Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:36:34 GMT

صدور ۱۵ هزار مجوز مشاغل خانگی در زنجان

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۳۰۹۲

صدور ۱۵ هزار مجوز مشاغل خانگی در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاکنون ۱۵ هزار مجوز مشاغل خانگی در استان صادر شده است.

محمدرضا یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵ هزار مجوز مشاغل خانگی در استان صادر شده که ۸۰ درصد آن مربوط به بانوان است؛ چراکه مشاغل خانگی فرصت مناسبی برای بانوان در راستای درآمدزایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با راه‌اندازی مشاغل خانگی، بانوان با حفظ کیان خانواده، می‌توانند به فعالیت اقتصادی و اجتماعی بپردازند و در بسیاری از موارد لازم نیست که فرد از خانه خارج شود و می‌تواند علاوه بر حضور در خانه، فعالیت خود را نیز در حوزه اقتصادی و درآمدزایی انجام دهند.

این مسئول ادامه داد: یکی از برنامه‌های اقتصاد مقاومتی که در استان مورد پیگیری است، طرح توسعه مشاغل خانگی بوده که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های تعاونی، می‌توان اقدامات خوبی را در این زمینه شاهد بود به‌ طوری‌ که این شرکت‌ها می‌توانند به عنوان پشتیبان مشاغل خانگی و تکمیل‌کننده چرخه ارزش افزوده فعالیت کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر توسعه مشاغل خانگی، تصریح کرد: در مشاغل خانگی تفکیک جنسیتی وجود ندارد و زنان و مردان می‌توانند با توجه به مهارت خود در خانه، نه تنها برای خود بلکه برای سایر اعضای خانواده شغل ایجاد کنند؛ همچنین مزیت دیگر مشاغل خانگی کاهش هزینه‌های رفت و آمد و همچنین مشکلات ناشی از ترافیک است و می‌توان در کنار خانواده و همراه با مراقبت از فرزندان، در محیط آرام، راحت و امن خانه مشغول به کار و کسب درآمد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی همچنین باعث توسعه فرهنگ کار در خانواده می‌شود و در عین حال که فرزندان از حضور پدر یا مادر خود در منزل احساس امنیت می‌کنند، اهمیت کسب و کار را از نزدیک یاد می‌گیرند. از دیگر مزایای مشاغل خانگی استفاده از فضای مجازی اینترنت برای کسب درآمد، بازاریابی و دسترسی راحت به خریداران است که بسیار آسان‌تر از روش‌های بازاریابی سنتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان طرح توسعه مشاغل خانگی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب بوده و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی با بیان اینکه قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: تاکنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب با اشاره به اینکه محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند، ادامه داد: در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 6097245

دیگر خبرها

  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی