به من توهین می کرد و دستمزدم را نمی پرداخت به همین دلیل اختلافات مالی بین ما به وجود آمد. این در حالی بود که من و او مدت ها با هم دوست بودیم و او مرا سر کار می برد و حتی گاهی در یک خانه مجردی ساعات زیادی را با هم می گذراندیم.

عامل این جنایت هولناک ادامه داد: روز حادثه (98.11.17) وقتی صاحبکارم آب پاکی را روی دستم ریخت و به من گفت که پولی به من نمی دهد، خیلی عصبانی شدم و به آن خانه مجردی در بولوار هدایت رفتم .منتظر فرصتی بودم تا این که به طور غافلگیرانه با آجر به سرش کوبیدم و وقتی فهمیدم دیگر جانی ندارد پیکرش را به داخل حمام کشاندم و جسد او را مثله کردم تا بتوانم به راحتی حمل کنم! بعد هم اعضای بدن او را در کیسه های پلاستیکی گذاشتم و با موتورسیکلت خودش، به بیابان های روستای کلاکوب در جاده کلات بردم. سپس از باک موتورسیکلت مقداری بنزین کشیدم و جسد مثله شده را آتش زدم و تعدادی سنگ بزرگ و نخاله روی بقایای جسد ریختم و ... به گزارش خراسان، در پی اعترافات متهم، گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) در کنار قاضی ویژه قتل عمد عازم جاده کلات مشهد شدند که در نهایت متهم به قتل محل به آتش کشیدن جسد مثله شده را در حالی نشان داد که هنوز استخوان های سوخته زیر نخاله ها باقی مانده بود! با مستندسازی کشف بقایای جسد توسط عوامل صحنه جرم و با صدور دستوری ویژه از سوی قاضی زرقانی، متهم به قتل مرد گچ کار برای انجام تحقیقات بیشتر و کشف زوایای پنهان این جنایت تکان دهنده در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و بدین ترتیب بررسی ها در این باره ادامه یافت.

منبع: فردا

کلیدواژه: عکس راز قتل قرار گرفت قتل عمد گچ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران

مدیر کل منابع طبیعی استان قم گفت: یکی از علل اصلی پدیده گرد و غبار در قم وجود بیابان‌هاست که تبدیل به کانون‌های ایجاد ریزگردها شده و اگر زود برطرف نشود فراتر از قم رفته و پایتخت را هم دربر می‌گیرد.

محمد شعاعی در گفت‌وگو با تسنیم در قم در رابطه با معضل حل نشده گرد و غبار در استان گفت: مهم‌ترین مسئله‌ای که در سال‌های اخیر با آن درگیر هستیم موضوع گسترش بیابان، فرسایش خاک و گرد و غبار است که زندگی مردم و شهروندان قم را دچار اختلال کرده است.

وی افزود: از نظر آماری بیش از 84 درصد از مدیریت عرصه‌های استان در اختیار منابع طبیعی است که معمولا در 4 محور حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری تعریف شده و موضوع پدیده گرد و غبار گره خورده به بحث بیابان، که تقریبا حدود 20 درصد یعنی 200 هزار هکتار عرصه‌های بیابانی داریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم با بیان اینکه 300 هزار هکتار از مساحت قم مستعد تولید گردوخاک است، گفت: حدود 105 هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی قم عرصه‌هایی هستند که تبدیل به کانون‌های ایجاد گرد و غبار شده است.

بیشتر بخوانید
احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گردوغبار کشور

وی خاطرنشان کرد: گردوغبار و ریزگردها در سال‌های اخیر برای قم یک معضل شده و اگر این معضل زود برطرف نشود فراتر از استان خواهد رفت و حتی می‌تواند پایتخت را هم در بر بگیرد.

شعاعی، تاریخچه آغاز بحث بیابان‌زدایی در استان قم را از سال 1349 دانست و در این راستا عنوان کرد: با توجه به‌ اعتبارات  تخصیص یافته، کارهای زیادی انجام شده و از سال 1349 که طرح مقابله با بیابان آغاز شده، کارهایی صورت گرفته اما متأسفانه سرعت بیابانی‌شدن از سرعت عملیات بیشتر بوده است.

وی تصریح کرد: علل مختلفی زمینه‌ساز این امر شده، که یکی از آن بحث‌های طبیعی چون؛ اقلیم، گرم شدن زمین و چیزهایی که در طبیعت اتفاق می‌افتد؛ مانند دخالت‌های بشری و ... و همچنین بحث قطع حق آبه های زیست محیطی که شاید بیشترین ضربه را وارد کرده، به طور مثال منطقه شرق قم زمانی چراگاه دام‌ها بوده که اکنون تبدیل به بیابان شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم درباره احیای عرصه‌های بیابانی استان عنوان کرد: حدود 15 هزار هکتار مناطق بیابانی از سال 1349 تاکنون در مناطق مختلف احیا شده، که نمونه شاخص آن، منطقه کوه نمک در مسیر قم_ جعفریه است که کانون ایجاد ریزگردها بوده و از سال 70 مهار و تقویت شده است.

شعاعی تصریح کرد:  چهار کانون مولد این ریزگردها در استان شامل حسین آباد میش مست، مسیله، قم و کوه نمک را داریم که باید تدابیری ویژه و فوری برای کنترل و جلوگیری و مهار آن در نظر گرفته شود.

شعاعی خاطر نشان کرد: در بحث احیا، طبق آیین‌نامه مبارزه با پدیده گرد و غبار، 14 دستگاه متولی مبارزه با گرد و غبار هستند که باید همه پای کار بیایند، طرحی که پیگیر آن در استانداری و سازمان مدیریت هستیم، این کار را باید در سطح ملی و به عنوان ابر پروژه معرفی کنیم، چون اگر زود به داد آن نرسیم استان‌های همجوار از جمله تهران را هم درگیر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسین بازگیر مدیرکل محیط زیست استان قم نیز با بیان اینکه اکوسیستم دریاچه نمک قم به شدت شکننده شده است، گفت: ستاد ملی مدیریت گردوغبار کشور اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گردوغبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

به گفته بازگیر دریاچه نمک، یکی از فرصت‌های خوب استان قم است که بین سه استان قم، اصفهان و سمنان قرار گرفته و وسعتی حدود 200 هزار هکتار دارد و از دشت مسیله پشتیبانی می‌کند و خوشبختانه هنوز به وضعیتی که گرد و غبار و ریزگرد ایجاد کند نرسیده است.

مدیرکل محیط‌زیست استان قم با بیان اینکه متأسفانه به دلیل قطع حقابه ها و خشکسالی گسترده، اکوسیستم این منطقه به شدت شکننده شده است، گفت: متأسفانه کم کم با تهدید این فرصت گرانبها روبه‌رو می‌شویم و حق آبه هایی که باید به تالاب‌های اقماری دریاچه، مثل؛ تالاب مُرّه، تالاب حوض سلطان، تالاب بند علی خان در استان تهران و ...  برسد، نرسیده و رودخانه‌ها، ورودی و آوردهای گذشته را ندارد، در بالادست، هم سدهای زیادی و هم برداشت‌های زیادی داشتیم.

وی تصریح کرد: لازمه مدیریت و ساماندهی آن کارهای فرااستانی است که در سفر قبلی رئیس جمهور به استان قم، موضوع دریاچه نمک در یک کارگروه ملی به تصویب رسید و بیش از یک سال کار انجام شد و یک برنامه جامعی برای مدیریت این حوزه تهیه و با دستگاه‌های مختلفی که مرتبط با این حوزه اند، همچون وزارت کشور، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، وزارت صمت و ‌... تبادل اطلاعات صورت گرفت و در این راستا طرحی نوشته شد که در ششمین جلسه ستاد ملی تالاب های کشور به تصویب رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توفان بیش از ۲ هزار نفر را در سیستان و بلوچستان راهی بیمارستان کرد مدارس ابتدایی بخش مرکزی سرخس به دلیل هجوم ریزگرد‌ها فردا تعطیل است کارشناس محیط زیست: باید سبک زندگی خود را تغییر دهیم وگرنه باید برای شرایط وخیم‌ تر مانند اصفهان و سمنان و یزد آماده شویم

دیگر خبرها

  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • سقوط ابر‌های بارور در بیابان‌های عربستان (فیلم)
  • تصاویر عجیب و آخرالزمانی از سقوط ابرهای بارور در بیابان‌! + فیلم
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است